Snak

Mere indhold efter annoncen

AS Roma - Conference League Winner 2022 !

Skrevet af Lehrer
tor 1. apr 2010
Ny tråd, og hvordan kan man bedre starte en sådan, andet end med 11.47 minutters Totti lækkerier.

http://roma.theoffside.com/

Enjoy. Han er simpelthen fantastisk.
Skrevet af AndersBlegvad
Return to the circus maximus!
Velkommen Adri!
Skrevet af Lehrer
http://www.youtube.com/w…8yv3UBEC99A

Nåh, måske man skulle tage hjem, for jeg bestiller sgu ikke andet end at se videoer. Prøv at se hvordan DDR hopper og danser i toppen af billedet, da Toni scorer til 2-1. Han ved slet ikke hvad han skal gøre. Ha ha.

Og så er det sgu fine bileder af udskiftere (Mexes og Totti) der også er nede og kramme i curva´en.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Teach
Slow day at the office?
By the way, hvad er din uforbeholdne mening om Mühldorf?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
Haha klasse set med DDR. Hvor er det fedt. Den mand brænder så meget for Roma, det er helt vildt...
Daje!
Skrevet af Caroe
Hvis man samler karaktererne fra TuttoSport, CdS og Gazzettaen er Toni den spiller i Serie A med højst karaktergns. Ikke noget dårligt "køb". Jeg tror det skal være Tottis rolle når han stopper på banen. Overtale spillere til at komme til Rom.

Pizarro ligger i øvrigt nr. 11, Totti 15 mens Sergio overraskende er helt nede som nr. 19

http://www.blitzquotidia…aku-309537/

Se, det ville ikke være dårligt!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Det bedste er nu alligevel ved 1-0-målet hvor Burdisso er mega pissed over at han ikke scorer, hvorefter han så vender sig rundt og ser at DDR scorer
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Soldatino
Det er vel heller ikke så svært at få et godt snit med 5-6 kampe i benene :)
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Caroe
9 kampe. Det er da længe nok til at en enkelt præstation ikke kan hive snittet alt for meget op.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Ser sgu ud til vi får ToToVu at se på søndag. Eller som man allerede kalder den: Tridente delle meraviglie.

Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at se ud. Det mest sandsynlige er en 4-2-3-1 med Taddei-Totti-Vucinic bag Toni. Totti kommer altså til at ligge længere tilbage på banen, dog ikke helt som i de gamle dage.

Man kan også forestille sig at Taddei bliver droppet til fordel for Brighi, og så bliver det nærmere end 4-3-3 med Totti og Vucinic bagved Toni.

Menez er suspenderet, men bliver spændende at se om Ranieri har balls til at spille alle fire. Menez, Toni og Vucinic har trods alt vist at de ikke har noget mod at arbejde for holdet, mens Totti bare skal stå og være Ranieris højre hånd / motivator. Så ville det i defensiven blive en 4-2-3-1 med Menez på højre kant, og når vi så får bolden ville Totti kunne gå lidt længere frem i banen mens Menez ville trække indad og nærmest blive trequartista, som jo er hans favoritposition.

Superman
Cassetti-Burdisso-Juan-Riise
DDR-Pizarro
Menez-Totti-Vucinic
Toni

Ser sgu ikke helt dumt ud. Der skal nok være en forsvarer eller to der får mareridt.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
P.S. No Totti, No Party. Den holder da vist ikke helt længere. Umiddelbart kan jeg regne mig frem til at Totti har været med i 8 kampe ud af de 21 unbeaten. I to af kampene, mod Fiorentina og Palermo, var han ude af form og fik kun en halvleg i hver, hvor han ikke imponerede. Og så kampen mod Juventus hvor han måtte bruge første halvleg på at varme op. Så det er fem kampe + tre halvlege.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af La Mir!!
Netop, Capitan Futuro har jo overtaget his Tottiness plads på holdet fuldstændig. Nu er han mere blevet mere vigtig end Mr. Franck på banen. Så det er jo kun godt. :)
Daje!
Skrevet af Sir , moderator
Hold kæft det ville være vildt med ham børnesoldaten fra Anderlecht.
Dette er en signatur.
Skrevet af Razz
Øhhh tag jer lige sammen drenge.

Som storklub skal vi ikke have ny tråd for hver 200 sider.

Rune, sletter du den her ?

