Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Problemet er, at Newcastle vil have 30 mio. euro for Maxim, og det vil Milan ikke give.
Mojn do!
Skrevet af JGGJ
Netop, i sidste ende kræver det at Milan lægger omkring €30 mio. på bordet i enten Rom eller Newcastle, og det synes ejerne at sige nej til. Newcastle har ellers tidligere været interesseret i Zaniolo.

så først og fremmest vil jeg gerne sige tak for den meget gode og informative tråd- det er skønt!
Jamen selv tak og velbekomme. :)
Skrevet af JGGJ
Ledelsen i Milan har her til aften meddelt Tiago Pinto, at man ikke er finansielt i stand til efterkomme Romas krav til en transfer af Nicolo Zaniolo i januarvinduet. Roma har derfor meddelt Bournemouth, at klubben accepterer englændernes tilbud, og at det herefter er op til Zaniolo selv at bestemme. Ifølge Gianluca Di Marzio ser Roma-ledelsen meget gerne at skiftet bliver til virkelighed, og man prøver derfor nu at overbevise Zaniolo og folkene omkring ham om transferens rigtighed for ham også.
Skrevet af La Mir!!
Enten kommer han grædende på knæ og beder om undskyldning overfor Mou, spillerne og fansne ellers skal han bare have pakke sit lort og smutte.

Milan er ikke en option her og nu. Hvis han vil vente til sommer med at skifte, bliver det nogle kolde måneder på tribunen/bænken, hvilket vil sætte hans rolle på landsholdet på spil, og hans fremtidige lønninger.

Så skal han i øvrigt starte med sparke Vigorelli langt væk fra sin stald og få sin far, Igor, der virker som en fornuftig gut mere med i hans professionelle del af livet.
Daje!
Skrevet af JGGJ
Eldor Shomurodov har ifølge Sky Sports indvilget i et skifte til Spezia med øjeblikkelig virkning. Der er tale om en låneaftale for resten af sæsonen, for hvilket Roma modtager €1½ mio. Der meldes fortsat ikke noget om hvad aftalen indeholder af optioner ved sæsonens slutning.

Edit: Det bekræftes her til aften, at både Shomurodov og Roma-ledelsen har accepteret et udlån af den usbekiske angriber til Spezia i forårshalvsæsonen. Aftalen indeholder hverken optioner eller obligationer om køb ved sæsonens afslutning.
Skrevet af JGGJ
Ifølge Angelo MangianteSky Sports er Nicolo Zaniolo ikke særlig stemt for et skifte til den engelske bundklub, og han foretrækker efter Milans exit fra forhandlingerne at blive sæsonen ud i Roma.
Skrevet af Pete2
Det virker som om at Zaniola har skudt sig i foden da han overreagerede på den buhen fra tilskuerne. “Jeg vil væk nu og nægter og spille” tilgangen har heller ikke virket. Bliver noget tungt for ham selv at køre videre med Roma men tror egentligt Mou og spillerne er helt fint med det. Måske falder han ned i hierakiet men det er det.
Skrevet af Pete2
Når det er sagt syntes jeg personligt ikke Zaniola er så god som pressen og han selv udtrykker. Han har stort potentiale men som han spiller og diver hele tiden kombineret med for få mål og assist er han pt ikke noget specielt i mine øjne.Så hvis jeg var den der afgjorde betingelser for salg/udleje havde jeg taget Moura + cash fra Tottenham som også havde aftale med Zaniola på plads
Skrevet af JGGJ
Zaniolo update
Nicolo Zaniolo havde tydeligvis håbet på en fremtid hos enten Tottenham eller AC Milan, hvorimod han ikke rigtig kan se sig selv hos nedrykningstruede Bournemouth - som at dømme efter klubbens transferaktivitet i øvrigt ellers ser ud til at satse på et heftigt comeback i foråret. Desværre for Zaniolo er Bournemouth den eneste klub, der er kommet med et bud, som bare nogenlunde lever op til Romas krav. Zaniolos afvisende respons er ifølge Corriere dello Sport IKKE faldet i god jord hos Roma-ejerne Dan og Ryan Friedkin, der personligt har taget del i forhandlingerne med ledelsen i Bournemouth. Friedkinerne har i forvejen ikke virket videre begejstrede for Zaniolo, og med sagens seneste drejning er forholdet gået fra ’køligt’ til ’permafrost’. Meldingen fra klubejerne til den 23-årige offensivspiller kan angiveligt summeres ned til, at enten tager han imod tilbuddet fra Bournemouth eller også kan han se frem til at sidde på bænken i Roma de næste 18 måneder.

Som tidligere nævnt synes José Mourinho ikke at have noget videre problem med Zaniolo efter hele affæren, ud over at han nok er lidt skuffet over italienerens indstilling, men det synes ikke værre end at portugiseren sagtens kunne finde på at sende ham på banen igen. Fra Bournemouths side virker der også til at være forståelse for det foreløbige afslag, da man herfra har meldt ud, at man godt forstår hvis en spiller af Zaniolos niveau foretrækker en klub med udsigt til at spille europæisk. I den sydengelske Premier League-klub vil Zaniolo imidlertid immervæk kunne få en klækkelig lønforhøjelse til €4 mio. om året, og repræsentanter fra Bournemouth er ifølge Il Tempo parat til at rejse til Rom for at prøve at overtale hovedpersonen inden vinduet smækker i på tirsdag.

Det må da i øvrigt komme til at føles som en ekstra spand kold vand i hovedet på Zaniolo, hvis Milan i vinduets sidste dage ender med at finde de €30 mio. frem af sparegrisen, som Newcastle kræver for en transfer af Allan Saint-Maximin, når nu meldingen fra Milan-ejerne var, at sådanne penge var umulige at rejse for et januarkøb (eller blot lån med købsobligation) af Zaniolo. Så selvom Nicolo Zaniolo helt klart synes at have opført sig som lidt af et fjols i hele denne sag, så er det nok heller ikke skidesjovt at være ham lige nu. Det er trist kun at ville kæreste med de smukke piger i klassen, når ingen af dem gider én, og man kun kan score de mere ordinære...
Skrevet af JGGJ
Zaniolo-sagaen fortsætter. Mens Dan Friedkin og Tiago Pinto lægger Nicolo Zaniolo under ”moderat psykisk og fysisk pres”, vil ledelsen fra Bournemouth nu prøve at vinde hovedpersonen over med det gode. Den gode gamle ”good cop, bad cop”-procedure. Repræsentanter fra klubben skal i dag mødes med Zaniolos repræsentanter, og sydenglænderne er ifølge Corriere dello Sport indstillede på at forsøde skiftet yderligere økonomisk, nu angiveligt med en løn på €5 mio. om året, for at overbevise den unge italiener om Bournemouths fortræffeligheder. Det sidste afsnit af denne langvarige soap-opera er tydeligvis ikke kørt over skærmen endnu...
Skrevet af JGGJ
Caffè Roma
Det er en intensiv periode hvad angår transferrygter med relation til AS Roma i disse sidste dage inden januarvinduet lukker. Særlig aktivitet og opmærksomhed har i de seneste dage omfattet mulige udgående transfers af Nicolo Zaniolo, Eldor Shomurodov og Matias Viña, om hvem man kan læse mere i flere specielt fokuserede indlæg her på tråden. Kort opsummeret er status på disse tre i skrivende stund, at Zaniolo nu skal vælge imellem om han vil sælges til Bournemouth eller fortsætte i Roma frem til sommer; Shomurodov sendes på en lejeaftale til Spezia for resten af 22/23-sæsonen; og Viña bliver formentlig ligeledes udlejet til førnævnte Bournemouth i foråret.

På dagens fredagscafé tager vi lige en puster fra de mest brandvarme og hektiske meldinger, og serverer i stedet en stor og rolig Caffè Lungo med godt med biscottier til, mens fokus rettes på nogle af alle de andre historier, der ikke fylder helt så meget i overskrifterne i øjeblikket.

Først kan det konstateres, at der efterhånden længe har været forbløffende stille omkring Rick Karsdorp. Ugens eneste konkrete melding er at finde i Corriere dello Sport, ifølge hvem Karsdorps agent (og bror) i starten af ugen mødtes med Roma-ledelsen for at udrede hans reelle transfermuligheder på nuværende tidspunkt. Som tilsyneladende ikke ser for lovende ud, eftersom Roma fortsat stiller sig afvisende over for alt andet end et regulært salg.

Skulle det mod forventning lykkes at slippe af med den tæt tatoverede hollænder i januarvinduet, så er medierne stadig leveringsdygtige i en tilsyneladende endeløs strøm af navne på potentielle afløsere for ham på Romas højrebackplads. Seneste skud på stammen er ifølge Calciomercato den 25-årige tysker Benjamin Henrichs fra RB Leipzig, som også Juventus meldes interesseret i.

Som en naturlig følge af den voldsomme hype omkring Zaniolos mulige afgang fra Roma, er der også dukket yderligere navne op på hvem Tiago Pinto med fordel kunne erstatte ham med i Giallorossis højre angrebsside. Det frækkeste bud synes at være marokkanske Hakim Ziyech fra Chelsea, som Roma ifølge La Repubblica faktisk allerede har afgivet et forhåndstilbud på, i form af en kontrakt til 2026 med en løn på €4½ mio. + bonusser. La Gazzetta dello Sport mener at vide, at Ziyech selv er ganske positivt stemt for udsigten til at kunne sparke karrieren i gang igen i Rom med Mourinho som træner og Dybala og Abraham som angrebsmakkere. Ifølge La Repubblica og The Sun er Chelsea-ledelsen også særdeles velvillige over for en transfer, der ifølge den italienske avis kun skal koste romerne ”et beskedent transfergebyr”, mens den engelske avis ansætter dette til £25 mio.; det er muligt at den slags penge regnes for beskedne i Premier League, men det gør det næppe for Romas kassemester. Uanset hvad, så er Boehly & co. indforståede med, at en handel kun bliver mulig for Roma, hvis Zaniolo bliver solgt. I kulissen meldes Everton ifølge Sky Sports at stå klar med et bud på €28 mio. for marokkaneren, men til Romas fordel tæller, at Chelsea helst vil sælge ham ud af Premier League.

Som to nok mindre sandsynlige afløsere for Zaniolo i Roma har Tuttomercatoweb peget på den 30-årige brasilianske angriber Lucas Moura fra Tottenham, som romerne hævdes at have opført på notesblokken. Moura afviser dog angiveligt selv alle tilnærmelser, da han først ønsker at forlade Spurs på en fri transfer til sommer. Det mest kuriøse emne er måske spanske Adama Traoré fra Wolverhampton, som dennes agent Jorge Mendes ifølge Calciomercato selv har foreslået Roma at købe; det meldes ikke, om der følger et års forbrug af babyolie med i købet.

Mens der stadig var håb om, at transferne af Matias Viña og Eldor Shomurodov ville indbringe nogle kontanter at købe ind for, kunne Tuttomercatoweb berette, at Roma overvejer at forstærke sit midterforsvar med den 33-årige spanier Nacho Fernandez fra Real Madrid, som Mourinho angiveligt har et godt øje til. Det forventes at den spanske kongeklub i givet fald vil afsætte ham ret billigt, da hans kontrakt er tæt på udløb, så måske er der trods de indtil videre begrænsede transferindtægter håb endnu.

På den lidt længere bane og med mulig relevans for transfervinduet til sommer, har Leggo udpeget endnu en marokkaner, midtbanespilleren Sofyan Amrabat fra Fiorentina, som Mourinho angiveligt skulle være ganske lun på at hente til klubben.

Fra Romas eksisterende spillerstab, og vel og mærke den del som klubben gerne vil beholde, har ugens største opmærksomhed tilgået Chris Smalling, hvis kontrakt med Giallorossi udløber til sommer. Tiago Pinto har omkring årsskiftet tilbudt englænderen en 2-årig kontraktforlængelse, men med begrundelse i Smallings alder (33 år), indgår der i aftalen ifølge Calciomercato også en lønreduktion fra €3½ til €2½ mio. om året. Dét synes forsvarsstyrmanden sjovt nok ikke er så fedt, så han har udbedt sig noget tid til at overveje sin fremtid i, hvilket flere andre italienske storklubber nu melder sig på banen for at hjælpe ham med. Senest har Inter ifølge La Gazzetta dello Sport tilbudt Smalling en tilsvarende 2-årig kontrakt, men til en løn af €3 mio.

Så er Stephan El Shaarawy tilsyneladende mere beredvillig til at spænde livremmen lidt ind. Også hans kontrakt udløber til sommer, hvilket indtil videre ikke har afstedkommet nogen reaktion fra Roma-ledelsen. Den 30-årige italiener er ellers en sand ”firmaets mand”, der bestandigt har fundet sig i sin rolle som vikar for stamspillerne, uanset om det har været som angriber, offensiv midtbane eller venstre(wing)back. Og da han altid knokler på og leverer varen ud fra de evner han nu har, og i øvrigt i weekenden scorede karrierens mål nr. 100 mod Spezia (hvor han afløste Zaniolo), er han en spiller efter Mourinhos smag. Begejstringen hos Tiago Pinto og Friedkin-ejerne fremstår nok mere behersket, hvilket kan forklare det manglende udspil fra ledelsen. El Shaarawy selv har meldt klart ud, at han hellere end gerne vil fortsætte for Giallorossi, og senest har han ifølge Francesco Balzani meddelt, at han såmænd også er parat til at gå ned i løn. Tiden må vise om det kan få Pinto til at åbne skuffen med kontraktforlængelser.

