Snak

Mere indhold efter annoncen
vi laver sikkert et last minut mål igen
Lad os håbe Mertesacker skælder ud i pausen. Er du svimmel, det er en elendig omgang.

Özil er helt væk, og ligner en der er så ligeglad, at han burde spille for Fulham.

Gnabry trækker alt for meget ind i banen, og som om det ikke var nok, så skyder han på alt. Og det er han ikke ret god til. Santi kan lige være indsatsen bekendt, fordi han trods alt var med i lidt de sidste 10 minutter.

Flamini kan ikke diktere tempoet på samme måde som Arteta, og det virker heller ikke som om han organiserer presspillet godt nok.

Ind Podolski. Eller Park.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Det værste er næsten at Cazorla spiller udemærket. Det taktisk han ikke fungerer i den rolle. Så forstå det dog Wenger! Manden som gerne vil spille det flotteste fodbold i England, spiller lige i øjeblikket det mest kedelige i stedet.
Politik ud af fodbold!
Det sker ikke, men det burde være Özil der kom ud her om 20 minutter, hvis vi stadig jagter 3 point.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Magen til nosseløs, uinspireret, bovlam og sløset indsats er ikke set siden første halvleg imod Cardiff. Eller siden 2. halvleg imod Villa. Det offensive flow er ikke eksisterende, og det har været væk længe. Cazorla har været en af de bedre med bolden, men jeg har ikke set en større fejlcasting af fodboldmæssige kvaliteter siden Djourou spillede højre back. Han er ikke kant, og hans (mange) kvaliteter er spildte og holdet lider. Druiden må gerne have brygget en stærk mikstur i pausen der kan vække ham selv og vores offensiv, for lige nu, virker det mere sandsynligt at ligegyldige Fulham sætter en pind end Arsenal gør.

Og så fortjener Guds enbårne søn en lussing. Igen. Ikke engang Berbatov viser så stor ligegyldighed i hans aktioner som Øzil.
KROENKE RAUS!
Özil starter anden halveg med en svær aflevering til Gnabry, der koster et hjørnespark og stor chance til Fulham.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Hvor er det dog jammerligt.
Kæft Gnabry er god.
http://www.youtube.com/watch?v=hm9NlL9DawQ
Kom igen, Gnabry
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Noget mere formål og et godt forsøg af Gnabry, men jeg skummer stadig over at vi spilder 45 minutter af kampen på pis, frem for bare at trykke dem ned.
annonce