Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, sidste dag i morgen. Fri mig for Turan, Benzema, Mahrez, Evans og andet møg, og så er jeg næsten ligeglad med hvad der sker.

Et stille håb er at vi ser på Rafinha, som jeg synes er interessant på flere pladser. Marcos Llorente i Real kunne også være fin at hente. Især efter Ceballos kom til, kan han nok se langt efter spilletid. Karamoh tror jeg også vi ser på, men han tilfæjer ikke alverden. Jadon Sancho er velkommen og så ser jeg Serri som en lille outsider. Alt andet kommer nok som et lyn fra en klar himmel. Så er det bare at se hvor det slår ned.

Jeg tror ikke meget på VVD, Lemar og Sterling, selvom de florerer. VVD ind og Mustafi ud ville være fint. Jeg kan også leve med Sterling ind, selvom det ikke er optimalt. Lemar tror jeg ikke vi kommer i nærheden af.

Wilshere rygtes til Wham, men kan hurtigt blive en ny signing, hvis både Sanchez og Özil ryger. I det scenarie er jeg tilbøjelig til at give ham en chance.

Debuchy hænger i det uvisse, men ønskes som altid væk. Lucas og Akpom ryger nok også, hvis ikke solgt så på lån. Sanchez håber jeg virkelig vi får en fed bunke penge ind for, og det tror jeg også på.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er vildt fascinerende, at vi ikke kan komme af med Debuchy. Han er den der bums på røven, som bare aldrig forsvinder.
Han har også et beundringsværdigt mind-set, den kære Debuchy. Dels er han pengegrisk som ind i helvede, dels har han en vulgær idé om eget niveau.
Jeg er ikke fan af Arsenal, men har da lidt sympati med dem i de fleste kampe. Jeg føler virkelig med jer arsenalfans, det ligner at nærmest alle klubber i Pl har et bedre vindue end jer, måske bortset fra West ham, som jeg synes har handlet underligt ind.
Holder med OB.
Jeg har tidligere læst flere steder, at Debuchy er blevet tilbudt til flere klubber.

Ville det ikke være nemmere at rive hans kontrakt i stykker, ta det tab og komme af med ham for good? Hvorfor hårdtnakket holde fast på ay indkassere håndører for ham, når ingen øjensynligt vil købe ham?
Edge lord
Man har også prøvet at forære ham væk. Det gik ikke grundet lønnen. Flår man kontrakten i stykker skal han have det genværende udbetalt, så derfor er det bedre at have ham på tribunen, hvis uheldet er ude. Alternativt på lån, finder man noget der passer idioten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Så er det sku deadline day!! Spændende hvad der kommer til at ske...

Håber på et bæst af en CB, en midtbanespiller samt noget offensivt af en art

Men mon vi alle ikke er skuffet når kl er 00:01 i nat...
Alexis ud og Draxler/Lemar/Mahrez/lign. ind er vel den mest sandsynlige aktivitet på sidstedagen.

- Udover en ny Park.
Jeg tipper på Mahrez.... desværre.
Captain Sobel, you salute the rank, not the man
Lemar er vel den eneste der kan erstatte Alexis , jeg mener ikke hverken Draxler eller Mahrez er nok som afløsere for Alexis , men hvis vi ikke henter en seriøs forstærkning ind på Center back pladsen er det helt ligegyldigt med at erstatte Alexis , hvis vi Scorer 3-4 mål i alle kampe hvis skal vi vinde kampe
annonce