Snak

Mere indhold efter annoncen
´Look, we have some injured players. Sanchez has just come back for us. Koscielny needs to find his rythm. I think Peter Cech had some great saves in the first half, but today it wasn´t enough.´
Det her er text book havnekantsmateriale. Jesus på en fucking havecykel hvor en indsats.
KROENKE RAUS!
Godt at gutterne på bænken hygger sig og kan sidde og le. Det siger egentlig det meste, at man kan overvære, og for nogen deltage i den slags, og så sidde og fnise.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Hvad er det for noget pis, Xhaka??

Det er en mand der skal forestille at være styrmand på midten - han ligner en der har opnået det han skulle bare ved at komme til PL, passer godt ind i samlingen af totalt anonyme spillere.
Vi kan for min skyld godt sige farvel til de tre kujoner, der ikke vil forlænge. Jeg gider ikke have spillere i klubben, der ikke vil kæmpe for den. Bellerin kan også godt få sit skifte til Barca. Han har været frygtelig i lang tid nu. Ud med Alexis og Özil og spil med 2 på toppen - Giroud og Lacazette.
Havnekantsmateriale, Hænning? Det er vel sådan en dag hvor man, hvis der kommer en loon sejlende i en hjemmesnedkret ubåd og tilbyder en tur, tænker what the hell, det kan ikke blive værre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jeg er målløs. Tror jeg holder pause i noget tid, jeg kan ikke overskue mere... Forfærdeligt fodbold og alt der foregår rundt omkring den klub.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
"Only Sunderland (133) have faced more PL shots on target in 2017 than Arsenal (120), while no other top-6 side has faced more than 66."
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Undre mig meget over, at Wenger stadig er træner for Arsenal. Han burde vel være fyret for 10 år siden minimum.
Grande Milan!
Det værste ved det her, er at det er blevet helt normalt.

Som vi har skrevet i årevis, er der ingen konsekvenser i klubben. Spillere kan underpræstere i månedsvis uden at blive sat af og nu kan spillere der nægter at forlænge gudhjælpemig også starte inde uge efter uge, selvom de udstråler alt andet end lyst til at spille for klubben.

Wenger har ødelagt klubben med sit himmelråbende idiotiske ideal om flad lønstruktur, stædig insisteren på at bruge spillere, der simpelthen ikke fungerer og en manglende taktisk evne, som bliver udstillet uge efter uge.

Men han har også fået lov til det af en bestyrelse fuld af kujoner og en formand, der er flintrende ligeglad med klubbens sportslige resultater, bare der er penge i det hele.

Det hele er virkelig giftigt i klubben og den mest skræmmende tanke er, at det nemt kan nå at blive meget værre de næste to år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce