Snak

Mere indhold efter annoncen
La Mir

Hvor har du fra at De Rossi skulle være på vej til Chelsea? Kan intet finde om det, andet end på transfermarkt.de, og her er der ingen seriøse kilder.
Men jeg håber næsten han bliver solgt, hans niveau de sidste 2 sæsoner taget i betragtning.
Jeg er splittet når det kommer til De Rossi. Ja vi ville få en del penge for ham, penge der kunne bruges på gode spillere, og ja han har ikke spillet optimalt de sidste to år. Men på den anden side så er han en romanista og har altid været det. Og vi ved alle sammen hvor godt han kan spille når han tager sig sammen.
I sidste ende håber jeg ikke de sælger ham, vi har brug for loyale spillere som ham i Roma, der kan vise de unge at de kan slå igennem på første holdet, og at de skal være loyale over for klubben som han har været.
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
Generelt enig, Corr, men når man lige kører lønnen ind over, så har vi ikke råd til den holdning. Når man top 2 løn, så skal der sgu leveres hver gang. Ja dyk, ok, men ikke i 2 år.
Hvorfor går vores gode spillere ned når de får den lange kontrakt. Totti, DDR, Montella ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Jeg tror nu mere at han er blevet brugt forkert af vores seneste trænere. For landsholdet spiller han jo udmærket. Det kan også være et motivationsproblem, det skal jeg ikke kunne sige. Jeg er enig i at med den løn han hiver hjem så skal han præstere næsten hver kamp, men jeg ville stadig være ked af at miste en af vores egne spillere, en spiller, når han præstere, er en af de bedste midtbane spillere i Italien.
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
nMe
Pænt mange steder. Eks. http://hereisthecity.com…i-and-hulk/

Når manden er i form, kan han æde modstanderens midtbane fuldstændig, men siden Scudetto skuffelsen, har han ikke leveret i Roma, til den løn check han hiver månedligt.

Man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved hans passion og loyalitet til klubben, men vi skal også se fremad, hvis vi ønsker metal og titler. Vi bliver derfor, nødt til at være rationel med økonomien, og brug dem på spillere, der kan gøre en forskel for Roma i den situtation, vi er i nu. Og ikke blot blive ved med at håbe på, at DDR kommer tilbage i næste kamp, og næste kamp igen.

Desuden så håber jeg for DDR´s skyld, han kommer til en klub, der spillern om mesterskaber og CHL pokalen, og ikke om at nå kvalen til Europa alene, som tilfældet er i Roma. Hans talent rækker til mere end det.


Mehdi Benatia ser ud til være done deal.

Nainggolan ser ud til at være en svær omgang, da Mazzari er kraftigt interesseret i ham. Rygterne siger, vi går efter Paulinho. Jeg har set ham i aktion for Brassilien, og han gør det ikke skidt. Hvis Paulinho deal skal blive realitet, så skulle have vi startet forhandlingerne længe siden. Det er forsent nu, med tanke på Confed. turneringen, hvor han vil få et massivt forkus.

Rafael rygtet er kommet frem igen. Kilde sky.
Det bliver hellere ikke nemt med ham, hvis han bliver brassernes førstevalg på målmandsposten.
Daje!
Det skulle heller ikke undre nogen at han laver en Pirlo, hvis han skifter og hæver hans niveau betragteligt. På trods af han store kærlighed for Rom, så har han nok brug for en ny udfordring for at finde niveauet igen. Tror også Mourinho ville elske at have en De Rossi i form på holdet.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Der vælter ind med gode nyheder.

Benatia, godt som Roma spiller.

Nainggolan er spottet på lufthavnen, og en Roma fan fik taget et billed sammen med ham. (En kontrakt underskrivelse ?) http://www.gazzettagiall…umicino.jpg

Så en bombe, vi skulle også være i pole til at hente Paulinho.


"Der er ikke kamp om Paulinho. Her i Brasilien betragtes han allerede som Roma-spiller, og det skulle blive offentliggjort efter Confederations Cup."


http://romanews.eu/it,a113746/Alberti-Paulinho-Gia-Roma-Stato-Definito-Tutto


Hvis de her handler går igennem, så er DDR godt som fortid i Roma.
Daje!
Fuck det lyder awesome!
http://football-italia.n…-rome-derby

Rudi 2.0 lægger fra land!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Han har ihvertfald selvtilliden i orden, lyder godt. Også vigtigt at han taler spansk.
annonce