Snak

Mere indhold efter annoncen
Han bliver minimum kontrakten ud, og så er det jo nytteløst at skabe så meget splid som muligt.

Det ville dog være rart med mere ærlig selverkendelse og mindre \"vi var uheldige mod Tottenham\".
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Enig. Det er ingenlunde overraskende. Men det er DYBT bekymrende med rygterne om forlængelse!
https://kortlink.dk/sudv
Det er jo nok desværre realiteten. Især med vores ejeres udtalelser for nyligt, hvor der bliver bakket 100% op om Wenger. Alt andet havde dog også været mærkeligt.

Ift. til ikke at skabe splid er jeg lidt uenig med. Hvis ikke vi kan gøre det i en tid, hvor fundamentet vel ikke har været bedre i de sidste 10 år, og hvor konkurrenternes ikke har været ringere, så ved jeg snart ikke. Vi ser desværre INGEN spilmæssig fremgang, og det er faktisk hvad der bekymrer mig højst. Vores genpres er hamrende uafstemt sker faktisk kun, når en af vores spillere kommer ud i hovedløse driblinger, og derefter mister bolden. Ligeledes ser vi ingen tegn på indøvede løbemønstre, hverken i opspillet eller når vi når ned på den sidste tredjedel af banen. De sidste mange år, har vi alligevel haft en spilmæssig vision og et koncept vi kunne se udvikling eller fremtid i (eller vi har hvert fald bildt os ind), men selv dette synes bort nu.

Vi så nogle takter komme frem da Bould kom ind, og nogle af dem er da blevet, men det lader til at Wenger kun har tillid til sine egne filosofier.

moderator
Jeg er nu med Spock på den her. Hvis det alligevel er utænkeligt at kontrakten med Wenger afbrydes til sommer, hvad er så meningen med at skabe splid? Der er vist ikke nogen her i tråden der ikke gerne så Wenger erstattet til sommer. Men det sker nok ikke.
https://kortlink.dk/sudv
Hvis der ikke bliver lagt et pres fra fans og medierne, vil der aldrig komme det fornødne pres på Wenger og derfor vil en forlængelse synes endnu mere sandsynlig.
moderator
Er der noget der tyder på at ledelsen lytter til det? Wengers fremtid i klubben har været betvivlet i lang tid, uden der har været den mindste antydning af at ledelsen har været påvirket af det.
https://kortlink.dk/sudv
Selvfølgelig er de ikke gået åbenlyst ud og kritiseret Wenger. En ting er hvad man siger i offentligheden, en anden er hvad der bliver sagt bag lukkede døre. Det kan vi selvfølgelig kun gisne om. Men jeg kan da kun tro, at Fansene, klubbens grundlag, influerer på beslutningsprocessen. Ved tidligere forlængelser af Wengers kontrakt har kritikken vel aldrig været så markant som den er nu. Der var vel flertallig opbakning til Wenger blandt fansene dengang. Situationen synes nu at være en anden.
Ooooh Rocky Rocky!
Rocky, Rocky, Rocky Rocastle
15 år siden at han døde i dag.
Den sang er til dato den fodboldsang, der har givet flest myrepatter.

Fin artikel i The Mirror i dag: http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/david-rocastle-tribute-universally-popular-3304915
Bild skriver i dag, at Arsenal har erhvervet sig Granit Xhaka i Gladbach. Jeg ved ikke, hvordan det står til med Bilds troværdighed nu om dage, men engang var de som regel ganske pålidelige omkring rygter og realiteter i Bundesliga.
annonce