Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvilket bytte ?
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Den kan paa ingen maade sammenlignes med de til dags dato fedeste troejer: Highbury Tribute troejen, samt sidste aars udebanetroeje.

Ja, de var satme geniale.
Har begge to, de har også været brugt måske for meget - nej vent - man kan ikke gå for meget med sådan en :)
[i]Chazz Michael Michaels - a sextornado on ice.[/i]
moderator
Nick

Der har de sidste dage været tale om et bytte hvor Barca får Hleb og Arsenal får Yaya evt. med penge.
https://kortlink.dk/sudv
Hvis Nasri udelukkende skulle bedømmes på sin manglende evne til at afslutte kontrakforhandlinger og de minutter han fik mod Rumænien, så... kan han s´gu rende os i nakken...

Senest nyt om Eduardo er, at han (Rosicky i øvrigt) er med, når træningen starter efter sommerferien!! Jeg håber fannerme, at lægerne ved, hvad de gør!

En anden tid. Et andet sted. Lidt kulturhistorie...

I 70´erne havde Odense KFUM en spiller ved navn Søren Bruun - det hed han s´gu - som brækkede benet og chokerede alle ved at gøre come back efter bare 6 uger. Desværre for ham brækkede han allerede i første halvleg benet nøjagtig samme sted...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
EDIT: "Kan du underbygge det? De begrundelser jeg har hørt var ønsket om at prøve noget nyt (efter 9 år i klubben!) og at han var groft utilfreds med dommerne."

Fra Wikipedia om Patrick Vieira:
"It was also reported that despite Arsenal´s Premiership and FA Cup victories (in addition to winning the World Cup and European Championship, all before the age of 25), Vieira was frustrated by his club´s lack of continental success and the UEFA Champions League was the one honour that eluded him. Vieira had considered leaving during Arsenal´s trophy drought in 2000 and 2001, and again in 2004 when Arsenal´s board opted to continue their policy of scouting for young talent rather than shopping in the transfer market."

"Flamini skifter og Hleb skifter måske = Spillerflugt?"

Det ord sku jo også tages med et gran salt.. Men hvis vi om 2 år stadig intet har vundet, tror du så stadig det er attraktivt for spillere at komme til Arsenal? I forhold til andre topklubber om ikke andet?

"og han skifter til en klub der ikke er tættere på trofæer end Arsenal"

Ehh, har Milan ik lige vundet CL for et år siden?

"PS. Kan du ikke please lade vaere med at skrive "SYS". I mit hoved lyder det som en 11-aarig toez, der bare sys det er totalt nuzzer bla bla...Feel me?"

I samme omfang som det er grimt at skrive PS/PPS? Hehe, men det var da utroligt så meget jeg skal høre for den, kan faktisk godt selv se det er pisse grimt, men nu er det jo nærmest blevet en æresag at holde fast i det ; )

Gunners! og BIF
moderator
"Det ord sku jo også tages med et gran salt.. Men hvis vi om 2 år stadig intet har vundet, tror du så stadig det er attraktivt for spillere at komme til Arsenal? I forhold til andre topklubber om ikke andet?"

Måske. Indtil nu har du ikke formået at underbygge problemet.

"Ehh, har Milan ik lige vundet CL for et år siden? "

Jo, men i den netop overståede sæson var vi tættere på både CL og mesterskab. De fik en fin 5. plads i ligaen. Sammenhold det med at der er behov for en større udskiftning indenfor et par år.
https://kortlink.dk/sudv
"Måske. Indtil nu har du ikke formået at underbygge problemet."

Igen forstår jeg det ikke, har jeg ikke været temmelig klar? Det kan da godt være der ikke er et decideret problem lige nu, men jeg er bange for at hvis vi fortsætter sådan her ender vi netop som en feeder klub for de andre tophold.
Gunners! og BIF
moderator
Wow, du roder jo rundt! Du havde lige travlt med at påpege at du IKKE prøvede at indikere en tendens.

At underbygge vil sige at du skal finde noget der kunne pege på at de to spillere smuttede for at vinde trofæer.
https://kortlink.dk/sudv
@Macho

Ja, Flamini har vaeret en af de bedste. Jeg udtalte bare at han nok ikke topper den saeson igen. Heller ikke hvis han var blevet. Paa bagrund af det. er det fint han tager afsted for at faa en hoejere hyre (for Milan var hyren jo ikke noget problem eftersom de fik ham gratis).
Dermed burde han ikke vaere svaer at erstatte. Jeg vil vaere fin tilfreds med Yaya, men hvorfor ikke Xavi el. Iniesta (de spiller saa fint sammen med Cesc for Spanien)?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Xavi og Iniesta er uden for jeres rækkevidde, bavian.

De er selve grundstammen på Barca-holdet og Barca-spillere to the bone.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
annonce