Daje Roma! 💛❤️🍺
Skrevet af JGGJ
Ifølge Sky Sports har Nicolo Zaniolo indvilget i at lade sin agent Claudio Vigorelli mødes til forhandling med repræsentanter fra Bournemouths ledelse mht. et eventuelt skifte i januarvinduet til den sydengelske klub. Mødet finder angiveligt sted i disse timer. Emnerne til forhandling skulle bl.a. være lønnen og indføjelsen af en udtrædelsesklausul i tilfælde af at Bournemouth ved sæsonens afslutning rykker ud af Premier League.
Skrevet af JGGJ
Zaniolo afviser endeligt Bournemouth, og bliver dermed i Roma resten af sæsonen.
Kilde: Il Tempo.

Så fik Mou ret...
Skrevet af JGGJ
Dermed heller ingen Ziyech til Roma i denne omgang. Kunne ellers have været spændende.
Skrevet af JGGJ
Friedkin og Pinto er angiveligt rimeligt pissed over Zaniolos beslutning.
Claudio Vigorelli bør nok købe en pude til sin klient, for han risikerer at blive rimelig øm i røven af at sidde på bænken hele foråret.
Skrevet af Pete2
Zaniolo har spillet højt spil og for at bruge dit eksempel vil de flotte piger i klassen ikke kysse men hende den ikke flotte vil godt. Det er ikke godt for truppen og stemningen at han nu blot skal indtræde i truppen igen men tror stadig Mou vil bruge ham og hvis Zaniolo kommer ind fra bænken og scorer et afgørende mål er alt måske glemt....... fodbold kan være finurligt
Skrevet af JGGJ
Hæ-hæ, ja, og for nu at blive i sammenligningen, så må han nu gå tilbage til den gamle kæreste, som han ellers havde droppet og trashet på SoMe, og hvor han nu nok kommer til at sove på sofaen i et stykke tid. ;D

Men ja, scorer han sejrsmålet i overtiden mod Napoli i morgen, bliver der nok plads under dynen i dobbeltsengen igen... ;)
Skrevet af JGGJ
Mens Roma-rygtebørsen i de seneste 48 timer har haft fuld fokus på Nicolo Zaniolo, så har der været anderledes stille om Matias Viña. I modsætning til sin medieombruste holdkammerat vil den uruguayanske venstreback tilsyneladende gerne til Bournemouth, hvor han selv og de respektive klubber er blevet enige om et lejemål for resten af sæsonen med en købstoption til sommer. Ifølge Sky Sports-folkene Gianluca Di Marzio og Fabrizio Romano vil Roma modtage €1 mio i lejegebyr, mens købsoptionen lyder på €15 mio. Viña har allerede gennemgået lægetjekket og afventer ifølge Corriere dello Sport nu bare det endelige grønne lyse fra træner Mourinho, der før han trykker på knappen vil være sikker på, at der kommer en fuldgod erstatning til i forsvaret.

Et nyligt bud på en sådan kunne ifølge Tuttomercatoweb være den 33-årige spanier Nacho Fernandez fra Real Madrid, som Mourinho angiveligt har et godt øje til; det forventes at den spanske kongeklub i givet fald vil afsætte ham ret billigt, da hans kontrakt er tæt på udløb. La Gazzetta dello Sport kan i dag melde om en anden mulighed, nemlig hollandske Danilo Doekhi fra Union Berlin, som agenter fra klubben angiveligt har tilbudt Pinto. Den 24-årige midterforsvarer er trods sin tilbagetrukne position noteret for 1 mål og 3 assists i 8 bundesligakampe i indeværende sæson – og kan tilsyneladende alligevel købes for blot €5 mio.

Edit: Doekhi har nu lavet 2 mål og 3 assists i 9 kampe for Union Berlin. Han har netop scoret 1-0-målet i et lokalderby mod Hertha.
Skrevet af JGGJ
Så er der en "here we go"-melding fra Il Tempo´s Filippo Biaforo på transferen af Eldor Shomurodov til Spezia på en låneaftale for resten af sæsonen, for hvilket Roma modtager €1½ mio. Der er ingen optioner eller obligationer om køb ved sæsonens afslutning. Den usbekiske angriber har trænet med resten af truppen i dag på Trigoria, men tager i morgen til La Spezia for at gennemgå det obligatoriske helbredstjek.

Edit: Rettelse, Shomurodov er taget til Ligurien allerede i eftermiddag og har bestået lægetjekket. Officiel annoncering ventes meget snart.
Skrevet af JGGJ
BREAKING! Zaniolo has second thoughts. Again.
Ifølge Sky Sports genovervejer Nicolo Zaniolo nu alligevel tilbuddet fra Bournemouth. Han er tilsyneladende blevet skræmt af Mourinhos hårde udmeldinger på eftermiddagens pressemøde inden morgendagens kamp mellem Napoli og Roma, hvor træneren beklagede, at Zaniolo havde besluttet at fortsætte i en klub som han allerede havde udmeldt at han ville væk fra – og at Mou derfor ikke kunne bruge ham på holdet.
annonce
0