Snak

Mere indhold efter annoncen
Hahaha, hvor skønt, trods alt.
Lose all to save a little
Glædelig ST. Totteringhams dag, den lod vente på sig, men det gør den bestemt ikke ringerer.....fryd fryd fryd
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
https://pbs.twimg.com/media/CignES-WwAI1UU6.jpg

God stil.

Xhaka skulle desuden have sagt farvel til fans i sin nuværende klub og vil have fremtiden på plads inden EM. Spændende.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er sgu lidt pudsigt at den klub, der altid lige fucker tingene lidt mere op end os, lige er Tottenham.
Lose all to save a little
http://www.hitc.com/en-gb/2016/05/15/arsene-wenger-suggests-how-many-signings-arsenal-will-look-to-ma/

Lidt interessant. Vi har jo 3 afgange alene på midten og Welbeck ude. Vi har så "nye signings" i Iwobi og Wilshere, samt har hentet Lenny. Lidt optimistisk lyder det til at Wenger leder efter 3 mand som kan indgå i og omkring starteren.

Frygtelig spændende vindue. Sanchez og Özil skal gerne bindes, men i alle kæder står der folk med et potentielt salgsskilt om halsen. En mand til hver kæde lyder meget fornuftigt. Jeg vil gerne se mere til Chambers, men han kan fint være reserve på back. Forstår hvis han er lidt skuffet over udbyttet, da samtlige centerbacks har klovnet rundt og Debooshy også tog unødig tid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Fucking Hell. Santi har fået bøjle på. Jeg siger ikke han ligner en 12-årig skoledreng endnu mere, men det gør han.
Kan vi ikke droppe snakken om pointhøst? Det er jo ganske arbitrært som et isoleret parameter, da det ikke siger noget alene om Arsenals præstationer, men nødvendigvis også vil afspejle niveauet hos de andre 19 hold. Derfor vil placering altid være mere retvisende for succesen i en sæson. Som alle ved er niveauet i ligaen blevet mere lige. Dette skyldes ikke kun, at topholdene er blevet ringere. Det er mere korrekt at sige, at de resterende hold er blevet bedre, og derfor også kaster grus i maskineriet, når de møder topholdene og får dem til at se ringere ud. Vi kan også tale om, at nogle tophold er blevet ringere, men det er nu engang lettere at spille flot fodbold mod et ringe mandskab end mod et godt ditto. Se på hold som Leicester, Southampton og West Ham. De er vitterligt blevet stærke. Selvfølgelig vil de medføre, at topholdene får en færre samlet pointhøst. Ligaen er simpelthen blevet mindre polariseret. Efter i år må man konkludere, at der til indgangen af næste sæson er 7+ hold, der kan kæmpe med om titlen næste år. Derfor er det desto flottere at slutte i top2.
Arsenal
Vores andenplads betyder dog ikke at vi kæmpede med om titlen - den betyder at vi på sidste spilledag overhalede den imploderede taber i tvekampen mellem Spurs og Leicester om titlen.

Det forbliver mange, mange år siden vi var seriøse og vedholdende titeludfordrere, denne sæson var ingen undtagelse på den front, selvom alle hold vi normalt finder undskyldninger for at slutte under sluttede under os.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Jeg kan slet ikke følge den logik. Nok er bunden og midterfeltet blevet stærkere, men den primære årsag til at City, United og Chelsea har fået en så ringe pointhøst er at de ganske enkelt ikke har fungeret godt nok som hold. Og det skal på ingen måde lempe på de forventninger vi må stille til Arsenal.

I denne sæson har vi haft de bedste forudsætninger i mange år. Der var få pladser der skulle forstærkes, og der var mesterskabstakter fra foråret man egentlig blot skulle bygge videre på. I stedet gik vi igen ud af sommertransfervinduet uden at have løst det var der oplagt at løse. Derudover gik Wenger væk fra det der fungerede, formåede på ingen måde at udvikle det offensive og fejlede i med at løse Cazorlas fravær. Derudover har han slet ikke formået at få noget nær det optimale ud af Sanchez.

Sammenligner vi med de ti foregående sæsoner så har der kun været én sæson, hvor vi har scoret færre mål. Og det med det bredeste arsenal i mange år og adskillige spillere der kender hinanden. De defensive problemer har gentaget sig sig, skadesproblemerne har getaget sig selv, og Wenger på transfermarkedet har været som vi kender ham.

Wenger har fejlet. Ikke fordi denne sæson har været forfærdelig, men fordi endnu en oplagt mulighed er forpasset, og fordi han IGEN har understreget han ikke formår at føre holdet det sidste stykke. Det bliver ikke bedre med ham.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg er med på, vi ikke var titeludfordrere i år hvad angår den sidste tid i hvert fald. Det ændrer ikke på at vi anses som værende det i næste sæson. Sammen med en masse andre hold, der tidligere ikke blev set som det. Derfor vil det blive sværere at slutte helt i toppen. Tottenhams implosion i år kan også ses som et symptom på at de overpræsterede i lang tid. En overpræstering der var oppebåret af en tro på, at de kunne blive mestre. Da den tro så blev slukket, knækkede de nakken.
Arsenal
annonce