Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
"Lad os få 1-2 back, Leon Andreasen og Rosenberg."

Heeeelt sikkert....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af bendixboogie
Truppen skal skæres ned til 24 spillere. På nuværende tidspunkt er der 29 spillere, efter Olsen og Williams er rykket op, og det er uden at tælle SA med.
Hvis vi så oveni køber nogle spillere (hvilket jeg håber) er det efterhånden en 7-8 stykker som skal videre.
Hvem mener i der skal videre?

1. Ankergren, bliver sikkert solgt.
2. Adam Eckersly, er allerede droppet.
3. Ruben Bagger, tvivlsomt om han nogensinde kommer igang igen.
4. Trond Andersen, tvivlsomt om han nogensinde kommer igamg igen.
5. Elanga, er ALT for svingende i sine præstationer.
6. Rector, En lottoseddel uden gevinst! Han må videre.
7. Kildentoft, Har fået en del chancer efterhånden, men har ikke rigtigt grebet dem.
8.


Den sidste er tom, men der er jo en del spillere i truppen som sikkert ikke holder i mange år endnu. Per, Daugaard, Lantz, Rytter og måske Cramer.

Men hvad syntes i?
Skrevet af ConCort
http://www.viasatsport.com/index.php?option=com_co...

"Ifølge B.T. har Brøndby afgivet et bud på cirka to millioner kroner, mens nordmændene forlanger mindst to-tre gange så meget."

Så kender vi Brøndby igen, et bud på to millioner kroner. Sæt det i perspektiv til rygter om bud på Rosenberg til 40 mio. kroner...
Skrevet af faxklo
stefan schmidt har vidst nok fået at vide at hans kontrakt ikke bliver forlænget. jeg tror han smutter til AGF til januar.

og så vil jeg fra nu af, og til transfervinduet er lukket, reklamere for at thomas rytter bliver solgt (foræret væk). den mand fylder mig med vrede...
"Billy Corgan, smashing pumpkins." "Homer simpson, smiling politely."
Skrevet af Westhegnen
Mads Jørgensen er åbenbart den første der ryger:
http://www.foreveragf.dk/forum/viewthread.php?foru...
Og mon ikke også at Stefan Schmidt og Ankergren også forlader os i vinterpausen? Til gengæld er jeg ret sikker på at Rytter og især Kildentoft bliver, men Elanga må de hjertens gerne skibe af...
- For et års tid siden jokede Hermann Haraldsson med, at det eneste job, der kunne lokke ham væk fra sit daværende job, var direktør-stillingen i Brøndby. Nu har han fået det ønske opfyldt, og vil gøre Brøndby til nordens bedste fodboldklub. FCK besk...
Skrevet af Chaotic Jelly
1) Ajax får aldrig 40 mil for Rosenberg.
2) Stockholm er ikke fem potter pis værd. At byde 2 mil for ham er alt alt for meget.

Ankergren og Schmidt er vel sikre på at ryge ud. Jeg ser gerne at Trond, Rector, Bagger og Hannes gør dem selskab. Kræver dog at ledelsen indrømmer at de nye var tvungne fejlindkøb og at de øvrige er over the hill - sker næppe med Bagger, desværre.

Resten afhænger vel af hvilke nye man anskaffer, fx. nye backs, centerforsvare eller kanter. Fint med mig hvis Elanga, Kildentoft, Rytter, Sennels og Jørgensen skiftes ud.
Part of the Industrial Food Expiriment
Skrevet af Sir , moderator
1) Rosenberg kommer aldrig til Brøndby
2) Stokholm kunne nok slå samtlige spiller af på BIFs midtbane.

At sige han ikke er to mio kr værd tyder på at man aldrig har set superligafodbold. Eller at man er fint tilfreds med BIFs fremragende spil pt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Magical
Stokholm er ikke, hvad Brøndbys midtbane har brug for.
Vi har brug for en Wieghorst/Vilfort-type.
The things you own end up owning you. -Tyler Durden
Skrevet af Sir , moderator
Nej nu er han naturligvis ikke hvad BIF har brug for.
Dette er en signatur.
Skrevet af bendixboogie
Syntes nu heller ikke at den centrale midt er det vigtigste sted at forstærke sig lige nu. Men der går ikke længe før der kun er Spellman og retov tilbage. Hverken Lantz eller Daugaard er helt unge mere, og Schmidt er vel på vej væk.
Skrevet af Enrique21
Det burde ikke være svært at skære truppen ned fra 29 til 24 mand, da flere af spillerne i truppen ikke har niveau til BIF, ej heller superligaen.

Man kunne starte med at sende de fleste af Meulensteen´s indkøb retur til de segundaligaer de blev hentet fra. Dvs. Howard, Rector og Hannes. Eckersley er allerede væk.

Derefter kunne man si de spillere fra som over en længere periode ikke har haft et tilfredsstillende bundniveau. Det kunne være spillere som; Sennels, Ryttter, Elanga, Retov og M.Jørgensen. Der kunne sagtens nævnes flere !!

Hvis man så tillægger de spillere som har været mere skadede end spilleklar, Bagger og Trond, samt de spillere som vil væk, Schmidt og Ankergren er man nede på 16-17 spillere på førsteholdet.

Med hensyn til spillerindkøb har en rutineret midterforsvarer, efter min mening, 1.prioritet. Derefter hhv. en venstre og højre back, samt en offensiv kantspiller( hvis 4-3-3 opretholdes). Hvis det bliver en diamant-formation er en defensiv midtbanespiller nødvendig.
Skrevet af Saha
Retov skal sgu ingen steder!!

En klasse spiller og samtidig en der har været i Bif i lang tid og dem har vi brug for!
Skrevet af Kong Hulk XI
"samtidig en der har været i Bif i lang tid og dem har vi brug for!"

Hvorfor ?
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af suitcase murphy
Jeg er knust.

Var til jul igår med min mors familie, blandt andet min mors mands sønner, som alle er Brøndby-fans.

En af dem, er på stadion hver uge på familietribunen, med sin lille 4årige knægt som da min mor skulle giftes, f.eks. var i fuld Brøndby spillerdragt, i kirken..

Faderen har vundet guld som spiller med Herfølge, og kender derfor Faxe, og har taget sønnen med til træning i brøndby, ned og møde spillerne efter kamp osv. osv. Elmander har sagt "Hejsan!" til ham, det levede han meget højt på. Kort sagt, jeg har ikke set en større lille brøndby fan, nogensinde..

Og hvad er der så sket?!! Den lille knægt er skiftet til FCK-fan. Han blev mobbet hver dag i børnehaven, fordi Brøndby spillede så dårligt. Det blev for meget for den lille 4åriges psyke, og nu ønsker han sig FCK tøj i julegave, og faderen må skifte klub, hvis han vil fortsætte traditionen, og have sin søn med til bold.

Jeg er rystet. Dybt rystet. Overvejer at sende et tæskehold ud til børnehaven.. Hvad skal jeg gøre?!
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Skrevet af Saha
Jeg er rystet. Dybt rystet. Overvejer at sende et tæskehold ud til børnehaven..

Dette lyder ærligt talt som en god ide,men det selvfølgelig virkeligt ærgeligt. Kender det lidt selv,har tre fætre alle er store brøndby fans og har været det hele livet, men den ene af dem er så skiftet til fck nu. Må indrømme det irriterere mig grænseløst og ser ham ikke som det samme menneske mere, selvom det famillie.

Skrevet af Kong Hulk XI
Ha

Bliver man virkelig moppet som 4 årig ?

Faderen har da fejlet for hårdt, knægten skulle have haft Herfølgetøjet på i kirken.

Hvem er faderen hvis man må spørge ?
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af Saha
kong...

en der har været i Bif i lang tid og dem har vi brug for!"

Fordi vi har brug for skabe en klubånd... og ikke bare nøjes med at købe spillere udenfor, som ikke føler det samme for brøndby som en klub
Skrevet af suitcase murphy
Faderen har vistnok altid svoret til BIF, også inden Herfølge-tiden..

Vi kan gætte lidt. Han var en hård midtbane-nyser, og er nu assistent-træner i en klub på ama´r...
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Skrevet af Kurtwagner
@Suitcase

Psykisk vold har nu engang altid været løsningen på den slags ulykkeligheder.

Ikke være deprimeret. Op på hesten, frem med tegnebrættet og skab en genial plan for hvordan den lille purk kan straffes.

Vi har jo allerede konstateret, at han er en vendekåbe. Dvs. vi kan ikke tage ham seriøst som Brøndby-fan. Men derfor kan han nu godt opdrages til at nære anti-patier for FCK.

Vis ham hvordan man slår en Don Ø dukke meget voldsomt, spil Ludo, og lad det handle om at slå Fckere hjem. anything - ungen er jo blevet symbolet på en tilstand. Hvis du redder ham er der stadig håb!
Skyggekabinet
Skrevet af Kong Hulk XI
Henrik Lykke ?
http://www.toni-shirts.at/
annonce
0