Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig har vi udnyttet Lyngbys dårlige økonomi til at hente to vigtige spillere uden transfersum, samt lokket vores bedste træner i mands minde til klubben. Men det er jo Lyngby egen skyld, og havde vi ikke hentet dem var der en anden klub der gjorde. FCN hentede også Rygaard. Det ærger mig vi ikke også fik hentet ham på en fri transfer.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Jeg har heller ikke de store kvaler over den sag. Lyngby havde levet over evne, og når en klub gør det, er konsekvenserne store.

Desuden hentede vi, som jeg husker det, DN, inden Lyngby røg ud i det helt store morads.
Jeg har ingen kvaler. Det var mere hvor vi er idag efter disse spiller er kommet til. Jeg tænker vi var måske heldig med deres situation og dygtig til at hente dem.

Ja vi hentede DN inden, men problemerne var begyndt i Lyngby inden DN kom til AGF. Tror også det var derfor han var en mulighed på daværende tidspunkt.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Det er lige før jeg glæder mig til at smide point.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Hehe Simon. Ja i skal nok regne med 3 pladsen kun er til låns en kort tid, så nyd det mens det vare. :-)

Men bliver fame godt at få bolden igang igen, og lade den bestemme pladserne i tuneringerne, og EL pladserne, frem for lodtrækning.
Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
Ja eller koefficent point. Bræk.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
OK, så Randers får træningskamp inden, men GF gør ikke. Gør ikke lige frem vore chancer bedre.
Mere fodboldnørd end fan...
Muligvis tættere på nyt stadion men også det, der lyder som en uigenkaldelig afsked med Amini jævnfør artikler på dagens bold. Lidt op og ned her fem dage før første kamp længe, men spændende er det
annonce