Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er det ikke Roma, der afviser et salg af Bossen, men derimod himself.

Put nogle flere pund i lønningsposen, så kan det måske lokke ham væk fra Roma.

Daje!
De Sanctis´ skifte til Roma skulle falde på plads i morgen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@La Mir!!

Selvfølgelig taler pengene højest, men jeg tror også, det er svært at hente spillere af den kaliber til en klub, der end ikke kan lokke med Europa League :-/

Damiao, Osvaldo etc. bruger nok Saints som sidste udvej - hvis der ikke er dukket noget mere glamourøst op inden transfervinduet lukker...
Southampton FC Aalborg BK
Hvad med Christian Eriksen til Roma? Var de rygter bare opstået ud af den blå luft, eller er der reel interesse?
Forza Napoli Sempre!
Jeg tror ikke Roma som sådan har overvejet ham. Jeg tror bare han er blevet kædet sammen med klubben fordi han er Roma fan, og fordi Pjanic er blevet rygtet til andre klubber.
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
#TR
Jeg tror hellere ikke på C.E. til Roma, nu hvor Pjanic har erklæret sin kærlighed til klubben.

#Lazlo

Jeg håber sku på en god sæson til jer, jeg har altid haft sympati for Saints. Jeg tror sagtens Osvaldo kunne blive god gevinst for jer. Han kan jo os stadig bidrage med meget til Roma, men hans opførsel har nok ødelagt det hele. Men, hvad fanden, det er jo Roma, hvis han bomber 3-4 mål i de første par kampe, så er han elsket igen.

#Gusten

Det er ikke en nyhed, der behager mig på nogen måder. Håber stadig på Julio Cesar, eftersom Rafa gerne vil have Peps Reina.

Daje!
Så tweeter Osvaldo lige en tak til Totti fra bænken i går, efter han blev skiftet ud. Han er en konge.
Fint at klubben hiver trøjenummer 6 ud af pensionisttilværelsen og tilbage i aktion, nu med Strootman som ejermand. Så kan man lige benytte lejligheden til at tænke på Aldair.
Ja det er helt fint at hive nr 6 igen, men at give det til en helt ny spiller synes jeg er lidt, meh. Aldair er en klublegende og der er en grund til at man pensionerede hans nummer. At gi det til en helt ny spiller der ikke har bevist noget er forkert synes jeg,
Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2019/20: Corr.
Gervinho kan jeg virkelig ikke se skal være en erstatning for Osvaldo. Jeg håber Garcia får trykket Osvaldo på plads, hvis Gervinho er erstatningen. Jeg ser ham som humørspiller, med megety langt mellem snapsene. Det eneste der tæller op er at Garcia har arbejdet med ham før. Håber bestemt ikke det bliver til noget.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce