Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jpp
"Nu har vi et relativt blødt program, med WBA og Brighton hjemme, Everton og Watford ude og Swansea hjemme. Så løber vi ind i City og Tottenham. Tottenham har vi dog to hjemmekampe mod i år, så det er jo fint."

Ligner umiddelbart pointtab til Everton og Swansea, hvis jeg kender vores rollercoasterklub nogenlunde.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Bosse1983
Mustafi var ved at koste, men han havde dog helvedes godt fat i Morata det meste af kampen. Jeg synes han havde en kamp på det jævne, men skal han spille centralt i bag, skal han placere sig bedre og lære at han styrer offside-fælden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Opus
Med Koscielnys præstation i dag er det svært at anfægte Wengers beslutning om, at spille ham i højre side. Omvendt virker det en smule åkamikaze-agtigt at have Mustafi centralt, og det er relativt heldigt, han ikke koster et mål: Dels på friløberen, hvor han ophæver offside, dels situationen hvor han går helt skævt i duellen, og det også er tæt på at give en friløber.
Om fejlene er færre og mindre alvorlige i højre side er selvfølgelig et godt spørgsmål, men det virker bare mere oplagt at have Koscielny centralt.
Omvendt har Conte også Luiz centralt, der umiddelbart også er mere error prone end de øvrige i Chelsea-bagkæden. Luiz er dog noget mere duelstærk, og spillede også godt i dag indtil hjerneblødningen.

De alvorlige fejl skal Mustafi minimere betydeligt, hvis man skal se et langsigtet perspektiv i manden, men irriterende nok spillede han en dag som i dag glimrende ser man bort fra dem. Men med fejlenes alvor er det kritisk. Og så ser man naturligvis en alt for ambitiøs lang aflevering 2-3 gange i løbet af en kamp, men det har man vænnet sig til.

Dagens bagkæde - og centrale midtbane - bliver forhåbentlig den, som kommer til at spille langt størstedelen af kampene. Det kan godt komme til at fungere fint.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg synes også der var fint med opløftende takter, defensivt såvel som offensivt. Defensivt havde jeg frygtet at de ville søge at overfalde den centrale midtbane langt mere end det var tilfældet, men kom de aldrig rigtig i gang med. Bagtil så det ret solidt ud. Der var ikke nogen der faldt igennem. Mustafi havde et par sløje situationer, som han desværre plejer, men gjorde det ellers godt. Om han placeres til højre eller bagved gør isoleret set ikke det store, isoleret set. Hans mangler vil vise sig begge steder. Jeg tror til gengæld vi får mere ud af Kos ved at placere ham til højre.

Offensivt klædte det holdet at være fri for de sædvanlige omdrejningspunkter. Der var tydeligt mere frihed i spilopbygningen. Da Sanchez kom ind var det tydeligt at det ændrede sig, og at alt opbygning absolut skulle gå gennem ham.

Ramsey fortjener også ros efter gårsdagens præstation. Han var ikke så synlig som han plejer, men det var kun godt. Han var noget mere disciplineret i går end han plejer, og bidrog primært med struktur defensivt og i opspillet. Det klæder ham virkeligt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af RibasAFC
Ramsey holdt desuden godt fast i bolden, han er ikke rigtig en dribler , men kan være svær at tage bolden fra i små områder. Stor kamp af ham.

Var lidt tydeligt at se igår at Lacazette manglede den smule eksplosivitet for at komme forbi David Luiz hed flere omgange og få et skud sat af. Han skal også vænne sig til intensiteten over 90 min som Wenger også sagde.
Skrevet af Bosse1983
Cesc fylder for lidt for dem og hvis han ikke får tid på bolden har han begrænset værdi. Da Gutterne lagde sig i selen fik man pille Kanté ud af kampen, hvor man spillede bredt og han havde for stort et areal at dække. Det var en taktisk disciplineret øvelse, hvor jeg synes alle holdt deres eget. Det blev en mere lige kamp på midten efter pausen, da Bakayoko kom ind og vores gutter forståelig nok fik lidt syre i stængerne. Cesc er bedre for dem på den sidste tredjedel, hvilket han også viste ved et par anledninger.

