Snak

Mere indhold efter annoncen
Generelt en rigtig fin opstilling lader det til. Kan være vi ikke er helt ude af mesterskabskampen.
Arsenal
Vel bedste halvleg siden 3-0 over United. Det er sgu også ved at være længe siden.

Lad os nu få tanket selvtilliden til de sidste kampe.
Lose all to save a little
Teatralsk synes jeg nu ikke hans spring er. Han bliver bragt ud af balance, et ben kommer ind foran og hans eneste mulighed for ikke at buldre ind i benet er at springe. Springet ser lidt skørt ud, men synes ikke at det er teatralsk.
Jeg prøver igen: HAR Gabriel slået Mertesacker af og højst sandsynligt spiller de sidste 10 kampe også, eller er det fordi Merte døjer med småskavanker? Det er efterhånden et par kampe nu..
Manchester United.
Vi er ude af mesterskabskampen. Hvis Leicester kun får 12 point fra deres sidste kampe, skal vi stadig vinde 8 ud af 9 af vores.

Angående Sanchez - han er ude af balance, på vej i et fald og bliver så decideret smadret af forsvarsspilleren. Det er to straffespark. Se selv: http://arsenalist.com/f/2015-16/everton-vs-arsenal-highlights/penalty-shout-alexis-fouled-not-given-incl-howard-webb-analysis.html
moderator
Det er noget søgt, Gunner. Han plejer aldrig at være bange for den fysiske konfrontation. Og så lader det heller ikke til at han er helt bevidst omkring den mulige fysiske konfrontation.
https://kortlink.dk/sudv
Straffe var der, det er der ingen tvivl om, men jeg gætter på 0 ikke-Arsenalfans der har set situationen vil kalde faldet helt naturligt og uteatralsk.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
@Curtis

Igen, han smider sig FØR han ville ramme Funes Mori. Og den måde han smider sig på kan på ingen måde være en naturlig følge af den første forseelse. Og begge dele fremgår jo netop af gengivelsen.

Nok var der straffe i den første situation, men efterfølgende smider han sig. Og dét helt åbenlyst i forsøget på at få straffesparket.
https://kortlink.dk/sudv
Det er også ligemeget, vi er foran 2-0 og spiller godt! Det har man sgu ikke kunne sige længe.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Haha, arm i fjæset, to meter fra dommeren; intet.
Lose all to save a little
annonce