Snak

Mere indhold efter annoncen
Tja, jeg mener bare, at Ade har et kaempe stort potentielle, hvis han gennemgaar den rette videreudvikling i Barca under Pep.

Derimod har jeg mine tvivl, om hvorvidt Santa Cruz endnu har meget mere, at byde paa, i den forstand, at han naeppe bliver meget bedre.

Dette tror jeg derimod, at Ade godt kunne blive.
moderator
"Derimod har jeg mine tvivl, om hvorvidt Santa Cruz endnu har meget mere, at byde paa, i den forstand, at han naeppe bliver meget bedre. "

Holder han niveauet er det skam også fint. Slutningen af sidste sæson var bestemt heller ikke lovende for Ade. Det er slet ikke sikkert han fortsætter udviklingen.

Så kan man igen inddrage både det økonomiske aspekt og den urofaktor Ade har udviklet sig til at være.

Tag ham endelig.
https://kortlink.dk/sudv
Kan du have ret i, men en spiller med Adebayors karakteristik, kan blive en enorm trussel i Spanien, hvor forsvarene ikke i den grad er saa fysisk staerke, som man ser det i England.

Desuden tror jeg naeppe, at Adebayor vil vaere en urofaktor i Barca, saa laenge han faar den loen han er berettiget til, hvilket man ikke kan sige er tilfaeldet i Arsenal paa nuvaerende tidspunkt.
Personligt synes jeg vi skal holde på Ade, det sidste vi har brug for er flere udskiftninger af vigtige spillere på førsteholdet.

Jeg vil dog give Geddar ret i, at hans attitude og opførsel har været skandaløs her til sommer. Har sjældent set en spiller opføre sig så usympatisk.

Angående Ades evner, så er han en god angriber, men han har sgu et par svagheder. Hans teknik og specielt evnen til at gå forbi sin direkte modstander er middelmådig (det burde han altså kunne, specielt i betragtning af hans størrelse), og han er alt, alt for glad for at trække ud på kanterne.
moderator
"Kan du have ret i, men en spiller med Adebayors karakteristik, kan blive en enorm trussel i Spanien, hvor forsvarene ikke i den grad er saa fysisk staerke, som man ser det i England. "

Helt enig! Han er en type Barca sagtens kunne bruge. Om vi har ham eller Santa Cruz vil ikke betyde det store i luftrummet. Vi har desuden Bendtner.

"Desuden tror jeg naeppe, at Adebayor vil vaere en urofaktor i Barca, saa laenge han faar den loen han er berettiget til, hvilket man ikke kan sige er tilfaeldet i Arsenal paa nuvaerende tidspunkt."

Og når han så kommer ind i en lille stime hvor det ikke kører for ham og han bliver sat på bænken tror du måske han forbliver med at være rolig?
https://kortlink.dk/sudv
Saa ryger han paa baenken, saa enkelt er det. Henry proevede det selvsamme i sidste saeson uden de mindste bemaerkninger fra hans side.

Jeg mindes ikke, at Ade tidligere har vaeret en specielt kontroversiel spiller? Og tvivler staerkt paa, at han skulle blive det i Barca.
moderator
"Saa ryger han paa baenken, saa enkelt er det. Henry proevede det selvsamme i sidste saeson uden de mindste bemaerkninger fra hans side."

Nu har Henry så heller aldrig opført sig som Ade har gjort.

"Jeg mindes ikke, at Ade tidligere har vaeret en specielt kontroversiel spiller? Og tvivler staerkt paa, at han skulle blive det i Barca."

Ud fra det man har set i flere kampe, kommer man nu nemt frem til at han virker enormt egocentreret. Og det er klart man ikke har set så meget. For at succesen kan stige en til hovedet skal der først være succes.
https://kortlink.dk/sudv
Har du ret i, men Henry var og er stadig en kaempe stor personlighed. Det er ikke bare en mand, man saadan uden videre henviser til baenken.

Igen, de interviews jeg har set med Adebayor har han virket, som en temmelig fin fyr. Men ikke desto mindre har han enorme problemer med, at holde et standpunkt i mere en et par timer.

Som sagt tror jeg naeppe, at han ville lave samme stunt i Barca.
moderator
"Som sagt tror jeg naeppe, at han ville lave samme stunt i Barca. "

Ærlig talt, så håber jeg vi får en chance for at se om du får ret.
https://kortlink.dk/sudv
moderator
Curtis

" Personligt synes jeg vi skal holde på Ade, det sidste vi har brug for er flere udskiftninger af vigtige spillere på førsteholdet. "

Når han nu mere eller mindre har udtalt han vil væk, så er der ingen grund til at holde på ham. Det vil kun skade harmonien.
https://kortlink.dk/sudv
annonce