Og ja, Sanchez var igen skuffende. Iwobi og Welbeck arbejdede for sidemanden hele kampen, men Sanchez vil det hele selv. Når vi samtidig ikke har held til at få Giroud ordentlig ind i kampen, bliver det ganske ufarlig. Især fordi vores wingbacks til sidst måtte disponere i defensiven med Cesc og Hazard.

Spiller vi som mod Bournemouth og Chelsea river vi mange point hjem, antageligvis nok til at kunne tænke på Top 4.

Ox fik 12 ligegyldige minutter for Liverpool. Godt skifte af ham. En røvfuld og et point mod Burnley. Han mærker vel næsten ikke at han har skiftet klub.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hænning
The Princess of Ox har endelig fået sin første start for Liverpool. I Mickey Mouse cuppen. Det må selvfølgelig være centralt, ik. Det kan vel ikke være anderledes? Jo, knægten starter sgu på kanten, og har allerede hældt to indlæg ud over baglinien. Klopp har sgu taget røven på ham.
KROENKE RAUS!
Skrevet af machomortensen
Så er han vel heller ikke mere spændende ...

Hvordan ser vores egen trup ud til i aften?
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Bosse1983
Reservepræget, tror jeg. Holding, Nelson, The Jeff, Willock og Maitland-Niles starter nok eller kommer minimum ind. Jeg tror måske Jeff er småskadet. Ofte har vi også kørt med en ung spiller i målet, så muligvis debut til Macey.
Akpom og Nketiah bliver nok også taget i betragtning og så tror jeg DaSilva, Zelalem og Dragomir overvejes.

Derudover spiller Wilshere vel en rolle og jeg håber Chambers er tilbage. Pleguzuelo er nok også på blokken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Krook
Så længe vi har Holding og Nelson på banen, samt kamptræning i benene på Wilshere og Chambers, er jeg nogenlunde tilfreds.
Skrevet af Bosse1983
Jeg ser meget gerne Maitland-Niles i en central rolle. Så kan Dasilva hellere tage en wingback, hvis vi skal ud i den nye formation.

Jeg synes Maitland-Niles viste hvad han kan mod Köln, da han kom ind centralt. Disciplineret, påpasselig og meget svær at flytte af bolden når han har den i fødderne. Og ja, det er sikkert trættende at jeg ævler om ham, men jeg tror virkelig at han kan blive en god spiller for os. Han er det nærmeste vi kommer en regulær motor på 8´eren lige nu, så jeg håber han kommer igennem nåleøjet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af maarkap
Med fare for at gøre macho utilfreds, bliver jeg simpelthen nødt til at poste en video af Ox highlights fra igår:

https://youtu.be/I4qWeqkDK2c

Jeg har aldrig set noget lignende.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Don Karnage
Det bliver:

Ospina - Nelson, Chambers, Per, Holding, Maitland-Niles - Wilshere, Elneny - Walcott, Alexis - Giroud.
Macey, Monreal, Willock, Dasilva, Iwobi, Eddie og Akpom på bænken.

Fint med Chambers, Holding og Reiss Nelson. Trist med Maitland-Niles på venstre wingback igen.
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det er pænt irriterende. Forhåbentligt bliver en af de centrale hevet ud i løbet af kampen så han kan komme derind.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af popnizzen
Er vi ude i obskure links i dag for at se kampen?
Sur og træt gammel mand!
Skrevet af Thostrup
Tv3 sport 2
Arsenal FC
Skrevet af Bosse1983
Theo brænder naturligvis, og Holding skvatter rundt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Og Sanchez afslutter fra baglinjen med to mand fri på 11-meteren.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
For satan, Smukke!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af TheGunner
Er du gal en afslutning! Havde sgu fortjent bedre
annonce
0