Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det ikke efterhånden standard-procedure, når man sælger unge spillere? Uanset hvad er det fantastisk at se, at han fortsætter. For et år siden havde de fleste afskrevet ham som kontinuerlig målscorer.

Igen en taktisk fin indsats. Vi mangler lidt game-changere, og vi er for afhængige af Osama og Slot, der som de eneste kan sætte sine oppassere og søge mod mål.

Som det ser ud nu, afhænger meget af, om Oduro/Egbedi kan vise niveau, om Vatsatze bliver fit og selvfølgelig om Slot bliver skudt af sted. Det er ikke meget, vi mangler, for definitivt at kunne spille med om en top6-placering.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Jo, det er det formentlig, standard procedure.

Man kan måske håbe at Jan C og BSN har lært noget af Aron salget og har indset at det også kan koste mange penge at sælge den bedste og vigtigste spiller uden at denne bliver erstattet.

Det er selvfølgelig en farlig balancegang. Nu var det ikke BSNs skyld at JP sagde nej til Lazio og endte med at gå i stykker og gå for 14 mio mindre, men den situation viser at nogen gange skal profiler skydes af når buddet er der. Omvendt viste Aron salget også at det kan koste alvorligt hvis salget sker på et tidspunkt hvor spilleren ikke når at blive erstattet af en ligeså kompetent erstatning hvilket jeg tvivler stærkt på vil ske hvis Sloth ryger i dette vindue.

Det er jo slet ikke til at holde ud at tænke på hvis Sloth ryger til FCK og fortsætter den kurve han har lige nu med spillet og målfarligheden. En halvsæson med det her niveau og han ender med at blive det afgjort største salg i GFs historie
AGF ftw!
Enig i det meste, Rocstar.

Jeg synes dog ikke, salget af Aron var så dårlig timet, som du mener. Han blev solgt i vinter-transfervinduet, der som bekendt er et langt bedre vindue at skyde spillere afsted i herhjemme end sommerens. Opstarten (og muligheden for at spille nye ansigter ind) er meget længere, og man har på det tidspunkt også en bedre fornemmelse af, hvordan rækker folder sig ud. Vi lignede hverken alvorlige medaljekandidater ved efterårets hælde sidste år, ligesom vi heller ikke lignede alvorlige nedrykningskandidater.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Det var måske dårlig timet, men jeg mener samtidig at det var uundgåeligt. Som det kom frem ved kontraktforlængelsen så var der en klar gentlemanaftale mellem BSN og Aron om at han ville få lov at gå ved først mulige og slugbare tilbud. Sådan en aftale synes jeg altid skal overholdes. Fejlen bestod i at Mate var den eneste dybdetruende angriber tilbage på et hold der havde bygget det meste offensive spil op på den type angriber.

Jeg håber bare at vi denne gang hvor vi måske har muligheden for at holde på Sloth til vintervinduet at vi gør det. For det er som du siger det bedste vindue at skyde profiler af i
AGF ftw!
Hov jeg læste dit første indlæg som, at du mente, at Aron-salget var dårlig timet. Vi er vist ikke så uenige.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Der skal selvfølgeligt hentes en erstatning med det samme, hvis Sloth ryger. Alt andet vil ganske enkelt være elendigt arbejde af BSN. Det kan jo for helvede ikke komme bag på nogen, at Sloth er en ombejlet herre.

Man har forhåbentligt da nogle navne på blokken, hvis der kommer et bud, som man ikke har råd til at afvise.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Angående de individuelle præstationer i går var det ikke kun de centrale midtbanespillere, der leverede en god indsats. Kure, Kirkeskov og AJA i bagkæden præsterede også fint.

Bortset fra en enkelt situation, hvor Bolanos slap fordi, lukkede Kirkeskov fint ned for FCK´s engang så skræmmende højreside. Offensivt kan det stadig blive skarpere fra Kirkeskov, men timingen i de offensive løb var god i går.

AJA havde markant større udfordringer med Rurik Gislason, der pt. er langt bedre end Bolanos. Han blev fanget i fejlpositioner enkelte gange, men fik ellers reddet kastanjerne ud af ilden. Han er heldig med sin assist, men generelt viser han som håbet rigtigt gode takter fremad banen.

Anders Kure er jeg stadig i tvivl om har klassen til at være stamspiller på et hold, der skulle have ambitioner om f.eks. en Top 4-placering (ikke at det er vores mål i år). Han var dog meget konsekvent i går og man må efterhånden sige, at der evidens for, at han er blevet bedre i spillet med fødderne. Man sidder ikke længere med hjertet oppe i halsen, når han er i boldbesiddelse.

Generelt kan man ikke udsætte vildt meget ved forsvaret (bortset fra stor passivitet ved Steffens drop), men jeg har godt mine betænkeligheder ved Petri Pasanen.

Pasanen er forudseende og skaber ro i bagkæden, men hvad er perspektiverne i at have en midterforsvarer, der både er meget langsom og samtidigt dårlig i luftspillet?
Det er i mine øjne to afgørende parametre, hvor Pasanen ikke leverer varen.

Det er ikke overraskende, at han kommer i problemer i løbeduellerne. Sådan er det jo ofte med den slags "gamle" forsvarsstyrmænd. Jeg synes dog, at det er bekymrende, hvor overmatchet han også er i luftspillet.
Han er selvfølgeligt ikke noget fyrtårn, men ved Mellbergs chance hopper han jo ikke engang. Det ser meget mærkeligt ud.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Jeg bliver i stigende grad gladere for Kure. Tror han går en stor sæson i møde, med mindre hele holdet falder fra hinanden på et tidspunkt. DEN tackling han sætter ind på Vetokele i går er indbegrebet af Kure, selvom det gav frispark og et hårdt dømt gult kort. Det får folk op af stolene og han sætter sin autoritet på opgøret og signalerer at forsvaret ikke giver ved dørene (Det lader vi Staff om). Hold kæft hvor var det elendigt af Staff, og disse drops er vel den reelle grund til at han aldrig er blevet solgt.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Anders Kure er en spiller, der tager skridt i den rigtige retning.

Det modsatte kan man desværre sige om David Devdariani. Han er skræmmende langt fra sit tidligere niveau, hvilket selvfølgeligt også skyldes, at han som vanligt lige er kommet fra endnu en skade.

Problemet er jo så bare, at han desværre nok aldrig kommer ind i en længere periode uden skader.

Pt. gør han jo nærmest mere skade end gavn, når han kommer på banen. Selvom det aldrig bliver favoritpositionen, synes jeg ellers, at hans egenskaber passer bedre ind som wing i 451/433 end kant i 442.

Sympatisk spiller, men det er godt nok svært at se, hvordan det skal ende godt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce