Snak

Mere indhold efter annoncen
En af de få ting som jeg synes Højer mangler er kvalitet i indlægene. Jeg savner lidt mere "finesse" eller større fokus på præcision end power. Hvis den del kom med spiller han ikke hos os meget længere. Munken fik godt nok en assist mod SIF, men blind høne osv.....Jeg håber virkeligt at Kevin Diks får spilletid i denne uge, han skal meget gerne presse MUnken ud på bænken.
@KSDH-65

Tallet stammer fra 3F Superligaens officielle statistik: http://www.superliga.dk/spiller/patrick-mortensen

Han scorer et mål pr. 211,8 minutter, så lad os bare runde op til et mål pr. 212 minutter. (smiley). Eller med andre ord et mål pr. 2,35 kamp. Det er da for lidt, men jeg mener der er flere faktorer - som beskrevet - der spiller ind. Med alt det sagt, gad jeg godt se Helenius fra start inden længe.

Vores backs er defensivt solide, men mangler i høj grad offensiv kvalitet i den forstand, at de skal komme til flere kvalificerede indlæg. Det er naturligvis ikke det eneste de skal måles på, men jeg mener at hhv. en og to assist er i kategorien "for lidt."
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Jeg vil placere det meste af skylden på indlæggene. Munksgaard har jeg ikke de store forventninger til på det punkt, men Højer, Bundu m.fl. bør kunne ramme det område Mortensen er i noget oftere.

Og så lige en kommentar til hovedskader fra lidt siden. Skal man ikke næsten være en smule hovedskadet for at holde med GF ?!

Jeg ser gerne Eskelinjen få chancen igen. Han er trods alt på kontrakt med hensigt på fremtiden i modsætning til Jova der blot er til låns.
Eskelinen versus Jovanovic er en svær case, hvis ikke sidstnævnte er åbenlyst bedre end svenskeren.

Jeg tror dog, at Jova får pladsen frem til vinter.

Generelt er jeg ret pessimistisk om de kommende kampe. Det plejer at være denne tid på året, hvor Top 6 forsvinder i horisonten og vi spillemæssigt rammer dødvandet. Den manglende sejr over SIF gør stadig ondt på mig.

Derudover er der tegn på, at niveauet er faldende efter en rigtig god periode. Jeg håber, at David bliver bedre til at bruge truppen. Det er tre kampe på en uge og bortset fra den centrale midtbane er der fornuftige alternativer til idealopstillingen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Angående aftenens kamp er det også værd at bemærke, at FCK leverede den bedste præstation længe i Kiev. De er muligvis i bedring.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Ingen Amini, en Ståle som VIL ligaen. Det kan sagtens blive en øretæve.

Kom så med en "heldig" 1-0´er.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Jeg er i øvrigt slet ikke på linje omkring at den røde trøje er grim. Jeg ved ikke om jeg vil gå så langt som til at den er flot, men det er tæt på. Skal ses.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
@simon1900

Tak for info - det er spændende læsning.

Tallene for PM ændrer dog på ingen måde mit syn på ham. Der 23,5% er resultatet af 4 mål på 17 afslutninger, men det tal fortæller ikke meget i sig selv. F.eks siger det intet om de kæmpechancer, han har brændt, fordi han end ikke ramte bolden (som i søndags, hvor Bundu løber fra tre SIF-spillere og serverer bolden for PM - der formår at time sit tilløb så dårligt, at bolden rammer hans støtteben, hehe).

Man kan også læse, at PM har haft 17 afslutninger i 12 kampe - ikke meget for en frontangriber, og det tal fortæller vel meget om, hvor sjældent han overhovedet kommer frem til chancer. Helt skidt bliver det, når man senere læser, at kun 8 af de 17 afslutninger er indenfor målrammen.

Jeg skal på stadion... lover ikke at skrive mere om PM (måske)... lad os nu få en sejr i aften. KSDH!!!
Jeg forventer desværre et nederlag i aften, men vi plejer nu alligevel at yde en god præstation mod de store hold. Netop denne gode præstation kan vi bruge i et tæt program det næste kommende stykke tid. Vores kampe hidtil i sæsonen, AaB kampen undtaget, har været tætte, hvor vi har trukket det længste strå pga en solid defensiv og en tro på, at vi nok skal få skabt en chance der er nok til at vinde kampen. Den tro skal vi have tilbage, fordi den kan vippe en tæt kamp over til vores fordel.
Jeg håber derfor især, at vi kan finde tilbage til at formå at stå godt på banen og lukke af. Kan vi holde FCK fra fadet, så er tre point slet ikke urealistisk. Men scorer de hurtigt, så frygter jeg en snitter.
Den skulle Jova ha´.
annonce