Snak

Mere indhold efter annoncen

Arsenal - Fergie Time!

Skrevet af Bosse1983
fre 5. aug 10:19
I dag går det løs med en ny sæson ude mod upåagtede Palace. Under Vieira har vi haft det vanskeligt med dem og ellers er det en notorisk VAR-kamp, hvor jeg føler vi har trukket det korte stik ofte. Generelt står den klub for kedelige minder de sidste år.

Vi har set godt forberedte og forstærkede ud, hvor fraværet af Takehiro er eneste reelle hæmsko. White har løst det fint, så jeg håber han skubbes ud til fordel for Saliba centralt. Resten af starteren giver næsten sig selv.

Palace har ikke været voldsomt aktive i vinduet og der har været rygter om dårlig form og andet. De har dog fået Doucoure ind, som virker interessant. Videre skulle de være lidt ramt på målmandsposten. Hvor langt holdene er ses først når bolden ruller og nerverne sætter ind. At både Jesus og Zinchenko har spillet i Premier League før gør mig lidt mere optimistisk, da de ved hvad de går ind til. Videre har de lignet nogen med noget at bevise. Øde med armbindet lser også ud til at være vokset.

Bookmakerne har os som favorit og jeg håber man kan fortsætte de fine takter fra preseason. Jeg siger noget så atypisk som 0-3 til os.

Lad os satse på en sæson der er bedre end den sidste. En god start, lidt oprydning i dødvægten og de unge at se frem til i EL vil gøre det lidt mere interessant.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så optimistisk før sæsonstart. Man har forstærket sig på vigtige positioner, man har hentet et par unge, spændende spillere mhp. fremtiden og man har holdt på samtlige profiler. Arteta har efterhånden fået samlet en startellever nærmest udelukkende med spillere, som er skræddersyet til systemet. Det er vel kun Xhaka (og hvis man er meget hård måske også Gabriel) i startopstillingen som ikke er en spiller lige efter Artetas hoved, men han er dog så tilpas rutineret og dygtig, at han alligevel kan spille en rolle. Jeg har aldrig været schweizerens største fan, men jeg har kæmpe respekt for den måde, hvorpå han gang på gang har kæmpet sig tilbage på trods af massiv modvind, han er en fremragende karakter. Det har også hjulpet både ham og holdet, at Arteta har fået tilpasset holdet så tilstrækkeligt meget, at Xhaka ikke nødvendigvis skal spille hovedrollen i spilopbygningen.

Eneste minusser er, at man har haft lidt svært ved at komme af med dødvægten i truppen, og at der hænger et spørgsmålstegn over Thomas Partey. Meget står og falder med, om ghaneseren er tilgængelig gennem hele sæsonen. På salgsfronten begynder der også at ske lidt med først Leno og nu Torreira, og kan man få sendt Bellerin og Pepe af sted også, må det være godkendt.

Palace er altid ubehagelige, og Doucoure er et glimrende indkøb på en position, som før nok var holdets svageste. Jeg tror dog at Arsenal er så godt forberedte at vi hiver de tre point hjem. 1-3 og mål af 3 x Gabriel.
Skrevet af Bosse1983
Og så får denne lige et lille bump, så den er først i oversigten.

Lidt kuriøst i prematch hvordan Arteta skøjter gennem spørgsmålet om Leno og Bellerin. Han svarer totalt ensidigt på Lenos skifte, hans professionalisme og betydningen for ham og familien. Bellerin hørte man ikke noget til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af popnizzen
Er vi ude i noget ala den her opstilling:

Ramsdale
White, saliba, Gabriel, Tierney
Saka, Partey, Xhaka, Martinelli
Ødegaard
Jesus
Sur og træt gammel mand!
Skrevet af Thostrup
Sandsynligvis Zinchenko i stedet for Mr Tierney
Arsenal FC
Skrevet af Berker
Ny sæson og nye forventninger. Det har set virkelig godt ud på indkøbssiden, hvor det er tydeligt at man fortsætter i sidste sommers spor.

Jesus kunne godt gå hen og blive den vigtigste brik i klubben længe. Man skal dog være påpasselig med at lægge for meget i træningskampene, så er virkelig spændt på hvordan spillet folder sig ud i aften.

Jeg er i hvert fald spændt på i aften, og ser virkelig frem til sæsonen.
Skrevet af Holle92
Efter mange år på sidelinjen af forummet, hvor der har været mange spændende debatter, så tænker jeg at jeg vil prøve at deltage i år.

Endelig går den nye sæson igang! Med den pre-season som vi har haft, kan man kun være spændt på hvordan dette kan føres med ind i ligaen.
Jesus ser spændende ud, både som afslutter, men også i det opbyggende spil. Zinchenko kommer med en James Milner lignende alsidighed, hvilket jeg ser som stor forstærkning.
Jeg håber Zinchenko starter på bænken, så vi har flere strenge at spille på alt efter hvor vi får behov for ham idag. Af tidligere erfaringer med Palace vil der være steder vi kommer til at kæmpe hårdt på banen, og ved at holde ham som et es på bænken, tror jeg at han kan bliver en vigtig faktor i en indskiftning.

Mit bud på kampen idag er en 0-2 sejr, hvor Saliba vil vise som sig en solid forstærkning i forsvaret.

Jeg glæder mig til at deltage i forummet til den mest spændende sæson i flere år. Jeg spår en 3. plads til os, da kampprogrammet ser lovende ud de første 5 runder.
Skrevet af Vingummibamse
Jeg føler mig tryg nok med White på højre backen.

Det er defensivt en stabil linie, hvis vi ruller med

Fansdale
White - Saliba - Gabriel - zen

Tomi skulle være klar, men nok ikke til 90 minutter.
Tierney må være samme historie. Men kan ikke se ham starte foran zen, hvis ikke han er 100 og i kampform.

Centralt på midten er der vel ikke så meget at vælge imellem.

Thomas - xhaka

Men kan godt forestille mig vi rykker Ødegaard et hak tilbage, til fordel for en af de 2 hvis kampen ikke flyder som forventet.

Må antage Saka - øde - Gabi er på 10/kanter og ned Jesus på toppen.

ESR er efter sigende den eneste der er helt ude? Håber snart han kommer tilbage, men er glad for det ikke varer, så han kan komme tilbage i et ordentligt tempo. Hans potentiale er stadig enormt. Og med øde, ESR, og Fabio der naturligt kan dække 10er, men med hver sine forcer, ser det ikke skidt ud.

Vil ikke blive overrasket hvis vi smider Eddie ind med Jesus, skulle vi være bagud, eller have svært ved at åbne kampen op sidst i anden halvleg.

Det bliver spændende at se om Fabio for lidt spilletid. Han skulle være helt klar, og kan være et spændende indhop.


Det er lækkert at være igang igen, og pessimisten i mig siger vi vinder 3-1.
Skrevet af KLN
For mig var den forrige sæson “År 1” med den nye strategi og med den første fase af transformationen af spillertruppen. Ambitionen var top 6 og det blev sikret i ret overbevisende stil med det klart yngste hold i PL og mange velspillede kampe.

Denne sæson er “År 2”. Transformationen af truppen er ikke 100% fuldendt, men der er optimeret på de væsentligste mangler fra forrige sæson. På trods af at det formentlig fortsat er yngste hold i PL har kernen på holdet opnået erfaring både som hold og individuelt, og spillestilen er ved at være grundig indarbejdet både offensivt og defensivt.

Ambitionen er top 4 og mit eget bud er at holdet opnår ca. 75-80 point, hvilket formentligt giver en 3. plads.

Den store joker er hvorvidt Arteta kan lave en smart fordeling af ressourcerne over en hel sæson, hvor der er fokus på både PL og EL. Jeg anser Arteta for at være blandt de bedste, men jeg synes ikke at han var tilstrækkelig dygtig til at holde reserverne “varme” og undgå overbelastning på de vigtigste spillere. Det SKAL blive bedre og det tror jeg også at Arteta ved.

Til den kommende sæson ser jeg frem til de enkelte kampe, men jeg ser også frem til hvordan holdet løbende kan udvikle sig til den efterfølgende sæson, hvor top 2 skal angribes.

Drømmen om en ny stor æra lever i bedste velgående - COYG!
Skrevet af PederWessel
Shit, det bliver fedt at få skudt sæsonen igang.

Sjældent har jeg været så optimistisk, men jeg slår også noget koldt vand i blodet og skal se det spille i en "rigtig" kamp og ikke blot træningskampe. Men ingen tvivl om, at især Jesus kan løfte vores niveau. Det store spørgsmålstegn for mig er dog stadig stabiliteten. Jeg synes, at vi så flere perioder i sidste sæson, hvor Martinelli, Ødegaard og Saka faldt ud og blev usynlige og skulle redde hinanden på skift. Det er forståeligt den unge alder taget i betragtning, men det er også potentielt farligt, hvis det sker for flere af dem på en gang. Samme tendens synes jeg også, at Jesus har haft i City, hvor han er røget ind og ud af holdet. Her skyldes det dog muligvis mere den høje konkurrence, end det skyldes ustabilitet hos Jesus.

Øllene er lagt på køl!
Skrevet af dagenesskum
Der er vel en chance for, at vi får en god start! Med en lovende pre-season og med en start-elver i både fysisk og spillemæssig god form.
Jesus virker til at have faldet perfekt ind og stammen ser sammenspillet ud.
Partey er nøglespilleren - han fylder så meget både defensivt og i det opbyggende spil, og i sidste sæson kæmpede holdet med at få fart og kreativitet i opspillet uden ham.
Så ja, det er et kæmpe usikkerhedsmoment. Der er ikke andet at gøre end at vente og se, hvad der sker.
Skrevet af Målræven
Med alt den (dejlige) positivisme, skal man dog huske, at Palace kun tabte på hjemmebane i 4 kampe. Det er et stærkt hold!

Dog ser jeg os også som favoritter. Det er særdeles fremragende, at man stadig ikke har en reel svaghed på holdet, selvom 3-4 stykker er skadet.
Skrevet af Jpp
Bump
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af AFC92
Synes godt man kan tage noget med fra træningskampe og ikke bare sige de er ligegyldige. vores forreste 4 virker mere sammenspillet end i mange år, vi scorede hvad 3 mål sidste pre-season hvor vi i år har et gennemsnit på 4 over 5 kampe. Det er en væsentlig forskel, og det kan ikke passe vi er det eneste af de 5 hold vi mødte der bare dukkede lidt op. Derudover er det jo netop i sådanne kampe hvor modstanderen har lignet et hold der spillede træningskamp sidste sæson, at vi ikke formåede at lukke dem tidligt og åbnede op for comebacks sent i kampene. Så alt i alt kan man tage RIGTIG meget med som ikke kun er moraleboosts.
Glæder mig som en gal til den nye sæson, bliver spændende og håber GJ kan give os den kynisme vi manglede meget sidste sæson til lige at hive de sidste point hjem!
Jeg tænker også 3-0 til os i dag mod CP, det jeg så fra pre-season var i hvert fald tamt, især deres bagerste, så det burde være muligheder!
må også hellere få fundet lidt øl frem!
Skrevet af Berker
Nå en starter som forventet vel. Dog ingen Vieira på bænken.

Jeg har en fidus til Martinelli i aften. 2 basser til ham, og en 1-3 sejr. Jesus med den sidste
Skrevet af langtfraliverpool
Juleaften er ankommet. Øllene er på køl (de første er allerede drukket). Gætter på 2-0, på mål af Saka og GJ. Assists: Ødegaard, Martinelli.
gunner since 94’
Skrevet af The Goat
Nu skal det ikke handle om udseende, men havde Gabriel(CB) ikke fået lavet hår i sidste sæson? Han har da tabt det igen
Skrevet af Berker
Nej nej nej Martinelli.. Den må ikke brændes! Men for fanden det er godt af Jesus
Skrevet af The Goat
Hvad sker der lige for Jesus. Vild tur
Skrevet af AFC92
GJ Ruller dem! Nuj han bliver ved jo!
Skrevet af Mercenary
Alt for fede lækkerier.
Lose all to save a little
annonce
0