Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jpp
"I nevertheless expected legends to behave like legends - my advice to these former Gunners: stop talking and start supporting!"

Hold kæft en klovn. Men ja, find dog Kleenex frem med det samme. Det er vores klub, fansenes klub, og når man ser, hvad der foregår af lort i sin egen klub, så kalder man på det. Så er det sgu ligemeget om, man hedder Thierry eller Henrik. Shit, noget tuderi!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Opus
Isoleret set er dit fremhævede citat klynk fra Özil, men generelt var budskabet i beskeden okay, synes jeg.
Han lyder afklaret omkring, at det potentielt er sidste sæson i Arsenal-trøjen, og vil så kommunikere, at han er glad for klubben, og er klar til at levere i kommende sæson. Der er brudstykker som det, du fremhæver, der er mindre heldigt, men overordnet synes jeg ikke, at det lyder som tuderi.

Dog er det sandsynligvis Özils "klynk", som folk vil huske, og det er nok ikke videre smart af ham, da jeg sagtens kunne se det have en selvforstærkende effekt. At kritikken af Özil videre har været overdrevet, og burde have været rettet mod kollektivet og Wengers taktik er en anden sag. At kritisere Özil for manglende fight er for let, når det har - og altid vil - være hans svaghed. I stedet burde man i højere grad kompensere for disse svagheder ved holdets øvrige sammensætning, hvilken man næppe gør, når man placere kamikaze-Ramsey og Xhaka i forkert rolle bagved.
Showet fortsætter sandsynligvis i kommende sæson, når midtbane duoen bag Özil næppe fungerer bedre nu.
Skrevet af RibasAFC
AW på fransk tv bekræfter at han bød 100 mil euro´s for Lemar og at han vil komme ind for ham igen i fremtiden, mon ikke han ombestemmer sig når han ser prisen stige endnu mere til den tid.
Skrevet af Opus
Det er nok snarere øget konkurrence fra andre klubber og fortsat manglende CL, der gør en fremtidig handel utænkeligt.
Skrevet af Krook
Midt i al krisesnakken, tænker jeg vi er nødt til også at taget fat i elefanten i rummet.

Har Spurs signet en spiller der er flottere end Giroud?

Personligt er jeg stadig på hold Olivier, men må indrømme at Llorentes klare dybe øjne og brune lokker også kan et eller andet.
Skrevet af Jpp
Fandme nej! Llorente ligner den femte Baldwin-bror.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af tegnet igen
Hvilke forventninger skal vi stille til Walcott i denne sæson ? da jeg syntes han har været meget anonym på holdet de sidste 2-3 sæsoner , uden at kritikken er væltet ned over ham og han jo en højt lønnet spiller og burde han overhovedet være i klubben i fremtiden ?
Skrevet af Geddar , moderator
Ikke de store. Han er breddespiller, der ikke passer specielt godt ind i systemet. Jeg tænker egentlig at et salg havde givet mening.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af TheGunner
Det salg havdet givet mening i et par år efterhånden
Skrevet af Krook
Hvilket nærmest i sig selv er en forklaring på hvorfor det ikke er sket.
Skrevet af machomortensen
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Opus
Er der tilfældigvis en, der har set Tysklands seneste landskampe? Det ligner fortsat at Özil bruges central i en 3-mandsmidtband, der er modsat den, som Arsenal bruger, når man spiller 4-5-1.

Om der nødvendigvis er meget at hente fra et tysk landshold, der er galakser foran deres puljemodstandere, er selvfølgelig et forbehold. I forlængelse af tidligere indlæg ang. 4-3-3 kunne det være interessant, hvis Özil potentielt kan udfylde en af de centraler roller i det system.
Skrevet af machomortensen
Er Tysklands modstandere generelt ikke så langt væk fra PL-niveau, at denne sammenligning ikke giver mening?
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Opus
Muligvis. Det er også et forbehold, jeg nævner.
Skrevet af tegnet igen
når Øzil stiller op på det tyske landshold sker det med en meget større motivation end når han går på banen i Arsenal og det ses også i hans spil og arbejdsrate og hans udstråling på banen , Hvis han havde samme indstilling og motivation med på banen i Arsenal som på det Tyske landshold ville han ha været en succes i klubben , men det kommer ikke til at ske ligegyldigt hvilket system Wenger vælger holdet skal spille ,
Skrevet af YoungGuns
Nu handler det hele jo ikke om motivation og mangel på samme, hver eneste gang.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Bosse1983
Det er syg tragisk når man sidder og halvvejs ønsker at Jabba Tur Hutt skal få lov at købe klubben.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
Özil i det tyske system har også bedre forudsætninger, idet der er ret godt styr på gameplan og løbemønstre. Han får nogle helt andre rum han kan operere i. Og defensivt er det sjældent de møder så gode modstandere, at hans manglende bidrag i det defensive bliver et issue.

At smide ham ind som en del af en mere flad tremandsmidtbane i en 4-3-3 hos Wengers Arsenal kan godt blive grimt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Bosse

Så langt er jeg heldigvis ikke nået, men jeg forstår fristelsen, bare for at der sker noget nyt, og der gøres op med accepten af det middelmådige.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Jeg begynder at stille spørgsmålet om han faktisk kan være med skadelig. Når/hvis vi skal afhændes, er det ret tydelig at Kroenke er helvedes ligeglad. Hvis han får et Nigeria-brev i sin indbakke, kan det let være den retning det går. Håbet er lidt mere autonomi og at Gazidis og andre af Kroenkes folk, ryger ad helvede til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0