Snak

Mere indhold efter annoncen
David Nielsen vil først tale kontrakt i vinterpausen. Men jeg er helt enig i, at han skal forlænges. En toårig forlængelse ville være helt forrygende.

Bundu må også gerne forlænge til 2023 eller sådan noget og Amini med et år mere. Og så håber jeg man får Solgt Ankersen, Højer og Toutouh i vintervinduet.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Vi får 100% ikke solgt Toutouh. Det handler nærmere om, om andre vil overtage udgifterne til hans løn.
Kosovo je Srbija
Det ser ud til at vi ikke kommer til at se Kaastrup i den hvide trøje igen.. men der kunne jo bruges nogle penge på Mads Emil i SIF.. han ser spændende ud.

Jeg bliver overrasket hvis vi kan forlænge med Amini eller Bundu, selvom Bundu godt kunne bruge et år eller 2 mere med fast startplads før at han ryger videre.

Det er måske lidt forhastet at konkludere Kaastrup ikke kommer hjem igen. Ingen pålidelige kilder har meldt om at der rent faktisk har været et konkret bud fra Dortmund. Jeg tænker der er lige så stor sansynlighed for at Kaastrup kommer tilbage og Dortmund holder øje med udviklingen, hvis de mener han er interessant. Et år eller to i Superligaen kan gøre ham rigtig godt, og hvis de har behandlet ham godt, så står de i en god situation hvis Kaastrup skal vælge mellem flere udenlandske klubber.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Der kørte rygter om, at FCN var foran os i køen om Mads Emil. Ærgerligt, for han kan godt blive en rigtig fin superliga spiller.

Jeg håber, men jeg tror heller ikke vi formår at forlænge med hverken Amini eller Bundu. Amini har været længe i superligaen. Han skulle være skudt afsted i sommers, men ingen havde forudset så stort et bud på Stage. Mon ikke hans superliga dage er talte.
Når Bundu shiner, så shiner han i den grad, og spiller langt over vanligt superliga niveau, samtidig er en spillertype som ham er sjælden. Jeg tror derfor også, at vi får en flot kompensation for ham, men vi kan nok ikke holde på ham længe endnu.

Kunne Sabbi ikke være en interessant spiller at hente ind til højrekanten istedet for Bundu?
I HB Køge render der en sydafriansk spiller rundt, der hedder Liam Jordan. Jeg har set meget lidt til ham. Men af det, jeg har set, har han en enorm fart og et helt voldsomt skud. Han kunne være spændende: https://www.youtube.com/watch?v=JSXyJgsaHyU
FCK by heart. AGF by relocation.
Interessant. Ikke desto mindre har PC en stor opgave forude. Hvis vi får bygget muskler på vores egen sydafrikaner, har vi måske erstatning parat i egne rækker.
And now for something completely different....
Den nye MJ legendetrøje er fed! Den minder meget om sidste års Rou trøje, så noget tyder på, at det er formlen for legendetrøjer... men fed er den!!!
Det er en pissefed trøje, og det passer mig så godt at det er Martin som skal have æren. Nu er vi altså nødt til at slå Bøsserne Bifferne.

I øvrigt et ShoutOut(møgformuleringer besudler da også sproget snart alle vegne fra) til alle som ikke kender Booze Brothers, absolut et bekendtskab værd.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Så er der storkamp i aften, og hold da op, hvor jeg glæder mig (og lad det gerne vare længere end de første ti minutter...).
Vi har et godt tag på Brøndby, og det skal gerne fortsætte i aften. Det er dog ikke kun os, der er i god form, og det kan være lidt skræmmende, at BIF har vundet de seneste fem kampe.

Kan vi være effektive, som vi har været i de seneste opgør mod dem, er vi kommet et godt stykke af vejen. Det afgørende bliver dog, at vi får lukket ned for Wilczek. Det gjorde Batman og Tingager på fornem vis i Brøndby sidste gang. Jeg er i tvivl, om Hausner kan formå det samme, men er Tingager klar til at spille? Hausner er for klejn, synes jeg, og selvom han har imponeret David (ikke rigtig mig), tror jeg simpelthen ikke, at han kan lukke ned for Brøndbys stærke og hurtige angreb. Og så synes jeg, at Helenius “flagrer” mere end Patrick Mortensen, og det kunne jeg sagtens forestille mig ikke behager Brøndbyforsvaret, så måske man skulle prøve at skifte rundt. Det bliver dog sikkert både Hausner og PM fra start.

God kamp!
annonce