Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YoungGuns
Forskellen mellem landsholds Özil og klubholds Özil, er jo på mange måder som forskellen på Eriksen, når han spiller for henholdvis Spurs og DK.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Krook
Det er fantastisk at vi står i en situation hvor man kan vælge mellem 2 ejere. En Uzbekisk forbryderboss eller en amerikansk rigmand, der konsekvent gør alt han rør ved til en fiasko. Hårde tider.
Skrevet af machomortensen
@ Youngguns

Tosse Bænkner var et endnu bedre eksempel end flødebollen fra de unævnelige ...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af machomortensen
RAY PARLOUR: "In 1994 Arsenal signed this player from Denmark, John Jensen, and when he turned up he explained his nickname was Faxe, which was the name of a Danish beer. He had been awarded his nickname because he had the reputation of being a big drinker back home. Well, the lads took him out for the first time and that night he ended up comatose. After six pints he was on the floor. He said, "I can´t believe you lot drink as much as you do"".

Fra The Romford Pelé" (2016))

I øvrigt mener jeg, at John Kussehår i sin tid blev "døbt" Faxe, fordi han som junior blev holdt fast og overhældt med Faxe Kondi. Næppe en historie, han har viderefortalt til Parlour og de andre ...

Jeg har læst de første 50 sider af bogen og moret mig kongeligt. Hvad siger I andre?
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af haraltidret
Hvis man skulle savne nogle grunde til at HADE Stan Kroenke ...

https://www.theguardian.com/football/blog/2017/sep/04/arsenal-problems-stan-kroenke-premier-league-los-angeles-rams


Nej der tegner sig ikke just positive fremtidsudsigter for Arsenal så længe Stan Kroenke sidder på magten i klubben.
Skrevet af Opus
Ornsteins udlægning af forløbet over sommeren er i øvrigt værd at læse. Det lyder mildest talt kaotisk, og ikke engang Wenger lyder som en, der har kunne finde rundt i, hvad han egentlig ønsker.

Man var presset ift. lønkroner, hvis man skulle lave en stor handel mere; efter Lacazette og Kolasinac. Lemar var målet hele sommeren, skulle det ske. Udover dem som har forladt klubben nævnes også Giroud, Wilshere, Chambers og Elneny som navne, der var til salg.
Derudover spillere der ønskede at forlade klubben: Bellerin meddelte det efter U21-em (Barcelona), Oxlade som bekendt, Alexis og man har ikke forhandlet med Özil siden marts. Dertil var Mustafi også interesseret i at forlade skuden.

Det er sjældent man får så mange detaljer omkring et transfervindue, og det lugter lidt af, at der lækkes mere fra klubben, end hvad godt er. Da detaljerne sjældent er så mange, er det svært at vurdere, hvor unormalt og hektisk sommeren har været i Arsenal, men at 5 spillere fra startopstillingen på den ene eller anden måde udtrykker ønske om at forlade klubben er kritisk.

På salgsfronten endte vinduet acceptabelt, men forløbet var grimt. Man kommer af med en god del af de spillere, man ønskede, og det var sandsynligvis aldrig intentionen at sælge alle nævnte spillere på "salgslisten", da truppen så ville ende noget tynd.

Og var denne sommer så blot en enlig svale. Det er svært at tro på, når man går ind i en sæson, hvor Alexis, Özil, Wilshere, Mertesacker og Cazorla er på sidste kontraktår.

Slutteligt kan man selvfølgelig kun le, når Arsenal åbenbart kigger på Leicester-historien, og tænker: Så kan vi vel også. Fantastisk at finde argumentation i en outlier.
Skrevet af Jpp
"På salgsfronten endte vinduet acceptabelt"

You are kidding! En masse lejeaftaler og dødvægt i form af Gabriel og Gibbs solgt, det er sgu ikke acceptabelt på nogen som helst måde, at vi stadig har Campbell, Debuchy, Wilshere og Lucas.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Opus
Jeg tænker kvantitetsmæssigt. Videre var det tilsyneladende især på lønfronten, man er i problemer, hvorfor lejeaftaler umiddelbart bør løse den del for de involverede spillere, da den lejende klub sandsynligvis betaler hele - eller en stor del af - lønnen.

