Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af nurgle
Det er ikke meget der sker herinde. Slet ikke taget i betragning af at suppen starter i weekenden.
Er truppen god nok? både ja og nej. Er positivt med en del unge og der er ikke urimelig langt til 1 holdet. Men er det godt nok til at vinde igen og komme i CL
Tror selv på at hvis vi kommer i CL kommer der 1-2 spillere mere.
Venter stadig på Kenneth Perez
Skrevet af Khankar
Det er vel spørgsmålet om, hvordan midtbanen bliver uden Hutch. Skal Kvist spille centralt og Vingaard på højre eller omvendt? Eller skal Vingaard ud til venstre, Claudmir ind i midten og Kvist ud til højre? Eller skal Vingaard ligge centralt?

Alt i alt, er der mange spørgsmål og ret få svar på nuværende tidspunkt. Jeg tror Ståle kommer til at eksperimentere meget i starten mht. vores midtbane, og forhåbentlig går der ikke længe, før han finder den rette konstellation.

Faktisk bliver det rigtig spændende, om Ståle vælger at satse på Claudmir fra starten af, for ellers skal han benytte Kvist på midten, Vingaard på højre og så skal Gronk være skadesfri, en ting der er øvrigt bliver meget svært at undgå. Det ville nok være hensigtsmæssigt at finde en erstatning, der kan spille begge kanter, da Ståle næppe vil benytte Santin derude. Med Gronks skadesfrekvens, skal Vingaard ud på hans plads, når det er, men så mangler der en til højrekanten, hvor det ikke ser ud til Claudmir kan spille.

Heldigvis er transferviduet stadig åbent.
Skrevet af Matias
Claudemir kan netop spille på højrekanten. Det er der han primært har vært brugt i Vitesse. Og så centralt bag Hofs (en (central) offensiv midtbanespiller).
Skrevet af Khankar
Interessant. Jeg havde ellers den opfattelse, at Claudemir kun kunne spille centralt. Så synes jeg egentlige ikke, truppen har de største mangler. Kan Claudemir holde et vis niveau og endda udvikle sig, ser det super fornuftigt ud. Desuden har vi jo Delaney, der har vist lovende takter. Ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige om TK, det vil jeg lade andre om.
Skrevet af Svoger
Det bliver spændende om vi igen ser en start på sæsonen, hvor Ståle flere gange er nødt til at skifte 2 spillere ud i pausen, fordi intet af det han havde tænkt sig holdt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af KayOkay
BATE Borisov/FH - FC København!

Så får Ståle alligevel en lang tur til Hviderusland.
Skrevet af Svoger
Er det ikke omtrent det værste vi kunne trække i 3. ChL kval?!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Kender navnet men ikke mere. Ville helst have haft AIK så man kunne få lidt scandinavisk lir og stadig gå videre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Moller
BATE Borisov kan vel godt blive et rigtigt ubehageligt bekendtskab.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Khankar
Hvilket hold er FH?
Skrevet af KayOkay
et islandsk hold. FH Hafnarfjördur
Skrevet af NPK
Der kunne vi nok godt få problemer er jeg bange for.
Skrevet af Khankar
Med den rette indstilling i begge kampe, kan vi sagtens slå dem. Starter vi ude eller hjemme?
Skrevet af KayOkay
Med lidt hurtigt googling, kan jeg se at de i 08/09 kvalificerede sig til champions league ved at vinde over Anderlecht. Lidt problemer tror jeg nu nok de kan skabe.
Skrevet af Cabra
Tjah. De var gruppespil i 2008. Hvor de fik 3 point. Blandt andet mod Juve.

I følge wiki kan der kun være 5.500 på deres stadion. Kan det passe?
Skrevet af DaveEricGrohl
Har i i det mindste udekamp først?
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af andib
@DEG
FCK har udekamp først
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Khankar
Hvis det er ude først er Bate jo "tvunget" til at komme lidt frem på banen. Jeg tror i hvert fald ikke de pakker sig. Et godt resultat ude, og så hives det hele i land hjemme. Der er ingen grund til den kæmpe store pessimisme. Så længe Ståle formår at sætte holde ordentlig op til opgaven, for det er nemlig ingen walkover, men ikke en umulig opgave. Forhåbentlig blev kampen Nicosia sidste år en gevaldig lærestreg for hele holdet!
Skrevet af Acheron 3
En klar fordel at starte ude især mod et hold som BATE, for hviderusserne kan ikke bare spille defensivt men skal frem på banen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af DaveEricGrohl
Det var altid noget andib, den første kamp nede i Borisov kan dog være svær så tidligt på sæsonen. Det er de færreste hold der kører på alle cylindere sidst i juli, vi skal nok nærmere hen til tidspunktet hvor FCK forhåbentlig skal spille playoff kamp, for at se holdet med struktur og form.

Jeg tror dog at FCK vælger at gå forsigtigt til værks, og med en formodentlig forbedret defensiv, burde man kunne holde BATE helt fra at score i første opgør.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
annonce
0