Snak

Mere indhold efter annoncen
Tjaa, nu må vi jo se om det er bæredygtigt...
Det er tynnis det hér....vi må nu vente helt til nytår.
Nå, nej AW henter jo aldrig spillere midt i sæsonen. Bom bom bom
I think it’s clear what went wrong this season. There just wasn’t enough cohesive cohesion.
Enig med Pihl. Det er DYBT skuffende.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Jeg er slet ikke bekymret. Med navne som Bischoff, Diaby, Song og Denilson til den centrale midtbane, saa er vi godt besat...eller noget...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
moderator
Det bliver en laaaaang halvsæson. Det værste er næsten at Eboue nok må betragtes som værende 3. valg på den centrale midtbane efterhånden, og med Diaby der ofte bliver skadet betyder det mere spilletid til ham.
https://kortlink.dk/sudv
Det virker nu mærkeligt at Gilberto fik lov at smutte, når der ikke kommer en erstatning.

Men de gange Song spillede på midten, virkede han meget boldfast og med overblik. Nogen hurtigløber er han dog ikke, men på sigt ser jeg ham som 3. valg, medmindre Ramsey byder ind som et voksent alternativ.

Bischoff er vel en dark horse - nogen der ved hvordan hans skadessituation ser ud?

Eboue skal bare holde sig på back pladsen.
moderator
"Det virker nu mærkeligt at Gilberto fik lov at smutte, når der ikke kommer en erstatning."

Set fra Wengers øjne, så har vi Diaby, Denilson, Eboue og Song der kan bruges i den rolle. Det er nok spillere. Han mener så åbenbart de er gode nok. Jeg er uenig.

"Men de gange Song spillede på midten, virkede han meget boldfast og med overblik. Nogen hurtigløber er han dog ikke, men på sigt ser jeg ham som 3. valg, medmindre Ramsey byder ind som et voksent alternativ. "

Det ser ikke ud til at Wenger er helt enig med dig i at Song bliver 3. valg. Ramsey er i øvrigt ikke hentet til den rolle, men nærmere som sub for Cesc.
https://kortlink.dk/sudv
Nu er Wenger nok også klogere end jeg, svært at indrømme, og en skadesfri Diaby er måske ham vi skal sætte vores lid til.

En Alonso ville have pyntet.
Det, der bekymrer mig, er ChL. Der er en stor risiko (IGEN!) for at truppen ikke er bred nok. Paa papiret er vi favoritter i gruppen, men de bliver absoulet ikke naemme kampe. Toer slet ikke taenke paa skader.

Til ham, der naevnte Eboue som hoejre back: Det er vist laenge siden han spillede der. Selv da Sagna var skadet var det Toure, der blev brugt derude. I oevrigt mener jeg at Eboues defensive egenskaber er blevet svaekket af al den tid han har brugt paa hoejrekanten.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Vi skal sætte vores lid til at en af de unge "stepper up", det kan enten være Diaby eller Song som jeg hellere ser på holdet end Denilson, i hvert fald på udebane.

Og så kunne det jo også være dejligt hvis vores spillere der er lavet af glas er blevet lidt mere hærdet, at have både en Robin og en Rosicky med i mere end 10 kampe ville kunne gøre end stor forskel.


Men ellers er PL da nu officielt gået bananas, det er ikke længere end kamp imellem klubber, det er en kamp imellem russiske tyve, arabiske sheiker, våbenhandlere og horder af skumle amerikanere om hvem der har flest penge.

Det bliver spændende at se om det er noget der kan blive ved, eller om det på et tidspunkt igen bliver moderne at rent faktisk have en fornuftig fodboldforretning.
annonce