Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedLondon
+1 Magnoliafan!

Hvem skriver at Barca har budt på Özil? - hvis 50mio euro passer skal han da bare skydes afsted med det samme. Føler desværre kun at hans formkurve går en vej, og det er desværre ikke opad.
jeg er sikker på at vi sagtens kunne erstatte ham i start 11´eren med stor succes, det eneste problem ville dog være bredden.

Nogen der ved hvornår vi har santi tilbage? hold op han er savnet!

Skrevet af MesterPihl
Santi vil jo være som en ny signing :o)
Mener han skulle være retur i slutningen af november.
Captain Sobel, you salute the rank, not the man
Skrevet af Curtis
AS påstår at Barca bød på Ozil, eller var interesserede i det.

Jeg er dog uenig i at han nemt kan erstattes (afhængig af indsatsen han leverer denne sæson. Vi får se).

Skrevet af Geddar , moderator
Pænt stor variabel du smider ind der, Curtis. Topniveauet kan ikke erstattes, men bundniveauet, som han trods alt viser ret ofte kan meget nemt. I en transitsæson som denne nok bliver så jeg også hellere at vi sendte ham videre og så småt begyndte på en genopbygning.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Curtis
Well, tja, tjo.

Jeg er nok ikke så meget imod Ozil som så mange andre. Jeg vil dog gerne indrømme, at jeg kan tage fejl, specielt fordi jeg ikke har fulgt Arsenals kampe så tæt, som jeg måske gjorde for fire-fem år siden. Jeg er med på, at han var sløj sidste sæson, men han scorede stadig 8 mål og lagde op til 9 i ligaen. Og det, vel at mærke, i et elendigt fungerende Arsenal-hold (hvorfor helvede kunne vi ikke spille hele sæsonen, som vi gjorde mod Chelsea i september?!).

Sæsonen før hed det 19 assist og 6 mål, og det er altså et niveau der er svært at erstatte. Men det kræver selvfølgelig et taktisk mere velfungerende hold...

Hvis vi havde sendt Ozil videre, skulle vi enten klare os uden en erstatning (selv haters må indrømme, at ozil er bedre end ingen Ozil, yes?). Alternativt skulle Wenger og Gazidis, som vel har vist at deres fornemmelse for taktik, stil og spillerindkøb efterhånden er forsvundet, handle en erstatning... Hellere lade en ny manager gøre dét, hvor man køber spillere, der rent faktisk passer til en spillestil.
Skrevet af RedLondon
jeg er bestemt ikke Özil hater, men indrømmer gerne at jeg synes han præsterer alt for lavt i øjeblikket. Jeg så langt hellere en spiller som Ramsey på 10´eren, og så kunne man stille med Xhaka og Coq/elneny på den flade midt.
Özil er fantastisk når han spiller godt ja, men når han rammer disse kamp 1/5 gange (og endnu mindre i topkampene) så synes jeg han skal ud af start 11´eren. Han dræber tempo og hans attitude fortjener kun en plads på bænken.


Skrevet af Jpp
Vi bliver sagsøgt af City nu! Hahaha!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Bruun Pedersen
Wenger, watch and learn - ikke så meget pis! #DENPOL
Skrevet af Jpp
Welbeck med mål i England mod San Marino. Han ligner, som altid, et føl der bliver smidt ud af en helikopter. Helt sindssygt at han er foran Giroud lige nu.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af RibasAFC
Jeg er 100% sikker på at hver dag når Welbeck vågner op snubler han over sin ben på vej til toilettet for at børste tænder.
Skrevet af RibasAFC
Jeg glæder mig til Wenger´s næste pressconference, mon ikke der igen er INGEN der vil/tør stille kritiske spørgsmål eller spørge ind til alle de løgne som han plapre ud så ofte nu om dage.
Skrevet af Bosse1983
Der er vel ikke så meget at hænge ham op på denne gang. Han sagde at målsætningen var at beholde Sanchez og Özil. De er stadig i truppen. Han sagde at de sidste uger i vinduet handlede mere om at få folk ud end ind, og det stemmer vel med udviklingen. Han sagde også at der ikke er nogen garantier for at man kan holde på det hele, og vi mister så Oxtard.

