Snak

Mere indhold efter annoncen
Ikke skyggen af frispark. Der er vidst efterhånden en agenda med at dømme af helvede til. Forventer der skal dømmes på straffespark på alle lignende forseelser på Arsenal fra nu af. Lorte dommer
Det er da ikke tyndt? han holder målmanden nede i den ene arm. Det er kæmpe idioti. Ward har været usikker allerede, hvorfor ikke bare lade ham lave fejlen selv
Inden det nu bliver besluttet at kanonisere White som idiot så husk nu på, hvad Douglas Luiz slap afsted med Ramsdale på et hjørnespark.
Lyngby og Arsenal.
Gragas han har en fuld hånd på målmandens hånd og griber fat/skubber ham nedad. Kig på den hvide handske. Ved ikke om du kigger på albuerne kun
Der er sgu da klart frispark?

Hvis han ikke havde holdt ham i hånden som en teenager havde målmanden grebet bolden
Eller bokset den længere væk. Den er ret tydelig.
Mojn do!
VAR - er bare for tilfældigt
Det kan sagtens være den kan dømmes, men det bliver den aldrig? Den er jo ikke værre end mange andre situationer som går gennem VAR.
Der er da alle dage frispark ved at tage fat om hånden på en modspiller og holde ham nede når han hopper? Hvornår er det blevet tilladt?
Inden det nu bliver besluttet at kanonisere White som idiot så husk nu på, hvad Douglas Luiz slap afsted med Ramsdale på et hjørnespark.
Er da lige meget hvad andre slap af sted med, det er dumt at holde i målmanden. Fordi en anden idiot har gjort det og slap af sted med det, skal man sku ikke selv gøre det?
annonce