Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheGunner
Gav mig et mindre chok: https://www.facebook.com…e=1&theater

Górnik Zabrze alligevel? I hope not..
Skrevet af Gaggen25
Hmm, så er vi da hvertfald tættere på at være enige. Arshavin var fantastisk som du selv siger, dog lidt sen udviklet og nåede ikke rigtigt at spille helt nok kampe til at jeg husker ham som øverste hylde. Men det topniveau han viste vil jeg give dig ret i, godt kunne ligger i bunden af øverste hylde.

Det har nok også noget at gøre med at Chelsea og city med deres indkøb sprænger skalaen for hvad der er køb fra øverste hylde og hvad der ikke er.
Ud fra de forudsætninger arsenal har/havde vil jeg måske godt gå med til at placere Arshavin på øverste hylde. Han var også en fantastisk dejlig spiller, jeg stadig ærgrer mig over ikke slog igennem i større grad.
123
Skrevet af JppHlst
er der flere øverste hylder?
- og i såfald; er det ikke ved at være ligemeget, hvad der bliver hentet ind, bare der bliver hentet noget ind? det er en mager trup, og kan vel kun forstærkes af alle slags spillere.
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking" http://bit.ly/1rx0vne
Skrevet af Hænning
Røvbarberen er helt sikkert den mest profilerede signing Wenger har lavet i nyere tid, og han lignede da også de første 12 måneder en kæmpegevinst. En af de mest talentfulde fodboldsspillere der har trukket den rød/hvide trøje over hovedet, desværre havde han ikke det mentale for at udfolde hans kæmpe potentiale.

Poldi og Chamakh er omkring den samme "hylde", selvom jeg dog vil mene at Prinsen havde vist noget mere end Chamakh da han blev hentet.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Gaggen25
Nej der kan naturligvis kun være en hylde der er øverst. Medmindre man opererer i 3 dimensioner? Så kan der vel være to parallele hylder, der begge er øverst.
Det var nu også mere for at konstatere at der er en hylde som det ikke umiddelbart er realistisk for arsenal at handle i (Torres, Toure, Bale etc.) som vel så må være den øverste.

Det havde ikke umiddelbart noget at gøre med den nuværende trup - Men jeg er da 100% enig i at man bør hente 1-2 spillere fra Arshavin/Poldolski/Cazorla hylden. Det ville klæde jer, omend man begynder at have svært ved at se det ske.
123
Skrevet af Geddar , moderator
Torres!?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er på Draxler-watch lige nu. Han er god.

Så ham får vi nok ikke.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Gaggen25
Der var vel en en forventning om at Torres var øverste hylde da man gav 500 millioner for ham. Han var på forhånd et latterligt dårligt indkøb, ganske givet, men jeg vil stadig holde på at han blev købt på baggrund af at han skulle være en øverste-hylde-spiller. Ellers stryg ham endelig fra listen og tilføj selv navne der er på et niveau man ikke kan være med på rent indkøbsmæssigt.
Så tror jeg også jeg har fået snakket rigeligt om hylder idag.
123
Skrevet af YoungGuns
Torres var uden tvivl et indkøb fra højeste hylde, omend manden selvfølgelig, er definitionen på et "NAVNE-indkøb".

Hvad er status på Benze og Di Maria? Er den lagt på is igen? Eller for den sags skyld, Cabaye? Er den også død?

For satan hvor bliver søndag og mandag nogle vanvittige dage.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Thostrup
Jeg synes at det er Draxler og Di Maria rygterne går på i øjeblikket. Tror I på noget af det?
Arsenal FC
Skrevet af Il_Preferito
Desværre ikke.

Selvom jeg har set et par af de såkaldte "ITK"-folk på Twitter, der siger at klubben satser alt på Draxler de næste 24 timer, og at man også har afgivet tilbud for at låne Kaka et år.

Sidstnævnte er dog en mulighed man kun vil gøre brug af, hvis Draxler kikser.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af YoungGuns
Hm. Kaka. Den er mig måske lidt svær, at bedømme hvorvidt det er et succes-match.

Omend det kun er en lejeaftale, kunne man vel stadigvæk godt forestille sig, at det er en temmelig stor løn der skal betales.
"And it's Tony Adams put through by Steve Bould, would you believe it? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=JyNaE2H_w-4
Skrevet af Il_Preferito
Det er et kæmpe nej tak fra mig.

Han er gammel, han er langsom, og han er rusten.

Man kan spekulere i rutine, og hvordan han påvirker omklædningsrummet, men hvis vi skal betale noget som helst af hans uden tvivl gigantiske løn, så er det spild af tid.

Jeg er i øvrigt iskold omkring pris på Draxler. 30, 35, 40, 45, whatever millioner €. Den skal bare have fuld skrue, hvis han og Schalke kan overtales. Han har, i mine øjne, det hele. Og jeg ved Hænning er med i min både her(i hvert fald mht. hans potentiale) - Så må vi gå ned sammen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Jenko
Frikøbsklausul €45m, 337 millioner kroner, £38m eller 120.86m tyrkiske lira. Er bestemt det hele værd hvis han indfrier sit enorme potentiale.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Skrevet af Il_Preferito
DarrenArsenal, som jeg personligt betragter som mere pålidelig end Geoff(!!), men som jeg reelt ikke rigtigt kan huske hvorfor jeg tror mere på, melder følgende:

1. Hele butikken på at få Schalkes vurdering af spilleren/at få accepteret et bud på spilleren.

2. Kaka-lejeaftale, hvis den kikser.

(De to har jeg skrevet - Og dem er han ikke alene med)

3. Vi har fået accepteret et bud på én af de 3 fra Madrid, men han ved ikke hvilken. Det lugter lidt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Bergy
Draxler, Di Maria whatever ja tak, om så Wenger og Gazidis skal tømme sparegrisen også.

Kaka derimod, stort nej tak. Manden er en skygge af sig selv og har været det de sidste mange år. Mon ikke hans mor og gud i fællesskab bliver enige om at han skal til Milan.
Skrevet af Mr. Spock
Vorherre har allerede stået i vejen for vores Bernard-transfer, tvivler på en anden af Hans brasilianske fanboys får grønt, og gud ske tak og lov for det.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af VCC
Darren får nu også fyret en del lort afsted, Pref. Det er da ikke mange uger siden, han hævdede, at vi havde en spiller til medical.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Il_Preferito
Det var sikkert Flamini.

I det mere alvorlige hjørne: som jeg har nævnt før, så kan man risikere at ramme, hvis man skyder til højre og venstre - Det kan også sagtens være tilfældet hos ham her. Som sagt kan jeg ikke huske hvorfor jeg tror mere på ham end eksempelvis ham der Geoff.

Edit. Som hovedregel skal man selvfølgelig kun stole på .com.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0