Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold kæft en omgang. Wenger outfoxed af Wenger igen. Nå, lad os håbe de er lige så forvirret som os. Hvad skal Oxtard i forkert side og hvad skal Welbeck i front når han ikke kan ramme en ko i røven med en banjo. Det ville dog typisk være en sådan kamp hvor han scorer. Jeg antager at Mustafi er fortid.

Holding mod Mané og Monreal mod Salah. Det kan blive så sindsygt grimt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Du kan så trøste dig selv med, at Moreno og Gomez starter i Liverpool-forsvaret. Selv Welbeck får scoret i dag så.
Liverpool
Hvorfor køber man en af Europas skarpeste angribere for 400 mio. for så at bænke ham og spille Welbeck på toppen? Jeg er rasende.
Den opstilling er så grotesk latterlig. Hvad i alverden laver Welbeck forrest? Hvor er kummefryseren? Og hvorfor Ox i venstre?
Hvis ikke det er fordi, vi er tilbage i en 4-2-3-1, forstår jeg ingenting af Wengers dispositioner længere. Men det er selvfølgelig også noget tid siden, jeg har gjort det.

Nå, holdet kan i hvert fald snildt sættes op i en 4-2-3-1:

Cech - Bellering, Holding, Koscileny, Monreal - Xhaka, Ramsey - Ox, Özil, Sanchez - Welbeck
Det ser trodsalt ud som om at Bellerin ligger i venstre, så Ox kommer i højre... Det var da altid noget
Det er godt nok op ad bakke at gå ind i en topkamp med en så stor knude i maven, som jeg har nu. Hvad fuck ind i helvede sker der for den holdopstilling?! Welbeck er så meeeeega ineffektiv, og jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er han viser til træning, der gør, at han slår de øvrige angribere af. Okay, jeg kan godt se, at vi gerne vil spille på omstillinger, men hvad nytter det hvis dem du har oppe foran ikke kunne ramme vandet fra en båd...
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Det var så første afbrænder.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Hvordan kan Ox være så ringe i sit defensive arbejde?
Vi er virkelig ringe og formår ikke at holde på bolden og spille den rundt, og det er ikke engang fordi Liverpools pres er voldsomt.
annonce