Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, respekt for Magnus Kaastrup.

Nu håber man naturligvis på, at alle AGF´ere får succes, men for Kaastrups vedkommende krydses der ekstra fingre.

Flot at stille sig frem med det interview. For AGF´s vedkommende tænker jeg dog, at man primært skal beslutte om han er en spiller, som man satser på. Kontrakten løber angiveligt til vinteren 2021. Det var en ok forlængelse, da formålet var at score kassen på et salg til Dortmund. Nu har planen ændret sig.

Hvis planen er, at han skal blive på Fredensvang og være en del af holdet til den kommende sæson, skal der en ny forlængelse på bordet.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Dejligt med en udmelding fra AGF ift. Bundu rygterne. Nu skal den bare køres i mål, så PC ved hvad han har at råde over i budgettet.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
God melding fra moderskibet.

Prisen lidt højere end rygtet (det ville de vel næppe pynte på i en selskabsmeddelelse) og det må være tæt på, når man melder sådan ud.

Nu skal bare hives i land - så ender Bundu-historien lykkeligt.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Hvis det lykkedes at sælge ham for de penge, så står AGF i hvert fald med 2 rigtig gode cases til fremtidige spillere der skal udvikles:

1. case er Stage, der er en lokal dreng som man udvikler og sender til FCK for rigtig mange millioner. Den er god at fremvise hvis danske talenter skal her til byen fremfor f.eks. FCM eller AaB. Forhåbentligt kan den også opgraderes til en udlandstur for f.eks. Hausner eller Hvidt.

2. case bliver så Bundu, der forhåbentligt kommer til at vise at man kan hive en spiller ind fra den engelske udgave af Jyllandsserien, udvikle ham til en markant profil i hvad der per dags dato er Europas 13. bedste liga, og sparke ham videre til en større adresse på kontinentet selv i sidste år af kontrakten.

Den ekstra fordel for klubben er så prisen man får for begge spillere, hvis de kommer til at ligge i laget 20-30 mio. Glem ikke Zulte Waragems fornærmende bud på 1 mio. euro for Stage sidste sommer, hvor de endda dukkede op i Århus til en lukket dør fordi de troede de var så vigtige at AGFs ledelse nok skulle afbryde hvad de havde gang i og vende hjem selvom Zulte havde fået at vide der var lukket den dag.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/agf-om-belgisk-stage-bud-det-er-alt-for-lidt/
Det ser ud til at Anderlecht har solgt angriberen Kemar Roofe til Rangers. Så kan de godt se at få lukket den Bundu handel så PC kan komme videre med de vigtige forstærkninger.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Hejsa! Jeg skal besøge en gammel ven i Århus og vil gerne give ham en gf trøje ovenpå jeres flotte sæson, men det er ikke så nemt, som jeg havde regnet med at opstøve én. Er der nogen herinde der ved om man kan købe hjemmetrøjen 19/20 et sted? Kan kun finde den i xs og de holder vidst ferie i shoppen, de tager i hvert fald ikke telefonen...
Der burde ellers have været åbent i fanshoppen i dag, men prøv at hoppe en tur ind på agf-forum.dk og oprette en tråd eller morethanaclub.dk og spørge i replikboksen. Det er begge sider med en aktiv brugerbase, hvor du nok skal kunne få kontakt til nogle folk med noget i overskud eller viden om shoppen.
de holder vidst ferie i shoppen, de tager i hvert fald ikke telefonen...

Jeg tror ikke, at de holder ferie i shoppen. De har nok bare for travlt til at tage telefonen.
De holder ikke ferie, var der i dag, de har bare drøntravlt.

Du kan også gi ham hviie vin :-)

Men ellers smut forbi shoppen ude ved stadion. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Overvej evt også den flotte røde udebanetrøje, da der jo er mange, mange flotte resultater forbundet med den også.
FC Barcelona & AGF
Takker, jeg må prøve at tage ud til shoppen når jeg ankommer.
annonce