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af La Mir!!
Altid noget vi er kommet væk fra vores "mini" uafgjort krise. Vi har vundet de sidste 3 kampe i streg, men jeg forventer alligevel, det bliver en tuff affære mod Bari i morgen. Hvis vi kigger på de sidste fem kampe, så har både Roma og Bari det samme formkurve, med 3 vundne og 2 uafgjorte. Det der taler til vores fordel er, vores drenge er mere motiverede (hopefully). Samt vi spillemæssigt er i rigtig god form, hvor det hele fungerer for os nu. Ja selv Cassetti :-)

Inter har tabt point i Bari. Lazio, Juve, Udinese, Palermo og Samp. har lidt nederlag mod Bari på deres hjemmebane.
Jeg håber sandelig ikke, vores spillere undervurdere dem. De står godt defensivt og slår giftige kontraer hele tiden. (Det er desværre ikke hold, som bare lægger sig ned når de kommer bagud.)Derfor bliver vi nødt til at lægge maksimalt press på fra start af, hvis de 3 point skal med hjem. Hvis Totti spiller, så kan vi håbe på, han splitter deres forsvar ad, men sine tværafleveringer, som forhåbentlig kan skabe en masse plads til vores backs. Vores backs skal derfor være aggressive, samtidige skal de passe på Alvarez, som har en irriterende god hurtighed.
Sidste ting som ikke må ske er, at vi kommer foran med 2-0. Vi duer ikke til at holde sådan en føring. Cagliari,Napoli,Udinese??

I 2010 har vi tabt vitale point mod Livorno og Cagliari, mens det har holdt hårdt mod Siena, Chievo og Catania. Fælles for dem er, de befinder sig under top 10 i tabellen. Det er ingen hemmelighed vi er meget stærke mod de hårde modstandere, og vi holder koncentrationen i hele kampen. Men det kniber desværre mod de andre klubber. Vores resterende kampprogram er fyldt med klubber fra under Top 10. Det er ligefør jeg frygter dem her mere end klubberne fra top 10. Som vi overraskende har et godt tag på.

Daje!
Skrevet af Caroe
Bari er da også en top-10 klub, men de har vel ikke så meget at spille for, da de trods alt skal forbi Fiorentina, Genoa og Samp for at komme op på de europæiske pladser, mens man har nået de 40 point som var målet inden sæsonen. Derudover har de en del skader på den centrale midt, hvor de får problemer. Og så burde VuToTo være en garanti for mål.

Tror sgu det bliver en fantastisk kamp, og spillerne skal nok få god opbakning fra de 13 000 romere på lægterne.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af La Mir!!
På rygtebørsen.
UD:
Kilde. http://www.corrieredello…ole+Vucinic

Bayern vil give 25mio€ plus Toni for Vucinic.

Selvom de penge vil lune godt i kassen, så håber jeg ikke det sker. De sidste 5-6 år, har vi solgt den ene profil efter den anden pr. vindue. Det kan ikke forsætte på den måde. Vucinic er først for alvor ved at vise hans klasse nu, og jeg glæder mig endnu mere til at se hans kvaliteter næste sæson.
Så Bayern snup jeres 25mio€ og smid mod en anden i stedet. En evt. Di Maria.

Ind
Kilde:http://www.corrieredello…lhadj%C2%BB

Hvem er det? Er han overhovedet noget værd?
Vi har godt nok brug for en back-up til Riise, men ligefrem smide 5-6mio£ virker ikke realistisk. Slet ikke, når talen falder på Roma. Så kan jeg dot nøjes med Tonetto & Antunes.
Daje!
Skrevet af Caroe
40 mille + Toni for Mirko og Doni, så kan vi snakke (Bayern er også interesserede i Doni). Ej, Mirko skal sgu blive i Rom. Det er langt mere sandsynligt at Mexes (plus en masse andre) bliver ofret. Mirko eller Jeremy ryger næste år.

Belhadj er på ingen måde 6 mio værd, og Portsmouths økonomiske problemer sætter dem ikke en position hvor de kan kræve overpris, nærmere modsat. De solgte vist Kranjcar for 2,5 mio i sommers, så Belhadj må være ca. 1 mio værd. Jeg tvivler dog stærkt på at han gøre sig som venstreback i Serie A, så tror jeg han vil gøre det bedre længere fremme på banen, men der har vi jo masser af talent i form af spillere som Vucinic, Menez og Guberti.

Og selv hvis han kan gøre sig på backen går der nemt et år inden han vil have tilvænnet sig Serie A (se: Riise). Så er det langt bedre at satse på en spiller der har spillet i Serie A/B i et par år. Fx Rosi (selvom han nærmere er højre back)
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af La Mir!!
Helt enig mht. Belhadj

Doni er af dem, som skal afskibbes efter sæsonen, vi har gode alternativ til ham i form af Curci. Hvis Julio holder formen, så får Curci svært ved at få startplads. Jeg har egentlig ikke noget imod, han bliver lejet ud i endnu en sæson. Så vil være tilfreds med billig reserve i form af en gammel italiensk målmand.

Mexes skal også blive. Han har haft det svært i år. Men vi kender hans kvaliteter. Hvem skulle vi hente til relative få penge, som kan erstatte ham? Det er jo engang sikkert Burdisso bliver efter sæsonen, men når Mexes er i sit es, så er Burdisso langt efter ham.
Hvis det sker, han forlader os, så håber jeg på en Barzagli bliver hentet til Roma.

Dem jeg gerne ser forlader Roma til sommer er de halvdyre brassere.
Ud
Cicinho
Doni
Bappen
Piz
Esposito (er han væk ? )
Lobont

Ind
Govou
Simplicio
(Teenage ønske Cardozo)
Candreava
Toni
Burdisso
VB -?

Med de unge spillere så er vi godt dækket ind til CL og Serie A næste sæson.
Vi få jo også en Goober tilbage, men spørgsmålet er så om, Ranieri vil gør brug af ham, men vi ser da ikke ringe ud den liste der. :)
Daje!
Skrevet af Caroe
Behøver vi hente en erstatning til Mexes? Er Andreolli ikke god nok som back-up? Så skal vi ha´ et fjerdevalg, men der kunne man imo godt bruge en spiller fra primaveraen: Riccardo Brosco.

Jeg ved godt det kan være lidt risky business men fjerdevalget kommer jo ikke til at spille særligt meget. Uanset hvad kommer vi til at mangle en forsvarer til sommer. Hvis Mexes bliver, er jeg ret sikker på Andreolli smutter, da han næppe har lyst til at være fjerdevalg.

Generelt så jeg gerne at man gav lidt mere tillid til de unge knægte. Ranieri tør jo godt bruge dem, og han har en meget klar idé om hvordan de skal "formes". Ud over Brosco kan man nævne Frasca i målet, Sini og Crescenzi til backerne, Bertolacci til midtbanen, Pettinari & D´Alessandro til kanterne/offensiv midt og endelig Scardina til angrebet. Selvfølgelig skal alle syv ikke op på førsteholdet med det samme, men hvorfor ikke nogle af dem? Hvad laver Artur fx på holdet? 4.-målmanden kommer jo aldrig i spil, så hvorfor have en halvgammel målmand uden fremtid? Hellere et ungt talent, som kan træne med førsteholdstruppen og spille kamp med primaveraholdet. Og så kan man måske bruge pengene på at lave nogle lidt større indkøb som kan forbedre start-elveren i stedet for at smide penge efter spillere i 5-7 mio-klassen.

Jeg ville smide følgende spillere ud:
Artur (kontraktudløb)
Lobont (kontraktudløb)
Doni (salg, 5 mio)
Cicinho (salg, 3 mio)
Tonetto (kontraktudløb)
Antunes (salg, 500k)
Greco (kontraktudløb)
Pit (kontraktudløb)
Virga (kontraktudløb)
Esposito (kontraktudløb)
Baptista (salg, 7 mio)
Cerci (lån)

Mange af de spillere udfylder jo bare en plads uden at være en del af holdet. Truppen i år er i øvrigt også alt for stor.

Ud over dem jeg har nævnt tror jeg også at Motta (3,5 mio), Mexes (13 mio) og Brighi (5 mio??) ryger. Hvis man valgte at smide Cassetti og Taddei på porten ville det heller ikke røre mig specielt. Det er dog ret urealistisk.

Anyway. Det vil efterlade os med 1 målmand og 16 markspillere (+/- 1-2 spillere afhængigt af hvem der kommer tilbage fra lån. I min bog vil det sige at vi mangler 2 målmænd og 2 markspillere. Til målmandsposten kan vi hente Curci (3 mio) og Frasca (tilbage fra lån). Rosi tilbage til højre back (2m).

Så mangler vi kun tre spillere og har stadig omkring 40 mio tilbage (hvis man medregner lønninger). Nogle af de penge skal selvfølgelig øremærkes til køb af Burdisso og Toni, men der burde stadig være en pæn slat tilbage til løb af 1-2 klassespillere.

2+20 spillere burde være nok hvis man så har nogle primaveraspillere til at træde ind på holdet når der mangler fire eller flere spillere. Det giver også mulighed for at lade de unge knægte træne med, hvilket de slet ikke have muligheden for i efteråret, hvor truppen vel var på ca. 28 spillere.

Jeg er skam godt klar over, at det er noget af en udskiftning men hvis man følger lidt med i de romerske medier, så ligger det i kortene at svingdøren kommer i brug til sommer. Så håber jeg bare at Prade og co. tænker fremad i stedet for at tænke her og nu!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Og når man snakker om solen...

Tunede lige ind på italiensk TV, da udlejede Bertolacci lige har fået sin første start for Lecce. Der er halvleg nu, og nåede desværre ikke at få noget af første halvleg med, men kommentatoren sagde da i hvert fald "molto, molto bene" om hans præstation i første halvleg, og jeg tror også han fik en assist.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
annonce
0