Snak

Mere indhold efter annoncen
Har lige siddet og læst, at Robinho er taget til City :O

På samme tid kan jeg ikke lade være med at tænke på vores fremtid - for der er ingen tvivl om, at City for alvor er begyndt at lege med, og de vil sikkert gøre flere storindkøb på langt sigt. Tror I vi kan følge med? Med minimum 3-4 klubber, der spenderer flere penge end os hver sæson.. Jeg tror på det, men det bliver mega svært...
[i]F.C. København[/i] [i]Arsenal F.C.[/i]
Det bliver spændende at se om det er noget der kan blive ved, eller om det på et tidspunkt igen bliver moderne at rent faktisk have en fornuftig fodboldforretning.

Det bliver ved indtil verden gaar under...og det er foer de skumle bagmaend loeber toer for penge...

Robin og en Rosicky med i mere end 10 kampe

Det maa give mange gange pengene igen...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Med minimum 3-4 klubber, der spenderer flere penge end os hver sæson.. Jeg tror på det, men det bliver mega svært...

Det handler ikke om at bruge penge og hente store navne, men de rigtige spillere...siger Le Boss i hvert fald...

Men tror nok at Robinho vil falde godt til i PL.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
3-4 klubber der spendere mere, vil snarere sige 6-7 klubber, Man. Utd, City, Chelsea, Spurs, Aston Villa, Liverpool, Boro og sikkert andre bla. Everton.
"Tror I vi kan følge med?"

Det er jo det unikke med Wenger, han har så fed en måde at køre et hold på. Det handler ikke om store dyre stjerner, men om et godt kollektiv. Se bare Tottenham sidste sæson, og til dels også i denne, de oprustede gevaldigt, spenderer mange millioner, men de ender stadig nummer scheiss. Jeg tror sq aldrig City kommer ind i top4, i al fald ikke på bekostning af Arsenal, det må blive istedet for Liverpool så : ). Alle klubber som blir overtaget af rige stoddere melder de samme ting ud "vi ska være verdens største klub" og det er endnu ikke lykkedes for en eneste af dem, der er jo ik en eneste der endnu bare har været tæt.

Dog tror jeg ikke Arsenal kommer til at vinde noget som helst de næste par sæsoner, jeg regner i al fald ikke med det, måske liga cup eller FA cup, men CL og PL tror jeg ikke vi ser i Arsenal i lang tid.. Men vi er stadig det smukkeste hold! ; )
Gunners! og BIF
He he. Wenger laver en Kemiske Ali på os...

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-eb...
@Street

Damn, jeg fik det allerede daarligt da jeg laeste overskriften. Kommentarerne hjalp ikke paa det...
At han var god mod Fulham? At han sidste pass er god?
Indlaeg taeller i saa fald ikke som "pass"...
Jeg forstaar ikke at AW gang paa gang skal bekraefte Eboues position paa holdet, naar den ikke holder. Det maa vaere et psykologisk spil...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
AW tror åbenbart han er midtbane spilleren vi mangler men jeg tvivler nu stadig...ville godt ha set toulalhan i klubben.
Toulalan? Ham den uduelige boldflytter fra Lyon? Lyon ved kun alt for godt hvad de vil have for deres defensive midtbanefolk.
Toulalan = NEJ TAK!

No more French!
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
annonce