Snak

Mere indhold efter annoncen
Længe siden Vardy har haft en af sine let-at-fravælge-Arsenal-snakke...
Lose all to save a little
Længe siden Vardy har haft en af sine let-at-fravælge-Arsenal-snakke...


Hvem?
Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
Håber I alle får en god uge oven på en helt OK runde med nederlag til Liverpool og en sjælden storsejr til the arsenalz
Arsenal
Lige måde - pointtabet til United luner især, så begynder CL at være sikret tidligt når det nu ikke kan lade sig gøre at slutte under Spurs.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Ude mod Preston i FA Cup. Det er helt OK.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Hvor er Chambers i Arsenal hierakiet? Han gør det rigtig godt i Boro og ser ud til at få et fremragende partnerskab med Gibson inde centralt. Jeg håber lidt at Boro kan hente ham permanent, hvis vi bliver oppe, men det er vist ikke en option i lejeaftalen.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
moderator
Han er vel pt. 5./6. violin, efter Koscielny, Mustafi, Mertesacker, Gabriel og muligvis Holding.

Dog har Mertesacker kontraktudløb til sommer, ligesom det ikke er utænkeligt, at Wenger vil lade Gabriel søge nye græsgange, hvis Chambers fortsætter med at gøre det godt og udvikle sig.

Jeg tror i øvrigt ikke et ophold under Karanka er dumt for en spiller, der skal udvikle sine defensive færdigheder.
https://kortlink.dk/sudv
Han var tilsyneladende købt med henblik på at blive en starter højreback på sigt. Det skete dog ikke helt og især en mareridtsoplevelse over for Swansea og Montero, formåede nærmest på 2 timer at slå hans karriere som Arsenalback ihjel.

Han er stadig relativt langt nede i hierarkiet, men da vi kun har en anden duelig højreback, er det sandsynligt at han kommer tilbage og bliver 2. valg på pladsen Der har dog været salg af andre unge spillere med potentiale på det seneste, så intet er umuligt, det kræver bare at han ikke viser alt for meget.

*edit*
Kan se han spiller centralt for jer, så bliver det lidt mere besværligt. Hvis han leverer godt kan han vel rykke helt op til 3. valg, konkurrencen udover Koscielny og Mustafi er begrænset.
Han skal i dén grad have tillagt sig nogle evner under udlejningen, hvis han skal komme i betragting som 3. valg. Nu har jeg ikke fulgt ham siden, men puha, får stadig ondt i maven når jeg tænker tilbage.
Tydeligvis ikke den store tro på Ludo.

Ospina, Gabriel, Holding, Koscielny, Gibbs, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Ozil, Lucas, Alexis

Ramsey og Xhaka sammen bliver interessant. Gibbs og Holding er det også fint at se, når det nu skal være en træningskamp.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce