Snak

Mere indhold efter annoncen
For lige at snakke kampen.

Hvis ikke Spal skal sende juletakkekort til Wallace og Marchetti og håbe på, hn skal gøre det samme efter Milan-kampen på mandag, må det bekymre ham, hvordan vi skal skabe chancer mod Montellas drenge på mandag, der gør, at Roma kan holde trit med Juve...
Jeg synes nu, vi fik skabt 2 x 90-100%´er til Dzeko. Der på mærkeligste vis ikke formåede at score.
Daje!
"Man kan snakke spalte op og ned om det her til dommedag, men vi er vel enige om, at kommentaren er knyttet til Rudigers hudfarve."

Det er vi jo så netop ikke enige om. Og ud fra de kommentarer jeg har set på bl.a Twitter fra neutrale er den racistiske vinkel heller ikke umiddelbart det der falder folk først ind.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Neutral kommentar:

Det at du følger racister på twitter burde ikke være noget argument.

[quote]
Sv: AS Roma
Tøffe:

Det er meget misforstået, at Lazio og Roma er politiske modpoler.Nej det er det ikke. Hvis du anerkendte historiske fakta, er der netop en klar politisk opdeling i Rom, mellem kommunister og facister og hvor de hører til.

Men, i og med at man hverken er kommunist eller facist i dag, ret ofte, så står de klubber, der har overlevet den politiske tradition, så nu og repræsenterer andre idealer. Og i den sammenhæng, ser man ofte at hooligans, som ret ofte er fascister, skjule sig i fraktioner hos det fodboldhold de nu lige bor i nærheden af, og som stadigvæk represænterer nogle lokale politiske forskelle som f.eks økonomiske spørgsmål.

Hvis du vender din vurdering om, og siger, at der f.eks kunne være masser af hemmelige socialister i Lazio, jamen så kan du se hvor forkert din opdeling er.

De kan godt have lidt fascisme i de venstre orienterede klubber, pga afstumpethed, men det politisk spektre repræsenteres meget sjældent den anden vej.

Derfor er Roma mindre fascistisk end Lazio - selvom de ikke skal have en præmie for det :)
@la mir: nå ja... der var vist blandt andet er hovedstødsdorsøg i helt fri position... Det var et grimt flash back til sidste sæsons Cieco-afbrændere.
De piver forhåbentlig ind mod Milan.

I øvrigt: fed kamp af Emerson. Han og Peres kan godt komme til at gøre ondt på Milans og Juves forsvar.

Måske skulle man prøve med Totti i stedet for Perotti mod Milan for at få noget mere offensivt power, kreativitet og teknik ind?
Sætte Perotti af? Det forstår jeg ikke. Han er ren gift for forsvarene. Han er måske ikke så eksplosivt som SES & Salah, men han har teknik, overblik og langt mere kølighed end de øvrige.
Daje!
Perrotti er vel vores farligste chanceskaber ? Jeg synes han har været outstanding i år, og jeg er voldsomt begejstret over ham. Jeg troede vi ville savne Pjanic mere. Ikke at jeg IKKE savner ham, men ikke så meget som jeg ville have troet.

Derbyet var vel klassisk. 2 afventende hold der ikke ville blotte sig. Lige indtil Wallaces hjerneblødning med et kækt træk der blev nappet af Strootman. Der i øvrigt opfører sig uden klasse ved sidelinjen. Men sådant idioti hører med i de her kampe. Lazio havde ikke mere klasse.

Det bliver spændende mod Milan og Juve. Jeg tror vi har en chance. Fazio, Manolas; Rüdiger og Emerson/Peres har overrasket mig positivt - men de er ikke clutch.

Vi har slået Inter, Napoli og Lazio. Tabt knebent til Viola (som vi burde have haft mindst uafgjort mod). Jeg føler ikke vi har været tættere på Juve i mange år, der også, hvis ikke hakker i det, så er mindre suveræne end tidligere.

Tager vi både Milan og Juve, hvad KAN ske, så tror jeg for alvor på det. ;o)
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
@mir og @lehrer. Ok, ok. Min fejl :-)
Tænker bare, at vi er nødt til at skabe mere mod Milan, end vi gjorde i derbyet. Mener I, vi kan det med samme opstilling?
Ps: i øvrigt er det fint for mig, hvis vi stiller med samme start 11´er mod Juve. Jeg kan leve med uafgjort. Men skulle vi virkelig vinde i Torino, er jeg slet ikke i mit sind i tvivl om, at holdet kan blive mestre. Men jeg har desværre ikke fantasi til at tro på,, at vi vinder i Torino.. Uanset Juves ringe spil, så vinder de alligevel mange kampe ude og ALT hjemme!
Kravet er en sejr mod Milan, det kan godt være, de spiller bedre end os i øjeblikket, men vi burde have truppen til at slå dem på hjemmebane. Mod Juventus, har jeg absolut ingen forventninger. Et X ville føles som en sejr i min verden. Selv på en skide dårlig dag, vil der dukke et dommedags hug fra en Bonucci Sturaro.

Og, hvis Strootmann bliver spærret i de næste kampe, så håber Spa rykker Ninja tilbage og sætter enten Perotti eller Totti ind på hans plads.
Daje!
annonce