Du svarer på indlægget:
For mig var den forrige sæson “År 1” med den nye strategi og med den første fase af transformationen af spillertruppen. Ambitionen var top 6 og det blev sikret i ret overbevisende stil med det klart yngste hold i PL og mange velspillede kampe.

Denne sæson er “År 2”. Transformationen af truppen er ikke 100% fuldendt, men der er optimeret på de væsentligste mangler fra forrige sæson. På trods af at det formentlig fortsat er yngste hold i PL har kernen på holdet opnået erfaring både som hold og individuelt, og spillestilen er ved at være grundig indarbejdet både offensivt og defensivt.

Ambitionen er top 4 og mit eget bud er at holdet opnår ca. 75-80 point, hvilket formentligt giver en 3. plads.

Den store joker er hvorvidt Arteta kan lave en smart fordeling af ressourcerne over en hel sæson, hvor der er fokus på både PL og EL. Jeg anser Arteta for at være blandt de bedste, men jeg synes ikke at han var tilstrækkelig dygtig til at holde reserverne “varme” og undgå overbelastning på de vigtigste spillere. Det SKAL blive bedre og det tror jeg også at Arteta ved.

Til den kommende sæson ser jeg frem til de enkelte kampe, men jeg ser også frem til hvordan holdet løbende kan udvikle sig til den efterfølgende sæson, hvor top 2 skal angribes.

Drømmen om en ny stor æra lever i bedste velgående - COYG!
0