Snak

Mere indhold efter annoncen
Med mindre han har fået forlænget vinterpausen så kan jeg ikke tro det er en romantisk getaway. Det har han haft en måned til nu. Det vil virke underligt med mindre det bare er en forlænget weekend fordi han ikke skulle være involveret i dagens venskabskamp.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Tidligere i dag gik han rundt i Aarhus, og han var også på Fredensvang bagefter, så der er desværre nok et klubskifte på vej :(

Man må håbe at han finder sin drømmeklub i udlandet og ikke skal til FC Midtjylland, måske endda med en transfer til AGF?
Det skal tolkes sådan at resten spillede som de "plejer", uden at SHINE imo.

Paddy scorede på flot oplæg af Højer, men brændte en "direktør"(Silkeborgkampen) og der var både lort og lagkage i "holde i bolden/lægge den af" spillet.

Ankersen med mange fremløb, men meget lidt output.

Munken som Munken classic. Ingen fart eller power + bløde chip indlæg.

Hvidt med fine ting, men også med ungdomsfodbold fejl og er desværre ikke så hurtig.

Blume var under vanlig standard, men løb som vanligt meget , var spilbar og deltog flittigt.

Backman, Eskelinen, Tingager var solide uden at fremstå mere end det.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Mon han er på vej til Brentford? Kender ikke til deres trup, men med de umiddelbare tilgange af de mange danske midtbanefolk, så virker det lidt som en ekstra ting. Jeg håber da at han bliver solgt! Jeg har kæmpe respekt for ham og mener at han i perioder har været uerstattelig, men i de kampe han har været ude henover efteråret, har vi haft erstatningerne klar internt.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Jeg tænkte også Brentford. Det kunne godt være en god rampe, hvis ønskedestinationen ikke har været åben. Amini har været klasse i Agf, husker ham mest for at løfte sig enormt, ovenpå en svær start, hvor der blev sukket oftere end klappet af ham på langsiden.
De store hold siger mig intet
Det er slet ikke sikkert at England er slutdestinationen, han fløj fra Aarhus så han kunne kun komme til København, Oslo eller London derfra, det kan sagtens være Belgien, Holland, Frankrig, Spanien, USA eller et helt andet sted han skal til med Heathrow som mellem stop.
Jeg er ked af at "skuffe" dig majn, men David n er en fremragende træner,som forstår at sætte holdet op, i modsætning til Niels f i BIF. Og som sjællænder i Århus, må jeg se frem til et langt forår med bøjet hoved, fordi AGF bil vedblive med at være foran min hjerteklub.
Brøndby IF-fra 1986 og til den dag jeg dør.. Liverpool siden sportslørdag i 70`erne
Men hvor er det da fedt at vi er nået dertil, at når holdet ikke shiner så slår man Viborg...

Brentford giver rigtig rigtig god mening, overhørte Bundu og en makker ævle både om Musti, og en klub som lå til playoff.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
På instagram stories kan man se at Mustafa og konen spiste på Dishoom Carnaby og skrev "if you know you know". Så der kan sagtens spekuleres mere.
Kom så de hviie
Armini var efter sigende med et Ryan air fly til Stansted. På GF-forum spekuleres der i to konsekvenser heraf, som jeg syntes er logiske:

- slutdestinationen var london. Det bekræftes i høj grad også af Peders observation ovenfor
- mere vigtigt virker det usandsynligt, at en klub ville sende en ny spiller med ryan air ifm. en transfer. Det taler for, at Armini bare hygger sig.

Mon ikke, vi har ham kontrakten ud?
annonce