Snak

Mere indhold efter annoncen
PM har ikke været i form denne sæson og Helenius ligende en mand, der var begyndt at spille sig ind i en startrolle


Jeg tror egentlig, at PM er "i form". Han niveau er ganske enkelt ikke højt nok.
Enig mht. Helenius. Også i søndags havde han to kompetente afslutninger, hvor kun flot spil af SIFs målmand forhindrede scoring.


Vi mangler, som andre også påpeger, en skarp angriber som scorer ud at ingenting, det gør hverken Paddy eller NH


En angriber, der scorer ud af ingenting kunne da være fantastisk, men indtil han dukker op, kunne det være dejligt med en, der som minimum scorer på de 95-100% chancer, vi trods alt har et par stykket af i de fleste kampe.
I sommers havde jeg gerne set vi hentede Ronnie Schwarz i stedet for Helenius. Selvom det er en helt anden type, så er jeg sikker på at han havde pyntet. Jeg tror ikke det havde været svært at nuppe ham i SIF. 10 mål indtil videre taler sin helt egen historie. Jeg tror ikke vi henter en anden angriber så længe vi kun spiller med én i front og har NH og PM samt AA, der stadig "blot" er et talent.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Jeg synes generelt I har haft mange rigtig fede trøjer, men den her er godt nok en vederstyggelighed imø.:

https://m.stiften.dk/artikel/agf-tilbage-i-rødt-ny-udebanetrøje-præsenteret-fredag
Lose all to save a little
Det er svært at være uenig i den betragtning.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
En ulykke kommer sjældent alene
Det er en meget, meget grim trøje.

I forhold til Mortensens niveau er jeg uenig i, at hans niveau ganske enkelt ikke er højt nok. Han har været her siden januar og har i alt scoret 11 mål i ligaen, fordelt på 18 kampe. Sidste sæson havde vi et gennemsnit på 2,60 point pr kamp han var med og i år er det lavere, med 1,58 point. Så kan man diskutere tidspunkter på sæsonen og imod hvilke hold han har spillet og så videre, ikke desto mindre laver han altså mål og er med til at hente et fint pointsnit. Han har scoret mål for et markant ringere hold end AGF i Europa League, og han kommer konstant i de rigtige situationer. At han er uheldig med ikke at score til 3-1 skal ikke være repræsentativt for hele hans tid i klubben, der tæller under et år.

Havde vi hentet Schwartz havde vi med garanti diskuteret det samme som vi gør nu med Mortensen. Han spiller nu for en klub der har alt at vinde. Hans ophold i både Esbjerg og BIF var også meget op og ned. Der er ingen grund til at tro, at han skulle kunne finde storspillet frem i AGF.

Havde der været flere uafgjorte kampe, vores direkte konkurrenter imellem, havde vi også ligger anderledes langt bedre til i ligaen. Ligaen starter altid lidt mærkeligt ud og jeg er ret sikker på, at den, når vi når jul, er knækket over i to. Så er det Davids ansvar at sikre, at vi ligger i den del der bliver oven vande.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Det er sjovt, så forskelligt man kan se tingene.

"... han kommer konstant i de rigtige situationer", skriver du. Min pointe i mit indlæg var netop, at han alt for sjældent kommer de rigtige situationer.
Jeg vil også lige præcisere, at jeg bestemt IKKE vurderer PM på en manglende scoring i en kamp mod Silkeborg. Jeg bedømmer ham på ALT for mange brændte kæmpechancer.
Jeg har meget svært ved at begejstres over 11 mål, når han burde have scoret det dobbelte.
Jeg var bestemt også tryg ved PM efter han havde en god forårs sæson hvor han kom til chancer i alle kampe, men bortset fra silkeborg kampen har han godtnok ikke haft mange chancer denne sæson + at når målnæsen svigter så fylder han ikke meget på toppen.. jeg ved ikke om den hovedskade han havde har gjort ham bange for at tage de hårde dueller, det virker ihvertfald halvhjertet fra ham pt.
Ok, jeg anede ikke at PM havde haft en hovedskade (troede at det var Lunding).

Jeg har dog ofte haft tanken de sidste måneder, fordi han netop trækker sig i duellerne.
Da vi første gang havde kontrakt med Jovanovic, startede han fantastisk, indtil han i Esbjerg slog hovedet og mistede nogle tænder. Efter den skade virkede han skræmt, og var pludselig meget usikker i luftrummet (forståeligt nok).
PM agerer efter min mening på samme måde - trækker sig, og undgår situationer, der kan gøre ondt.
Det er forståeligt, hvis det er tilfældet. Men spørgsmålet er om der så er plads til ham, hvis han ikke kører 100 procent. Det må alt andet lige smitte af på den øvrige del af spillet, hvis han ikke er all-in hele tiden.

Tag nu Backman feks.. han havde om muligt endnu mere ild i øjnene, da han kom tilbage. Sådan skal det være..
annonce