Snak

Mere indhold efter annoncen
Macho, er det ikke ogsaa det jeg skriver, i og med jeg skriver, at han ikke kommer til at gentage en saa god saeson?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
moderator
Benny

Hvad du skrev:

"Problemet er jo når de så endelig bliver etablerede, så smutter de til, ikke nødvendigvis større klubber, men i al fald mere vindende klubber."

Og det har du netop ikke formået at underbygge. Ovenstående fremviser netop en tendens, og når du så pludselig påstår du IKKE mener der er en tendens, så er det ganske tydeligt at du roder rundt.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg har nu også svært ved at få øje på en spillerflugt tendens fra Arsenal. Det eneste problem er vel, at Wenger, ganske naturligt grundet en smal trup, har udtalt sig om, at han gerne ville holde sammen på holdet.

Og når så to af de mere markante spillere forsvinder(forudsat Hleb smutter), så giver det naturligvis genlyd.


Men derfra og så til en tendens er der vist et stykke vej.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
@ Amorb

Ja, Flamini har vaeret en af de bedste. Jeg udtalte bare at han nok ikke topper den saeson igen. Heller ikke hvis han var blevet. Paa bagrund af det. er det fint han tager afsted for at faa en hoejere hyre (for Milan var hyren jo ikke noget problem eftersom de fik ham gratis).
Dermed burde han ikke vaere svaer at erstatte. Jeg vil vaere fin tilfreds med Yaya, men hvorfor ikke Xavi el. Iniesta (de spiller saa fint sammen med Cesc for Spanien)?


Jo! I øvrigt er jeg slet ikke enig i præmissen om, at han ikke ville kunne have gentaget sin flotte sæson, hvis han var blevet i en PL-klub. Det høje niveau kom jo ikke af ingenting.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Det undrer mig ikke at vi skriver under med ham Ramsey. Som han selv siger er Arsenal kendte for at give de unge chancen. Da jeg hørte rygtet, tænkte jeg nemlig at det nok ville være udslagsgivende for en ung talent, som han åbenbart er.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Kedeligt rygte på teamtalk - Ade måske til Milan.....

Det ville være dumt, med mindre Villa står klar i kulissen.
Logikken halter bare BIG TIME. Hvorfor skulle han mon have lyst til at komme til en klub, der lige inden har købt Drogba?? Så ville Adebayor da være så indskrænket som teamtalkpraktikanten...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Milan har da ikke købt Drogba (endnu).
Macho: Så lige du skrev i Gomis-tråden, at Bendtners teknik og hurtighed ikke var god. Det er da noget værre vrøvl? Han er nu ganske hurtig, og hans teknik og blik for pasningsspillet er da hans største forcer (udover hovedspillet).
Bevares, teknikken er da sikkert passende til niveauet i diverse danske venskabskampe o. lign., men den rækker da overhovedet ikke til niveauet i en TOP-3 klub i PL. Det har vi vist allesammen set de seneste måneder i PL.

Hans hovedstødsstyrke - bortset fra et ulykkeligt selvmål og en tabt skallesmækkerdyst(!) - kan ingen imidlertid tage fra ham.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
annonce