Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er lodtrækning mandag d. 10. august og kampen skal spilles 27. august
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
EB og Klaus Egelund spekulerer i, at Frederik Tingager også kan være på vej væk.

Jeg har ikke adgang til artiklen, men det lyder meget plausibelt, da han har ét år tilbage af sin kontrakt og har præsteret voldsomt godt post-corona. De halvandet år med Tingager har været lidt blandede og undervejs har han også været sat af pga. Hausners gennembrud. I mesterskabsspillet har han dog været forrygende til at bryde spillet og sætte modangreb i gang.

Afhængigt af, hvad man har aftalt med ham, så synes jeg, at det ligner en situation ala Amini sidste sommer. Dvs. en spiller som vi måske skal prioritere at holde på til kontraktudløb. Jeg går ud fra, at både Højer og Bundu bliver solgt for pæne beløb, så det ville gøre det muligt at sige nej. Man må også formode, at Tingager ville kunne indbringe det mindste af beløb af de tre.

I forhold til transfervinduet og forsvaret synes jeg også, at vi bør gå efter et etableret navn til at erstatte Casper Højer - eller i hvert fald et stort talent. Jeg kan rigtig godt lide, hvad jeg spillemæssigt har set fra Gersbach, men han er ikke startet inde i en eneste Superligakamp og har fået meget få minutter som indhopper. Det skyldes selvfølgeligt Højers stabilitet og driftsikker og det taktisk måske har givet mere mening at have andre typer med på bænken, men jeg er nu bekymret for om Gersbach løber ind i for mange skader.

Det er måske ikke den ideel trupsammensætning for et hold som AGF med to etablerede navne på backpositionerne (såfremt vi køber Diks), men Gersbach ligner et sats med de alt for få kampe og mange skader.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Moller skrev:

EB og Klaus Egelund spekulerer i, at Frederik Tingager også kan være på vej væk.


Tipsbladet citerer fra artiklen at han skal sælges denne sommer ved en god pris:

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-agf-har-givet-tingager-et-loefte-om-salg-denne-sommer

Det er måske på grund af dette at Jores Okore rygtet opstod i sin tid, det giver i alt fald mening. Hvis der skal ske et hurtigt salg vil det nok være en god ide med Okore, fordi han kender modstandere, dommere og liga i forvejen og derfor nok hurtigt kan integreres.
Kom så de hviie
Det er godt nok surt, at Rubén Sellés nu forlader klubben. Han har om nogle haft en stor (måske den største) betydning for den flotte sæson. Nu har alle så travlt med at rose David for den fremragende sæson, men når man hører lidt ude fra Fredensvang, så står han ikke for meget taktisk. Dette er IKKE en kritik af ham, fordi det er også en kunst at kende sine begrænsninger, og sammensætte en trup + en stab, som komplimenterer hinanden på bedste vis. Det bliver spændende hvem erstatningen er for den gode Rubén. Der skulle angiveligt være samtaler i gang med en potentiel afløser.
Kilder på Twitter har spottet Bundu og Sivebæk i lufthavnen på vej til Bruxelles og en Belgisk kilde melder om at klubberne er enige og prisen skulle være 3 mio. euro.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
I BTs version påstår de at Anderlecht vil forhandle prisen lidt ned: https://www.bt.dk/superligaen/agf-storsalg-naermer-sig-bundu-besoeger-belgisk-topklub
Hvad jeg husker, så er det ikke længe siden at Anderlecht var i økonomiske problemer og stillede op med mange unge spiller?
Angående Bundu og Anderlecht:

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/agf-presser-anderlecht-haardt-i-bundu-poker/8222789

Nu fremgår det, at der foregår en klassisk omgang transferpoker, men mon ikke, at man kan blive enige.

Ca. 3 mio. euro og en pæn videresalgsklausul - så kan alle komme videre. Det er ikke en optimal pris for Bundu men efter omstændighederne hæderligt. Strategisk er det i mine øjne meget vigtigt, at den falder på plads. Det er en stor transfer for AGF og den vil give handlerum i et aktivt transfervindue. Der er en klar fordel ved, at den falder på plads tidligt i transfervinduet.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Enig Moller. Jeg krydser fingre. Iøvrigt kæmpe respekt til Kaastrup herfra. Må han lykkes så meget i efteråret!
I forhold til trådoverskriften er jeg faktisk ikke helt enig.

Der er mange faldgruber med Jores Okore, da han har været meget svingende i Aalborg og må betegnes som ret løntung. For et halvt år siden havde jeg også sagt "nej tak", men han har for alvor spillet sig varm i foråret og han passer som fod i hose på den aggressive spillestil, som vi har praktiseret i mesterskabsspillet. Såfremt Frederik Tingager sælges kunne det være en mulighed. Lønmæssigt ligger de nok også tæt på hinanden.

Jeg er ikke sikker på, at Okore ville blive en succes i AGF - vi spiller f.eks. ikke med tre i bagkæden, men tanken er mig slet ikke så kold som tidligere.

Jeg tror dog, at Okore drager udenlands.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce