Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kommer nok til at holde med FCN i aften i deres kamp mod Randers FC, eller håbe på en uafgjort. Sølvet er ikke realistisk for AGF. Udover at vi i så fald skulle vinde begge vores kampe, så skulle FCN i 3 kampe max få 1 point og Viborg i 2 kampe max få 3 point, og de mødes indbyrdes i den sidste kamp. Det er simpelt hen for mange udfald, der skal gå vores vej, så det kommer ikke til at ske.
Vi skal altså koncentrere os om at kæmpe for bronze. Og så skal vi også lige være sikre på ikke at smide 4.-pladsen til Randers. Der er det en fordel, hvis vores modstandere ikke har noget at spille for, mens Viborgs modstandere er topmotiverede. Hvis Randers sætter point til idag, så har de ikke noget at spille for, når vi møder dem, andet end en lille sjat TV-penge for en evt. 5-plads. Brøndby har heller ikke noget at spille for, når vi møder dem i sidste spillerunde. FCK vil være topmotiverede, når de møder Viborg i næstsidste spillerunde - enten for at afgøre mesterskabet allerede der, eller for at skabe et godt udgangspunkt inden sidste runde. FCN vil efter alt at dømme også have meget at spille for, når Viborg møder dem i sidste spillerunde. Bedst ville det nok være, hvis de var så godt med, at de spillede for mesterskabet, men de bør også være motiverede for at spille for sølv og en senere indgang i Conf. League-kvalifikationen. Vi skal altså hente mindst 3 point mere end Viborg i de sidste to spillerunder, og hvis det "kun" bliver 3, bevare et lidt skrøbeligt forspring i målscore. Men modstanderne bør også være dårligere og mindre motiverede end Viborgs modstandere. Jeg tror på, at AGF gør det. KSDH!
Hvis Randers sætter point til idag, så har de ikke noget at spille for, når vi møder dem, andet end en lille sjat TV-penge for en evt. 5-plads.


Randers´ erklærede succesmål er at vinde over AGF, så uanset om de ligger til nedrykning eller mesterskab, så vil de altid have noget at spille for mod AGF. Men i de to klubbers situationer pt., så bør vi have nok incitament til at vinde den kamp. Randers er ikke et særlig godt hold, og vi spiller bedre og bedre. Nu er vi sikre på minimum 4. pladsen og så skal vi gå all in på den bronze. Jeg kan ikke se Viborg få mere end max 2 point, så med to sejre afgør vi det formentlig selv.
NP er Suppens bedste 6'er!
Det er selvfølgelig lidt ærgeligt, at muligheden for Guld/Sølv blev slukket allerede, men jeg håber virkelig at spændingen om tredjepladsen bliver bevaret til sidste kamp. Viborg møder top 2 og vi møder bund2, men både Randers og Brøndby ville elske at stikke en kæp i vores hjul, så vi får ikke noget foræret.
Hvis spændingen skal holdes i live indtil kampen mod Brøndby, så er der selvfølgelig mange udfald som kan bruges og vi er ikke engang ude af ræsset, selv med et nederlag, men det ville være rart for blodtrykket, hvis det ikke nødvendigvis var en sejr der var krævet mod Brøndby.

Udover spændingen om placeringen, så er jeg mindst ligeså spændt på transfervinduet. Vi står foran en potentiel meget interessant kommende sæson, hvis ellers der bliver handlet på de mangler vi har vist i denne sæson, heriblandt især den manglende bredde, som er fremhævet så mange gange her i tråden.
Vi har nogle afgange på vigtige positioner (Bisseck, Beijmo, Duelund), som der enten skal forlænges med (Beijmo, Duelund) eller hentes erstatninger for, samtidig med, at der skal hentes kvalitet ind til bredden på holdet (Erstatning/konkurrent til PM især). Jeg er altid fortaler for kontinuitet, så de lejeaftaler vi pt. har må gerne veksles til permanente aftaler, selv for Duelund, som efter min mening har skuffet hidtil. Jeg er dog ikke blind for de evner han besidder og ser det som et spørgsmål om tid før han får det til at klikke.

Kan vi fastholde og udbygge det vi har lige nu, så ser det meget lovende ud for os. Bare tænk på, hvordan denne sæson havde set ud, hvis vi ikke var startet som vi gjorde.
Jeg er meget enig i dine tanker, Britz.

På den korte bane frygter jeg lidt, at bronzen dør i denne runde - og den sidste hjemmekamp mod BIF således bliver en tam affære, hvor AGF reelt skal spare spillere.

Randers har ikke været gode - eller ser i hvert ud til at have fokus på næste sæson med flere unge spillere på banen, men man må forvente, at de løfter sig gevaldigt mod os i morgen.

Derudover kan jeg sagtens se Viborg tage point eller vinde mod FCK. Toon Toon har jo en pointe, at FCK´s røv var i klaskehøjde i sidste weekend, så entydigt stærke er de ikke.

Det ville lune gevaldigt med en FCK- og FCN-sejr i dag. FCK skal gerne vinde, men omvendt skal FCN også helst have noget spille for i sidste runde. Så er vi lidt mindre pressede til kampen i morgen.

Generelt spiller vi godt, men skaderne er begyndt at komme og truppen er smal. Derudover frygter jeg, at vi får mange spillere i karantæne mod BIF. Vi har en del spillere, der er i farezonen.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Runden har både været god og dårlig for os. Ja Viborg tabte, men møder så FCN som intet har at spille for. Man kan håbe på, at de vil slutte godt af på hjemmebane.
Omvendt, så kan vi ikke bede om en større gave, da vi med en sejr i aften kan bringe os a-point med Viborg. En oplagt bananskræl, så vi taber sku nok. Odds 1.90 for 1X er i hvert fald attraktiv i min bog.

Som du skriver Moller har vi en del spillere i karantænefare. Mølgaard, Bisseck, Yakob, Anderson og Haugen får alle karantæne ved gult kort i aften. Med undtagelse af Haugen er det alle vigtige spillere, som vi kommer til at savne mod BIF. Får mere end én af dem gult er vi seriøst på den.
På den korte bane frygter jeg lidt, at bronzen dør i denne runde - og den sidste hjemmekamp mod BIF således bliver en tam affære, hvor AGF reelt skal spare spillere.


Det gjorde den heldigvis ikke. Men hvorfor i alverden skulle vi spare spillere til den sidste kamp i sæsonen på hjemmebane mod Brøndby, og som tilmed er udsolgt. Hvad skulle vi spare dem for?

Nu tænker jeg vi vinder i aften, så vi selv kan afgøre om vi får bronze. Jeg har svært ved at se FCN gå ned på hjemmebane, selvom de stadig vil være skuffede. Men Viborg mangler stadig Said og Grønning, så de er også selv lidt amputeret.

Fuld gas i aften, og så må vi tage bestik af evt. karantæner til weekenden.
NP er Suppens bedste 6'er!
Boro:
God pointe med karantæner til Viborg. Jeg tror heller ikke, at de ville vinde mod FCN med et fuldt hold, selvom FCN intet har at spille for i den kamp. På hjemmebane bør de ville slutte godt af.

Jeg frygter nu også mere, at vi ikke formår at hente de nødvendige tre point i de to sidste kampe - afhængig af målscore, som lige nu er helt lige mellem os og Viborg (+9), men som vil være i vores favør, hvis vi vinder i aften.

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg er så pessimistisk, når nu Randers har været så dårlige i de sidste par kampe vi har mødt dem. Måske er det fordi tredjepladsen nu faktisk er indenfor rækkevidde og jeg ikke tør tro på "miraklet".
Jeg er ret sikker på, at 4 point vil være nok, og jeg er også ret fortrøstningsfuld i forhold til i aften. Jeg tror simpelthen vi har for meget i forhold til Randers, både når det kommer til kvalitet og vilje. Og så skal vi "bare" matche Viborg i vores sidste hjemmekamp.
NP er Suppens bedste 6'er!
Det gjorde den heldigvis ikke. Men hvorfor i alverden skulle vi spare spillere til den sidste kamp i sæsonen på hjemmebane mod Brøndby, og som tilmed er udsolgt. Hvad skulle vi spare dem for?

Fordi at vi få dage senere skal spille en afgørende kamp mod FCM eller OB.

Det er så udelukket nu med Viborgs nederlag i går.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Der er nu stadig 5 dage mellem sidste kamp og den playoff kamp. Det tror jeg ikke betyder at man vil hvile spillere. Det er også kun røde kort der tages med videre. Men som du siger, så bliver det ikke et tema, når nu Viborg tabte.

Men PM bliver nødt til at lave hattrick i dag, for lige at sætte Isaksen til vægs på topscorerlisten.
NP er Suppens bedste 6'er!
annonce