Snak

Mere indhold efter annoncen
Dagens nederlag med kulissen og det hele, bliver ikke mere AGF´sk (de sidste 20 år).


Exactumuntu!

Jeg har svært ved at finde nogen der skulle være MOM. Munksgaard famler lidt på backen, men laver så en god assist. Højer gik godt med i spillet mod slutningen af første halvleg og i starten af anden, hvor han også fik en assist, men var en stor del af grunden til at Sif kom tilbage. Juelsgård og Backman virkede rystede sammen.
NP og Duncan fik aldrig rigtig sat sig på midtbanen og Blume havde fint styr på presspillet, men knap så meget med fordelingen af spillet. PM scorer to, men burde have scoret flere. Ankersen burde selvfølgelig også have scoret og var ellers ret tam. Bundu så jeg slet ikke i kampen udover et heldigt mål og en solotur, som PM burde have scoret på.

Sikke en fest de måtte have haft nede i sif-hjørnet.
20 tusing våde klude. Iøvrigt troede jeg kapaciteten var 21.noget, men så fandt vi da noget løbebanen kan bruges til...

Skuffende indsats og det bliver kun værre af at det er så fobandet typisk. Tvivlen om hvem der egentlig var bedste mand, er meget sigende, for det var meget begrænset med positive tiltag. Det inkluderer David, som lavede ligegyldige udskiftninger (for sent) samt Anbo på midten ?
Magnus Anbo på midten var vel logisk nok. Flere af midtbanespillerne var helt flade.

Problemet er, at når Hvidt er skadet eller ikke er god nok, er bredden på den centrale midtbane ikke ret stor.

Til gengæld fejllæser David kampen, da udskiftningerne kommer for sent.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Og hvad skete der for vores tusinde ufarlige hjørnespark? Én gang blev vi farlige og det var da vi prøvede en anden variant.

Snakken om nyt stadion til Århus giver iøvrigt kun mening, hvis infrastrukturen er tænkt ind også. Stadion, som det er nu, kan slet ikke magte opgaven når der er så mange tilskuere. Der er flaskehalse overalt i passagerne til og fra indgangene og nogen af dem er endda skabt bevidst. De må ikke have forventet mange tilskuere, fordi de havde heller ikke markant flere hænder i boderne. Jeg opgav i hvert fald at få købt en øl og stadionplatte, som ellers er tradition.
Ja, vores hjørne er frustrerende ufarlige. Har vi overhovedet scoret efter en dødbold ? Vi får hjørne til sidst i kampen, men man tror jo ikke på at det kan lykkes.
"SIF vinder sikkert i dag, men de rykker med al sandsynlighed ned"

"Jeg tror i øvrigt ikke, at vi kommer i nærheden af 15.000 som AGF håber, selvom kampen er købt af Stiften og Stib"

Kunne du da ikke have taget fejl i omvendt rækkefølge?!

Jeg havde kone og unger(henholdsvis 3,5 og godt 1 år) og det var intet mindre end en fornøjelse. Jo der lang kø ved entre, ikke så mærkeligt når man stuver flere folk ind end der er plads til, det mærkelige er at det kan lade sig gøre? Uagtet synes jeg at alt betjening var venlig og i god stemning. Jeg mærkede ikke til underbemanding og fik hele menuen ad flere omgange.

Med to så små størrelser var det ikke altid at der var fuldt fokus på banen, jeg hæfter mig ved igen at Ankersen er Rommedahl uden teknik, bare knap så hurtig. Hvorfor, Hvorfor, hvorfor skal han altid tæskesmadre til den bold, prøv nu en inderside.
Bundu og Mårtensen har fornuftig forståelse for hinanden, men hold op hvor ser Helenius ud til at være klar, to fremragende afslutninger hvoraf den ene klart havde fortjent bedre skæbne.
Å ståp så mæ de latterlig lange indkast Ikk´Å!

Hvordan vi (det hold med næstfærrest mål imod) kan tillade bundproppen at score 4 det forstår jeg ikke.
Men at tabe på hjemmebane når publikum, vejr og alt hvad der ellers kan signalere nye vinde, ja det er bestemt ikke noget nyt.
Vi hører til i tegneserien.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
@Simon

Jeg tog grueligt fejl angående tilskuertallet.

Det er også dagens positive historie. Jeg havde slet ikke regnet med så mange på trods af gratis billetter osv.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Det blev til endnu et dystert kapitel i AGF lidelseshistorien. Selvmedlidenhed kommer man ingen vegne med, men synes satme den er hård idag. Ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Forinden rfc og Sif var dette scenarie frygtet, men havde ikke i vildeste fantasi forestillet mig, at vi igen skulle tilbage i den samme rille. Det er jo en nedslidt genudsendelse, det her. Og hvor er den bund vi har set i holdet og ikke mindst forsvaret?

De to kampe slår en tilbage i det gamle møg på trods positive vinde på Fredensvang. Har vi virkelig ikke rykket os eller var stimen blot et øjebliksbillede? Ved næsten ikke, hva jeg skal mene. Synes sgu vi rykket os, men det her er historien om igen. Arrhh..

Til info er vi pointmæssigt halvejs top6. Med nuværende pointsnit ligger stregen ved 40 point. Der kommer forhåbentlig snart gang i de krydser...
Å ståp så mæ de latterlig lange indkast Ikk´Å!


Du er undskyldt når du har to små børn med derind, men jeg lagde ikke mærke til et eneste langt indkast :) Udover det, så er jeg enig i det meste af det du skriver, lige udover, at vores ventetid i køen var lidt forskellig, men stemningen var nu god. Jeg ved ikke om det er fordi der var så mange "nye" fans med pga. fribilleterne eller fordi skuffelsen var forventet, som hos mig selv.

Det jeg er mest skuffet over er, at vi går sådan ned i tempo ca. ti minutter efter vores føringsmål til 3-2. Et er, at vi overlader alt til dem, men vi halser jo konstant bagefter. Vores kanter kommer ikke ned og hjælper til i tide og vores backs står derfor alt for afventende og ser passivt til, mens de spiller den rundt. Når bolden kommer ind centralt, skal der ikke mere end en 1-2 før de har oceaner af plads midtpå. Både Duncan og NP havde det svært i dag.
Jeg forstår heller ikke, at der ikke blev reageret fra trænerbænken. Det er altid nemt at være bagklog, men problemerne var jo åbenlyse og vi foretager os først noget i det 77. minut, hvor vi laver en 1-1 udskiftning med Helenius ind i stedet for PM og det er først efter, at de har udlignet. Jeg tænker umiddelbart, at det hold af video-analytikere vi har siddende ude bagved, har taget sig en lur i dag, fordi de helt oplagte problemer vi stod overfor, blev der ikke taget hånd om.

Når det så er sagt, så er vi heller ikke ligefrem heldige. Vi har to 100% chancer (PM og Ankersen), som Schwartz havde banket ind uden at blinke og lige efter chancerne, mens det meste af stadion stadigvæk ærgrer sig over de brændte muligheder, så scorer SIF i den anden ende. Derudover har vi to gode skud fra Helenius, som deres målmand flot redder. Derudover, så har vi ikke en eneste "stor" redning fra Jovanovic, så vidt jeg husker i hvert fald. Ikke, at han har skyld i nogen af målene, men han gjorde ikke nogen forskel i dag heller.
"Dagens nederlag med kulissen og det hele, bliver ikke mere AGF´sk (de sidste 20 år).
"
Så sandt. Så tragikomisk. For fanden mand, hvor er det typisk og ærgerligt.

Hvorfor smadrer Ankersen til bolden i stedet for placere den? Hvorfor?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce