Du svarer på indlægget:
Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så optimistisk før sæsonstart. Man har forstærket sig på vigtige positioner, man har hentet et par unge, spændende spillere mhp. fremtiden og man har holdt på samtlige profiler. Arteta har efterhånden fået samlet en startellever nærmest udelukkende med spillere, som er skræddersyet til systemet. Det er vel kun Xhaka (og hvis man er meget hård måske også Gabriel) i startopstillingen som ikke er en spiller lige efter Artetas hoved, men han er dog så tilpas rutineret og dygtig, at han alligevel kan spille en rolle. Jeg har aldrig været schweizerens største fan, men jeg har kæmpe respekt for den måde, hvorpå han gang på gang har kæmpet sig tilbage på trods af massiv modvind, han er en fremragende karakter. Det har også hjulpet både ham og holdet, at Arteta har fået tilpasset holdet så tilstrækkeligt meget, at Xhaka ikke nødvendigvis skal spille hovedrollen i spilopbygningen.

Eneste minusser er, at man har haft lidt svært ved at komme af med dødvægten i truppen, og at der hænger et spørgsmålstegn over Thomas Partey. Meget står og falder med, om ghaneseren er tilgængelig gennem hele sæsonen. På salgsfronten begynder der også at ske lidt med først Leno og nu Torreira, og kan man få sendt Bellerin og Pepe af sted også, må det være godkendt.

Palace er altid ubehagelige, og Doucoure er et glimrende indkøb på en position, som før nok var holdets svageste. Jeg tror dog at Arsenal er så godt forberedte at vi hiver de tre point hjem. 1-3 og mål af 3 x Gabriel.
0