I truppen har man ulykkeligt nok stadigvæk Debuchy, men efterspørgslen efter idioter er logisk nok lille. Tilfældet Wilshere er en beslutning af manden selv om at forsøge at kæmpe sig tilbage i Arsenal, må man forstå. Optimalt? Nej. Men måske eneste mulighed for central forbedring, når positionen blev ignoreret af Wenger - utroligt nok.

Selve forløbet med at få spillere ud af vagten gik ikke glat og skal ikke roses, men alene vurderet på antallet af afgange, ser det nogenlunde ud. Truppen var enorm, og man kom af med 8 seniorspillere. Det er relativt mange. At se samtlige dødvægsspillere gå havde kun været muligt, hvis interessen var større for affaldet, hvad den tydeligvis ikke var. At indkassere £40m for Oxlade som lappeløsning til sidst trækker også op.

Jeg finder hele planlægningen omkring transfers, kontrakter og trupsammensætning mere kritisabel, men det er trods alt en svaghed, der har eksisteret i en længere periode, og ultimativt det, der bidder Arsenal i røven nu. Hvorfor udløber nøglespilleres kontrakter samtidig? Hvorfor har man ikke fået lukket aftalerne, før stjernerne og agenterne sidder med par-es i hånden? Hvorfor har man ikke tidligere forsøgt at afskibbe en lang række spillere? Det er snarere det, jeg ikke bryder mig om. Denne sommer har man trods alt fået flere spillere afsted, end man tidligere har set. Og det er da en start.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg synes nu også at vi på salgssiden er dumpet med et brag igen. Ox var et fint salg, men vi fik hverken solgt Perez, Debuchy, Jenkinson eller Campbell. Vi har desuden løntunge marginalspillere i Theo og Wilshere som havde været oplagte at sælge. Vi fik solgt Gibbs, men til noget mindre end vi takkede nej til. Jeg synes de positive sager er for få til at opveje de rystende sløje sager.

@Bosse

Jeg tager den lige her i stedet for artikeltråden.

Jeg mener nu alligevel Nelson mangler sit for at være på samme niveau. Mand mod mand er han mindst lige så god, men han byder ikke ind med samme power, han er ikke lige så versatil og så er der hele det mentale aspekt i at skulle levere på det niveau. Men det sagt, så har jeg det også fint med at et så stort talent får chancen i stedet for en spiller, der har svinget så meget i niveau, og i kampene i denne sæson var decideret ugidelig.

Niles er jeg lidt mere i tvivl om, for hvor skal han placeres i det nuværende system? På wingbacken har han ikke helt den fonødne eksplosivitet, og han har ikke andre tydelige egenskaber der for alvor kan bruges til at kompensere. På den centrale midtbane mangler han en smule både offensivt og defensivt til at jeg ville være tryg ved ham derinde. På en tremandsmidtbane tror jeg bedre han kunne komme til sin ret.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Ox som wingback var et projekt med potentiale. Han spillede godt der i foråret, hvor en mere rigid defensiv lå i baghovedet. Om det havde været permanent ved jeg ikke, men det var uanset ikke et projekt han ønskede.

På midtbanen er han ret afhængig af at det er en flad 3´er, da han ikke formår at moderere sine løb med bolden. Det er helt enkelt. Han kan sikkert blive en gevinst i den formation, men det er stadig med spørgsmålstegn, da vi har set det bedste og det værste af Ox der. På kant har han helt generelt været som Townsend, Bolasie, Moreno og andre. Redskaberne er der, men slutprodukt udebliver typisk.

Nelson er offensiv midt eller kant, og det er der han skal bedømmes. Han har ikke Oxtards fysik og får den aldrig. Måske af samme grund er han det mere intelligent, så på de positioner ser jeg ikke et tab. Da Ox spillede på en 3´er midt i cuppen var det med Maitland-Niles som et utrolig disciplineret anker, så på den reserveplads har vi alternativet. Som spilstyrende 8´er er Jeff allerede lige så god og også bag angriberen. Willock ved jeg ikke hvor ender, men lige nu har vi tabt en habil wingback i Oxtard, og en reserve andre steder. Hvis vi så skal spille med 4 i bag oftere, er det kun noget der gør det lettere for de unge.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg er helt enig i at Ox har nogle mangler. Men nu var det netop ift. det Ox efterlader, jeg prøver at holde Nelson op mod. Og Ox efterlader primært noget der var brugbart på den centrale midt og wingbacken. På pladserne foran synes jeg også forskellen er noget mindre. Men her efterlader salget så heller ikke noget hul, som Nelson skal udfylde. På de pladser er det mere interessant at se på Theos rolle, og om ikke Nelson burde overtage der. Men det ændrer ikke på at der kommer til at mangle lidt på Ox´ pladser, trods manglerne.

