Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Britz
Rigtig gode pointer Eskapisten!

Af vores tilgange er jeg faktisk mest begejstret for Beijmo. Nuvel, jeg kender ham ikke, men når man er fast mand for Malmø og både kan spille back og som en del af et tremandsforsvar, så forestiller jeg mig, at han er en forstærkning. Men du har helt ret i, at vi kan risikere at pisse i bukserne, hvis vores lejesvende er successer og vi ikke får ankret dem fast i tide. Heldigvis fik vi gjort det med Bisseck.

Jeg lægger i øvrigt mærke til, at Stig mener, at vi kommer til at erstatte Grønning og Hausner internt fra:
https://ksdh.dk/nyheder/foedekaeden-er-klar-derfor-hentede-agf-ikke-erstatninger-for-groenning-og-hausner/

– Vi har selvfølgelig T.K., men derudover er Mikkel Kristensen på vej. En venstrebenet centerforsvarer, som udvikler sig godt. Derfor har vi ikke jagtet en ny midterforsvarer så hårdt, siger sportschefen.


Det er selvfølgelig kun spændende og det gør kun spørgsmålet om 2 eller 3 mand nede bagi mere interessant. Mikkel K vil i hvert fald have en fordel med sit venstre ben.
Vi har lykkedes fint med at introducere nye forsvarsspillere for superligaen, mens det er haltet noget mere med de offensive spillere. Daghim er en meget spændende type og vi kan da kun håbe, at han får et lille gennembrud her i foråret.

Og så har vi slet ikke snakket om målmandsposten, hvor begge vores målmænd har udløb til sommer...! Jeg forventer dog en forlængelse med Jesper Hansen, men måske han trækker den lidt for at se om der er reel interesse fra andre steder.
Skrevet af dillen
Mht. forsvarssituationen:
Det er lidt meget at sætte sin lid til et 16-årigt talent (Mikkel Kristensen) som reserve - med stor sandsynlighed for at få brug for denne reserve i løbet af sæsonen. Det MÅ enten betyde, at Mølgaard kommer til at spille oftere i tremandsforsvaret (hvis vi skulle få skader/karantæner) og Beijmo i højre side, ELLER at vi går over til to mand nede bagi med Bisseck og Tingager - det vil gøre, at der ikke er lige så hårdt brug for en ekstra forsvarsspiller som med tre nede bagi.

Konstellationen nede bagi er vel i virkeligheden det største spørgsmål op til sæsonstart. Uanset synes jeg, at det er fint, at vi tilsyneladende forsøger os med en alternativ opstilling. Det kan gøre det sværere for modstanderne at læse vores gameplan. Med de offensive tilgange i Duelund og Bjur er jeg temmelig fortrøstningsfuld for, at vi nok skal få skabt noget mere end vi gjorde i efteråret.
Skrevet af Britz
Jeg tror nu heller ikke, at Mikkel K er tiltænkt som førstereserve, men det er fint, at han kan blive introduceret allerede og få lidt smag for det. Regner ikke med, at Uwe smider ham ind i en så vigtig kamp mod AaB :)

Både Mølgaard, og måske i højere grad Beijmo, kan spille som en del af et tremandsforsvar, som så også kan give os lidt andre aspekter i spillet, når de naturligt vil søge med frem. Hvis det kan give os lidt overload i den side, så er det bestemt værd at tage med.
Som sagt er Uwe, historisk set, en mand der veksler mellem formationerne, så jeg tror ikke vi har set det sidste til 3-mandsforsvaret.
Skrevet af Toon Toon!
Det var jo lidt som jeg skrev tidligere, at vi også må have nogle unge fra "talentfrabrikken", der kan agere backup. Det skal vi jo have. Så er det en 16-årig, fred med det! Det er set før at 16 årige godt kan begå sig, og for mig er det helt naturligt at de er 4. mand i et forsvar, hvis vi spiller med 4-back-kæde primært.