Jeg er uenig i dispositioner omhandlende Özil og Sanchez. Dels fordi økonomien i de rygtede bud var rigtig god, men også fordi jeg ikke tror at Wenger kan ufordre toppen med dem alligevel. Wenger er manager, med to år igen, så han kan tænke egennytte og ganske kortsigtet. Derfor må han jo håbe på at Özil og Sanchez leverer for ham, når alternativerne på markedet viste sig utilgængelige.

Wenger havde sat sig i en no win situation. Han bliver flået hvis han sælger Özil og Sanchez, men han bliver også gjort til grin for naivt at koste klubben £100 mio. og satse på spillere som ikke vil være der. En af få ting man ikke kan beskylde han for denne gang er dog at lyve.

Man skal også have med at Wenger ikke står alene med lorten. Gazidis og Law bærer rigtig meget af skylden også. Det er hele ledelsen som er pilrådden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Opus
Muligvis ikke meget direkte at kritisere Wenger, der har dækket sig ind med de udtalelser, han er kommet med, som du gennemgår det. Omvendt har Wenger betydeligt mere magt end øvrige managere, hvorfor kritik af dispositionerne stadigvæk er relevant.
Før første gang siden 1996 ender man ikke i top 4. At konkurrencen er blevet skærpet er ikke uvæsentligt, men over en årrække har man ikke adresseret fejl og mangler, der potentielt kunne have forhindret noget, der ligner starten på en slem deroute.

Alligevel er Arsenal det hold, der netto investerer næstmindst i sin trup. Størrelsen på truppen betød givetvis, at et relativt lavt forbrug ikke var utænkeligt, men små £20m i plus virker absurd. Hos konkurrenterne investerede Spurs netto heller ikke, men de har erstattet Walker fornuftigt, ligesom Llorente giver dem bedre bredde i front. De 5 klubber, der netto investerede mest er de resterende konkurrenter, hvor begge Liverpool-klubber handlende for ca. £54m.
At købe spillere er ikke alt, og Arsenals trup er - trods alt - ikke frygtelig, men det virker dumdristigt at forvente konkurrencedygtighed, når man agerer, som man gør. Isoleret set er de to tilgange glimrende, men væsentlig mangler i truppen er ikke belyst, så en svag defensiv og en sejlende central akse er forventeligt.

Wenger er ikke alene om de rædsomme disponeringer, men han er oplagt en del af det.
Skrevet af RibasAFC
Han vidste at The Ox ikke ville være her i FLERE uger, det hindrede ham dog ikke i at sige at han er "The Future" og at han ville bygge holdet op omkring ham og at han vil beholde sine bedste spillere

Alexis var jo også solgt hvis Lemar havde sagt Ja, men han sagde på intet tidspunkt at Alexis kunne forlade klubben hvis man fandt den rette erstatning, han sagde kategorisk at han under INGEN omstændigheder ville forlade klubben.

Wenger er en løgner eller lider han af en eller anden sygdom her nu hvor han er kommet op i årene.
Skrevet af Logdog

Wenger er en løgner eller lider han af en eller anden sygdom her nu hvor han er kommet op i årene
.

Og hvad tror du det havde gjort ved salgsprisen havde han sagt han kunne smutte hvis de fik en erstatning ind ?!?

Alle managers siger deres spillere ikke er til salg for at presse priserne op, det er da ganske almindelig logik...
Skrevet af RibasAFC
Det havde været fair nok hvis det havde været enhver anden manager end en med Arsene´s historik.

I hans case skulle han bare havde svaret "No comment" hvis det var hans logik.
Skrevet af Curtis
Det er sgu fint at Welbeck er foran Giroud. Giroud fungerer bedre som indhopper; vores offensiv er ret impotent med ham, fordi han er så statisk. Welbeck, selvom han desværre er en elendig afslutter, laver intelligente løb og er god til at rykke et forsvar fra hinanden (se fx kampen mod Man City fra FA cup´en). Men Lacazette bør, for mig at se, være foran Welbeck i hierarkiet, fordi angribere skal sgu score mål..
Skrevet af Midtjylland<3
Det gav sgu en tåre det özil skrev på sin Facebook idag
Skrevet af Opus
I så fald håber jeg, du har lommetørklæde med uanset, hvor du er.
Skrevet af Midtjylland<3
Kan også være fordi jeg gabte da jeg læste det.
annonce
0