Ift. Niles og Willock, så er vi helt enige om at vores nuværende system passer ret skidt, hvis de skal køres ind. Men Jeff burde vel godt kunne blive god på en af de to hængende pladser foran i det nuværende system? Jeg så gerne nogle af pokalkampene var med ham og Nelson på de to pladser.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af hollie
http://www.espnfc.com/arsenal/story/3198234/arsenals-arsene-wenger-winning-ugly-is-wrong-approach-as-proven-by-england

Bare en skam, han så ikke praktiserer flot fodbold. Den der test, kongehuset fik lavet på prins Henrik, kunne den ikke forlænges til Wenger ;) Lidt samme stolthedsretorik han fremfører.
Skrevet af RibasAFC
Nogen der ved hvorfor der kun er hentet en spiller ind til vores u18 ungdomshold, i ham fra Irland Jordan McEneff? Bliver der bare kørt stand-by indtil Per tager over og der foretages en ny direktion for setupet?
Skrevet af Bosse1983
Jordan McEneff er jo som sådan ikke den eneste. Man har givet scholarship og forfremmet en del allerede. Det sker jo typisk et par måneder før vinduet. Man har i forvejen haft "for mange" talenter på kontrakt, med den politik som klubben har. Derfor har du også set en del talenter blive solgt i dette vindue. Balancen har især været skævvredet i offensiv retning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Krook
Pausen er slut og vi nærmer os næste kamp.

Jeg kan desværre/(heldigvis) ikke se den, men regner med at vi selv med Prins Henrik ved roret kan skrabe en hjemmebanesejr i land mod et Bournemouthhold, der udover ny målmand kun har forstærket den angrebsposition hvor de i forvejen var stærkest rustet.
Skrevet af RibasAFC
Korrekt, men er han ikke den eneste man har hentet udefra? Vi har jo plejet at hente unge spillere fra Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland osv...
Skrevet af ElbækAfc
Jeg er ik squ ikke rigtig sikker på kampen i morgen
Enden vinder vi 3-0/4-1
Eller spiller vi uafgjort eller taber fordi vi ik kan ramme målet
Skrevet af Bosse1983
Det ville langt fra være første gang at vi kommer stærkt tilbage fra en sådan kamp, men spørgsmålet er vel hvad slutningen på vinduet har at sige. Normalt er det positivt med en landskampspause i en sådan situation, men denne gang er der nok nogle ting der skal bearbejdes og det nærmeste man kommer det er en virkelighedsfjern mail fra Gazidis.

Wenger er ret direkte ude at sige at der var tale om tapping up i tilfældet Ox. I den situation fatter jeg slet ikke man spiller ham. Det er vel efterhånden et gentagende tema med Liverpool.

Der er snak om at vi skriver med Sagna igen. Det er jeg bestemt for, hvis det er en kort kontrakt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
Tjoe, hvis vi alligevel ikke har nogen ung der ville være oplagt at investere spilletid i på lige præcis den position kunne det være en fin idé til en kortsigtet løsning, omend jeg synes hans offensive bidrag er i underkanten.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Korrekt, men er han ikke den eneste man har hentet udefra? Vi har jo plejet at hente unge spillere fra Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland osv...

Det svinger. Med vores model har vi desuden haft meget begrænset held med at hente i udlandet. Bellerin og til dels Coq er de eneste der er kommet gennem nåleøjet siden Fabregas. Det går faktisk væsentlig bedre med at udvikle de engelske spillere, selvom vi da ofte får slået lidt mønt af det, omend langt fra det man burde kunne forvente.

Vi har desuden stadig en vis overflod af offensive talenter, så enten skulle vi hente noget helt specielt eller se på defensive spillere. Det begrænser emnerne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0