Snak

Mere indhold efter annoncen
Og neddroslingen i sommers kan selvfølgeligt være dikteret oppefra, men så ligger lorten hos dem.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Jeg synes heller ikke man kan klandre David noget i dag. Stage ER vores bedste angriber for tiden og han kunne jo også ret nemt være blevet dagens helt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Bror Blume er meget rusten. Han har gode ideer i sit spil, men rammer slet ikke sine medspillere i dag.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Blot 3 sejre i 17 kampe viser desværre tydeligt at der i den grad er mangel på kvalitet på især angrebspositionen. I spiller jo en fin kamp i aften, men hvis man vil i top 6 skal der lidt flere sejre til.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skarp analyse, Lagoni...
Top 6-toget er ikke officielt kørt, men uofficielt er det jo. Det er ikke tilfældigt, at Hjulmand med samme pointantal afskriver Top 6.

Nu handler det om at få afstand til Vejle og Hobro i bunden via de to hjemmekampe, som venter imod dem.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Truppen er bestemt ikke optimalt sammensat og sommervinduet var en katastrofe, MEN

Det er David der virker til at bruge mere krudt på at lire med fans inden kampen end at sørge for at holdet kommer ud med den tænding han selv prøver at signalere.

Han har på INTET tidspunkt hjulpet sit hold taktisk, men kører derudaf med samme setup, lige meget hvad, det er kun et spørgsmål hvem der spiller hvor i 4-3-3 systemet.

Han bruger 5 kampe på at spille Junker varm, for så at skrotte ham og sælge ham. Det samme ser ud til at ske med Mmaae nu. Stage er hverken kant eller angriber.

HVIS NU FOR HELVEDE MOD i indstilling/tilgang/start 11 (evt. 2 angribere i dag) man ved jo for helvede hvad Horsnens kommer med.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
David Nielsen har i hverken Lyngby eller AGF haft en offensiv spillestil og når man nu står i en situation hvor der skal mere uafjorte kampe og snak om defensivt fundament på bordet, så peger pilen ikke kun på PC og Jacob Nielsen.

Horsens har i flere kampe spillet uden decideret angriber og alligevel ligger de til top 6.

[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
GF ligger nr. 9 i SL set på samlet antal afslutninger, nr. 9 i chancer skabt, nr. 10 i boldbesiddelse og nr. 14 når man sammenligner scoringer med antallet af åbne chancer skabt.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Bror Blume virker direkte bange for bolden, slipper den bare ud i det blå, så han ikke skal tage stilling til den. Og virker ligeså bange som Sana for at gå ind i tacklinger. Så er det bare svært.

Og Stage som angriber, ja... Jeg tænker nu har vi prøvet det, kan vi så droppe det igen?
Holder med alle underdogs-hold :) - Dog altid AGF & Juventus.
annonce