Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi ka´ bare ikke spille mod Randers..
Lunding må stå i lære, eventuelt et halvt år i Kolding, Fredericia, Viborg e.lign.

Umiddelbart helt uenig. Det er han for god til. I hvert fald hvis han kan finde niveauet fra sidste forår.

Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg overvurderer hans præstationer i foråret, men jeg synes virkelig han var god og viste et ekstremt potentiale. Jeg er med på at han ikke har vist det spil endnu i denne sæson - kun i små glimt - men som vi vist alle er enige om, så er det svært at vurdere ham ordentligt endnu. Det kan vi når han har spillet lidt flere kamp.

Men viser han niveauet fra foråret, og bliver stabilt præsterende, så vil jeg bestemt mene at han er klar til at overtage for Bundu.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Jeg synes ihvertfald det er overdrevet at kalde ham for god til toppen af førstedivision. Jeg vil mener det er et passende niveau, men nu ser jeg ham heller til dagligt, og måske vil han få mere ud af at træne med AGF og være en del af førsteholdstruppen. Men jeg mener stadig ikke han er god nok til at være en starter.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at Coronaen er skidt nyt for vores transferplaner.

Hvis vi ikke er i gang med at spille igen om 14 dage, bliver det svært at gennemføre en fuld sæson, når vi også skal starte op igen i start juli. En logisk konsekvens heraf kan være, at man dropper slutspillet - eller laver en decimeret udgave af det.

Bundu har endnu ikke bevist nok til at ligge på sin værdi fra i vinters. Han skal bruge kampe til ikke at falde i værdi ift. i vinters.

Jeg forestiller mig, at et fornuftigt Bundu salg kan være i fare. Omvendt kan situationen gøre, at Armini får sværere ved at spille sig til en kontrakt med en anden klub og derfor er mere åben for en forlængelse.
Omvendt kan manglende interesse for Bundu også betyde, at han vil være mere åben for en forlængelse, da han måske ikke vil gå ind til næste sæson med den usikkerhed hængende over hovedet. Han har præsteret godt nok til at han kan få en pæn kontrakt her, og bare en 1-2 årig forlængelse vil ikke betyde at han ikke kan skifte næste januar eller sommeren 2021 såfremt han holder niveau. Jeg tror nu stadig at Amini er her næste sæson, primært fordi jeg ikke kan se klubberne flokkedes omkring ham. Han er god for os, men der er flere andre i Superligaen der har opmærksomhed på sig.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Det er en anden vinkel på det. Jeg tror dog, at Bundu til enhver tid kan komme til PC og sige, han gerne vil forlænge - og få en forlængelse. Og det tror jeg, også Bundu tror. Så fra Bundus perspektiv kan jeg ikke se meget usikkerhed i ikke at forlænge.
Jeg ved godt at det nærmest er blasfemisk at snakke om kvindefodbold på Bold.dk, men er der nogen herinde, som har en holdning til AGF´s involvering i kvindefodbolden i Aarhus? Kan det være positivt for klubbens image og udvikling? Hvad er klubbens begrundelse(r) for at involvere sig? Og det kunne være lækkert med noget mere konstruktivt end: "livet er for kort til kvindefodbold"
Det virker som spild af penge.
Historikken med Aarhus Elite A/Ss involvering i fx. Bakken Bears, burde tælle med her. Jeg kan ikke se, hvordan det skal blive en overskudsforretning på nogen måde, men jeg håber da at tage fejl.
Kosovo je Srbija
Jeg kan virkelig IKKE se en downside ift. at AGF også har et kvindehold.

På den positive side er der goodwill, synergier, større potentiel fanbase og det samfundsmæssige (piger der kan se sig selv spille fodbold på højt niveau i Aarhus)

Når man snakker økonomi, så tror jeg man glemmer AGFs vigtigste signing siden Håvard Flo, nemlig Jakob Nielsen. Han kaster sjældent gode penge efter dårlige og har vel bevist at AGF er drevet 1000 % bedre end førhen.

Worst case : interessen for kvindefodbold daler/forsvinder, ja så kan man jo trække sig ud igen.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Kvindefodbold er jo i den grad på vej frem. Den har længe været den største sporstgren blandt kvinder. Netop derfor syntes jeg ikke, man kan sammenligne med eventyret med Bakken Bears.

Jeg har ikke rigtigt fulgt med i casen. Kvindefodbold interesserer mig simpelthen ikke rigtigt.

Men jeg er helt enig med Jelleman i, at der er ret mange potentielle upsides i det her. Hvis vi ikke har et kvindehold, så vil de små piger i byen i stigende grad orientere sig mod Brøndby, FCN og FCM (gys).

Jeg tror ikke, der på nuværende tidspunkt er nogen særlig god økonomi i kvindefodbold. Men der kan være en masse afledt økonomi. Og det er ikke utænkeligt, at det kommercielle perspektiv i kvindefodbold kan vækste.

Iøvrigt enig med Jelleman i, at JN sjældent gør noget økonomisk uovervejet.

Jeg ser fine perspektiver i det - sålænge det får lov til at udvikle sig og bygge sig langsomt op og ikke kræver massive investeringer for at blive løbet i gang.
annonce