Snak

Mere indhold efter annoncen
Yes, Horsens har nemlig været pivringe. Defensivt og offensivt. Deres spiller, som blev interviewet i pausen sagde det jo også: "vi skal lave bedre defensive løb for AGF er kommet til flere 100% chancer" og "vi skal være bedre til at holde på bolden". Alligevel fører de 2-0. Fordi vi er ringe i felterne.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Sædet brænder måske, men det må være PC´s i så fald... Det er edderpetervæltemig da ikke David Nielsen skyld, at PC varmer pengepungen i lommen og ikke investerer i det, vi tydeligvis mangler. Det falder klart tilbage på PC og Jakobs indædte fokus på at skabe en sund økonomi og ikke bruge, i deres øjne, "unødige" penge.
David må tage en stor del af skylden for mange af tingene. Han og holdet har på INTET tidspunkt (udover 30 min. i Odense) vist nævneværdigt mod i denne sæson.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Når Spelmanninho laver dén slags, så er der håb endnu!
Ingen trænere holder til nederlag på stribe uden selv at blive konfronteret med spørgsmålstegnet - heller ikke David Nielsen
Nisi Dominus Frustra ...
Årets mål?
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Spelmann for satan...!
Hvis man se den der AGF-doku hvor der var fokus på transfervinduet, så vil man huske at PC havde 5 emner som erstatning for Junker...Og på et tidspunkt så det ud til at ingen af dem ville lykkes. Men så kom Mmae...Wow.

Jeg forstår bare ikke at man ikke forlængede med Pusic. Vi havde jo en målscorer lige der. Men ok, det var vel fordi man ville satse på Junker. Som man så gav 5 kampe.

Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Naturligvis skal DN da have sin del af skylden men det skal direktionen selvfølgelig også. Truppens svagheder bliver udstillet på ugentlig basis og trænerbænken ligner ikke nogen der for alvor ved hvad de skal gøre.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Mmae burde sendes retur - der må for søren da være en returret til stede i den kontrakt. Angriber manglen er så udtalt at den belgiske klovn kun understreger hvor lidt vi har at skyde med (og ja - jeg kan ikke lide ham - læs: udstå)
Nisi Dominus Frustra ...
annonce