Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gårdmand Ørn
Det er alt for nemt at være bagklog, og jeg respekterer at Arteta ville se alle spillere an som var i truppen i forvejen og give alle en chance, se om man kunne spare lidt penge på at bruge nogle af dem og sådan. Men man skulle nu have solgt AMN til Wolves da man havde chancen.
Skrevet af Målræven
Synd for ham og dyrt for klubben ikke at få en transfer for ham.
Skrevet af Geddar , moderator
@Ørn

Og Torreira og Gwen, da priserne lod til at være markant højere.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
Blev der ikke også udtrykt en mulighed for at man ville forlænge med Reiss?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Gårdmand Ørn
Ja Torreira er også lidt en skidt case. Gwen havde andre klubber lidt en forhandlingsposition på, fordi han var en spradebasse, eller var der et vindue før der blev dårlig stemning, som jeg glemmer?

Leno og Bellerin er bare lidt umulige situationer, hvor de stiller sig på tværs af alt og alle. Er der noget at gøre i disse situationer nogensinde?

I det hele taget, må klubber vel begynde på at holde igen med 4-5-6-årige kontrakter og forlængelser. Så er der så Auba som en situation der var en stensikker forlængelse på det tidspunkt.

Jeg føler med Edu, han bliver kun bedre og bedre til arbejdet.
Skrevet af Bosse1983
Marquinhos er igen voldsomt overlegen for reserverne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af AFC92
Det lyder godt Bosse, mon ikke vi skal regne med han bliver en del af første holdet hurtigt, han virker som en ret solidt bygget spiller allerede. Vildt at tænke på hvor gode vores scouts i Brasilien er hvis han viser sig at kunne gå på holder ligesom Martinelli.
Skrevet af The Goat
Mirror køre et rygte om at City prøver at hapser Tierney, efter salget af Zinchenko til os. Minimum 50m pund. Men for min skyld nej tak, han skal absolut ikke sælges
Skrevet af KLN
Jeg tror ikke at det er et seriøst rygte på Tierney, men hvis der kommer bud på £+40m tror jeg at han bliver solgt.

I de seneste 6 sæsoner har han kun spillet ca. 50-60% af kampene, så det virker ikke til at hans krop er bygget til topsport. Derudover havde han det lidt svært i forrige sæson, så jeg forestiller mig at han er tiltænkt en reserverolle til Zinchenko.
Skrevet af UdAfBusken
Nå, der skal tre point mere på kontoen i dag. Leicester er uden Barnes, så kan man holde snor i Vardy, har de altså ikke meget fart at komme med i omstillingerne. Det bør være en kamp, hvor vi kan trykke Leicester tilbage størsteparten af de 90 minutter.
Skrevet af andib
Jeg har på fornemmelsen at Leicester godt kan komme i problemer i år og især hvis de sender Tielemans videre. De står virkelig i en genopbygningsfase.

Jeg tror Arsenal vinder komfortabelt i dag. Fedt at top 6 igen er blevet særdeles spændende.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af KLN
Hjemmebanenformen var sublim i forrige sæson og det bliver der bygget videre på i dag, så jeg tror at det bliver en sikker sejr.

Der forventes samme startopstilling som sidste uge og derudover forventes ESR og Tomiyasu med på bænken. Vieira bliver dermed ikke klar, men mon ikke han er klar til næste weekend.
Skrevet af Målræven
Bliver spændende at se om spillerne med hovedet halvt af sted til andre klubber vil spille ringe, eller se den her kamp som et shop window.

Skrevet af Thostrup
Hvilke spillere tænker du på der er på vej videre? Altså som også kommer til at spille i dag
Arsenal FC
Skrevet af Vingummibamse
Thostrup : tielemans ;)
Skrevet af GoodOldArsenal
Tænker @Målræven både tænker på Tielemans og Fofana.
Arsenal FC | Hamburger SV
Skrevet af Berker
God kamp til alle.

Skal vi sige en 2-1 sejr. Jesus og Saka hver med én. Bliver spændende at se hvordan Tielemanns klarer den i dag.
Skrevet af Thostrup
Aha jeg troede du mente Arsenal spillere, så giver det straks bedre mening. Et selvmål fra Tielemans er vel på sin plads.
Arsenal FC
Skrevet af AFC92
Lækkert kommet ud af Ramsdale, vi mister lidt bolden i nogle trælse steder fra start, men offensiven viser allerede hvor giftig den kan være hvis den sidste aflevering er der.

Tænker 3-0 er på sin plads i dag
Skrevet af Jpp
"Blev der ikke også udtrykt en mulighed for at man ville forlænge med Reiss?"

Det har jeg budt på - ved ikke om det er noget klubben også har hintet?

Hvis der kommer et bud på £50m for Tierney, så skal han da bare afsted, selvom jeg er enormt glad for ham, men det lyder sgu enten som en kæmperøver eller stor frustration i City.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
annonce
0