Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg forstår heller ikke Mustafi-sagaen, Geddar.

Og jeg forstår også sagtens klausulen. Men det er problematisk at vi ikke kan komme af med spillere, når der skal frigøres midler til at hente nye.

Heldigvis ligner Oxocube så en done deal nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Jeg tror man skal være forsigtig med at antage en nær sammenhæng med Kroenkes øvrige franchises. Det peger intet på. Jeg tror heller ikke kassen er smækket, og om du har kvalitet i stalden eller penge på kontoen betyder heller ikke alverden ved salg. Jeg tror dog at Kroenke er revnende ligeglad og at Law og Gazidis er inkompetente. Derfor sejler det.

Jeg tror desuden også Kroenke sælger før eller siden. Han virkede oprigtig overrasket over, at modsat amerikansk sport, bliver det dårlig modtaget hvis du hiver penge ud af en engelsk klub. Arsenal er dog stadig steget kraftig i værdi under ham, så først når den udvikling flader ud, tror jeg på et salg.

Ox væk for £40 mio. er ret godt arbejde. Jeg tror at Wenger har hentet det han vil. Resten afhænger af hvad vi må slippe, og hvad vi får ud fra overskudslageret. Hvis noget ryster sig løs prøver han sig nok, men det er jo et lotteri. Generelt er tilgangen dog lotto-præget. Han siger altid at vi har kvalitet, men hvis noget væsentlig bedre bliver tilgængelig vil man se på det, men specifikke positioner og typer virker ikke væsentlig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Helt seriøst spørgsmål: https://twitter.com/bbcsport_david/status/902951267772837897

Hvordan kan vi få 40 mio. og så ikke have penge til nye signings, når vi nu OGSÅ har budt på Lemar hele sommeren? Jeg forstår det ikke.
Colossal Sports MGT, som repræsenterer Oxtard, havde desuden for tidlig udløsning. De var på Twatter for timer siden og annoncere handlen. Der er ikke meget klasse i dem og det viser tydeligt hvor ivrige de har været for et salg. Mon ikke der var lidt stress da Chelsea blev afvist.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Vi behøver ikke at gå på markedet efter en erstatning for Ox - Reiss Nelson er den perfekte afløser.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
@Geddar
Det har du ret i.

-

Det er svært at forstå, hvordan der ikke skulle være midler til en "major signing". Netto er man i plus, kommercielle aftaler er stigende, og der er ingen kritiske dyre gældsposter i klubben. Eneste økonomiske udfordring er forlængelser af dyre kontrakter, men realistisk kan det reduceres til Özil.

Det betyder formodentlig, at spillere som Nelson kan få chancen, hvilket er ok, men det virker noget tåbeligt af påstå, der ikke er midler til at hente en dygtig spiller.

Edit:
At det kan være af taktiske årsager, der meldes sådan ud er en mulighed. I givet fald et ringe bluff.
At der ikke er penge til indkøb, er jo ikke det samme som at der ikke er penge. Som Wenger har startet sæsonen, må bestyrelsen naturligvis tænke sig lidt om. Kolasinac og Lacazette blev bænket eller brugt forkert, og nyere store indkøb som Debuchy, Lucas, Xhaka, Mustafi og Gabriel har ikke leveret, er solgt igen eller er på vej ud. Videre ser det ud til at mange spillere helt har mistet troen på Wenger og projektet. Jeg ville ikke fortænke ledelsen i at lukke kassen, måske med lidt ind/ud råderum, lade Wenger lege med det han har og udvikle talenter, og så kan man gøre status omkring Januar.

Til en afveksling kunne jeg faktisk godt se Wenger ryge på porten denne gang. Jeg tror ledelsen troede at omklædningsrummet var med ham, samt at man kunne bygge på efter sidste sæsons sene push. Da man åbner transfervinduet blæser korthuset så omkuld.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ox får en kontrakt på £125k p/w - vi tilbød £180k. Han har godt nok lidt under, at Wenger ikke gav ham tillid nok... Haha.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Jeg forstod det nu sådan at Ox´ repræsentanter krævede £180k, hvilket jo er som at levere en TR. Jeg har dog ikke rigtig set noget fra seriøse medier. Egentlig er jeg også ligeglad. Agenturet ville have ham solgt, og var villige til at gå langt for at opnå det mål, hvorfor jeg synes det er helt fint at få ham ud. Klubben ville have samme problem næste gang han ville have en kontrakt, en anden klub bød eller han bare nærmede sig udløb.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er Sky der bringer den. Jeg er også meget ligeglad.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
annonce