Det samme med Daghim, der skal være offensive, talenter som får chancen i tilfælde af skader til vores startere. Og altså, hellere et ungt, offensivt talent end en gennemsnitlig angriber fra Norge.

Selv hos os er det jo før set, at de unge er kommet ind og har givet en helt anden energi til holdet. Er det efterhånden 10 år siden, vi blev tvunget til at spille med en del unge, var det Gjessing og co. som pludselig levere helt fremragende?

Jeg var egentligt også vild med Lunding, da han lige brød igennem, nødtvunget, på højrekanten for en 5 år siden vel.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Britz
Gjesing, Arrieta, Dayyani generationen var helt sublim, dog desværre også fyldt med skader.
Lunding og Kaastrup var jeg vilde med. Følte godt, at vi kunne have givet dem flere chancer, men de brød nok igennem på et forkert tidspunkt, hvor der ikke var overskud til det.
Hulk og Amitzbøl var lidt hypet og fik en del chancer.

Der er helt sikkert flere andre offensive spillere, som er brudt igennem, men ikke blevet til noget. Vi lader til at have bedst succes med midterforsvarer, som TK og Hausner. Vidste faktisk ikke Mikkel K kun var 16, men når han bliver nævnt af Stig, så må det være fordi han kan noget. Spændende om han får debut i foråret.
Skrevet af BoroDane
Vidste faktisk ikke Mikkel K kun var 16, men når han bliver nævnt af Stig, så må det være fordi han kan noget. Spændende om han får debut i foråret.


Mon ikke det mest var for at dække sig selv ind, og det faktum at vi ikke rigtig har et fjerdevalg i centerforsvaret. Jeg håber virkelig ikke vi kommer ud i en situation, hvor vi skal sætte vores lid til en 16 dreng i forsvaret. Det er noget andet med de offensive talenter, hvor fejl ikke straffes på samme måde.

Bevares han kan være et uset monstertalent, men en 16 årig dreng i centerforsvaret er måske en af de mest risky tiltag man kan lave. Det er selvfølgelig noget andet hvis vi fører 3-0 med 5 minutter tilbage og man lige skal lade ham mærke en superligabane. Jeg betvivler ikke han er et talent, men han er altså kun 16 år gammel.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Britz
Haha det kan sagtens være Boro. Håber dog SIBs moralske kompas er lidt bedre justeret end, at han vil være villig til at kaste en 16-årig under bussen for at redde ansigt.
Skrevet af Toon Toon!
Det kommer jo helt an på den 16-årige. Men potentielt kan et nedrykningspil blive en gave for vores talenter. Hvis vi feks ender i en situation, hvor vi ikke er i fare for at rykke ned, så vil der være mulighed for at give 2-3 stykker af dem godt med spilletid mod de svageste modstandere i Superligaen.

Og dén investering i spilletid kan vise sig som en kæmpe gevinst. Talenterne kan udvikle sig med lynets hast og pludselig være det foretrukne valg, selvom man ikke umiddelbart troede at de var klar.

Det har vi set så mange gange. Senest i FCK hvor de unge vel sikrede Jess Thorup mesterskabet, selvom det ikke var planen og at han vel mest af alt endte i en situation, hvor han var tvunget til at bruge dem. Pludselig spillede FCK det bedste fodbold, vi har set fra dem under Thorup.

Omvendt er det selvfølgelig gift for vores talenter, hvis de skal ind at spille på holdet i en situation, hvor selvtilliden på holdet er i bund, og hvor vi er problemer. Det har vi også set før fra vores egen klub - det ender sjældent godt. Men som udgangspunkt kan jeg godt lide, at man tænker i spilletid til talenterne.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Jelleman666
https://www.youtube.com/watch?v=vAwQL9flqHY

Så kan vi godt slagte drømmene igen. Vi kører videre med 3 stoppere i enten 3-5-2 eller 3-4-3, siger Uwe.

ALT hænger nu på at Uwe har forbedret holdet via træning.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Eskapisten
Så kan vi godt slagte drømmene igen. Vi kører videre med 3 stoppere i enten 3-5-2 eller 3-4-3, siger Uwe.

Men hvis vi skal have de bedste spillere på banen samtidigt, bliver det uden Haugen og Duin. Måske kan det godt fungere, hvis to af Duelund/Anderson/Kevin spiller på siderne af PM.
Skrevet af Jelleman666
Kahl småskadet. Betyder det mon Bjur, Links, Lund, Munken, Møllen, Beijmo eller ?? på venstre WB i premieren ??
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Britz
Kahl småskadet. Betyder det mon Bjur, Links, Lund, Munken, Møllen, Beijmo eller ?? på venstre WB i premieren ??


Mit gæt vil være Bjur. Lund virker til at være langt nede i hierakiet, Munksgaard var tæt på at forlade os, så han er nok også. Mølgaard og Beijmo får nok travlt i højre side, så det mest oplagte er at smide Bjur direkte ind. Man kan også prøve med Links igen, men jeg må indrømme, at jeg ikke længere ser noget håb for, at han kan blive en etableret del af holdet.
Skrevet af Diego GOAT
Tror også mest på Bjur som WB, jeg er ret sikker på vi starter med tre midterforsvarer og dermed er Bjur lidt bedre beskyttet rent defensivt. Men som andre også har nævnt er det ikke vores største problem, hvem skal støtte PAddy, hvem skal bibringe med mål og hvad gør vi med de tomme flasker.?
Skrevet af Britz
Nu er det ikke fordi der skal gå alt for meget Manager i den, men hvis vi stiller med et tremandsforsvar, så håber jeg det bliver:
------------------------JH---------------------------
------------- TK---Tingager----Bisseck------
Mølgaard----------------------------------Bjur
------------------NP-------MEM-----------------
---------------MA----------------Duelund-----
-----------------------PM--------------------------

Mulige udskiftninger i løbet af kampen:
- Beijmo ind i stedet for Mølgaard eller TK
- Yakob ind i stedet for MEM eller MA
- Haugen ind i stedet for Duelund
- Duin ind i stedet for PM
Skrevet af BoroDane
Jeg tror du får ret Britz bortset fra at jeg tror Beijmo starter. Han bør være i nogenlunde lige så god form som de andre, så han skal have mulighed for at lære dem at kende i kamp.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Britz
Jeg tænkte bare, at jeg ville være konservativ med kun én ny mand i forsvaret med Bjur og så dækker Beijmo flere pladser end Mølgaard, som ikke er så prøvet i midterforsvaret som vores nye mand er. Men jeg håber han starter, han virker som en bundsolid spiller.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er næsten enig med dig Britz dog vil jeg spille med MA til venstre og Duelund til højre, begge som indersideangribere. Altså en 5-2-3 som vi kender fra landsholdet, det kunne være spændende.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Eskapisten
Jeg er ret overbevist om, at Beijmo kommer til at spille fra start. Uwe skulle være svært begejstret for ham fra deres tid i Malmø, og så kort et lejemål giver kun mening, hvis han skal gøre en forskel.

Forlydenderne går rigtigt nok på en 3-5-2/3-4--3 opstilling. De går også på, at TK´s attitude i den seneste træningskamp ikke var god nok, og at Mølgaard skulle have overhalet ham i kampen om en plads i det centrale forsvar. Så jeg tror nærmere på Bjur, Bisseck, Tingager, Mølgaard, Beijmo som de bagerste fem. Ellers er jeg enig i, at den stærkeste offensiv er med PM, Duelung and Andersson.

Skrevet af Toon Toon!
Ser ikke kampen mod Häcken men vi stiller i noget nær stærkeste opstilling og det lyder MEGET lidt opløftende, det som kommer dernedefra. Ingen chancer og vi er bagud 2-0.

Man skal sjældent lægge noget i træningskampe....Men svært ikke at blive bekymret.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
Så fik jeg tændt, og så scorede vi sgu. Målet skabt af Bisseck, han er åbenbart stadig vores bedste offensive spiller.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce
0