Snak

Mere indhold efter annoncen
Desværre tror jeg end ikke man overvejer at smide en sæsonen-ud-kontrakt efter Elrio van Heerden, men i guder hvor kunne vi godt bruge hans teknik, tempo (med bolden på fødderne) og kreativitet.
Godt nok er han kun 28, men det huer mig ikke, hvis han ikke kunne bruges længere i sin seneste klub. Og hvis det er fordi hans (europæiske) lønkrav er for hjernedøde, bliver det ikke meget bedre...

Edit: Det er jo heller ikke ligefrem fordi, Westerlo er et belgisk tophold...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Elrio var herlig i sin tid i FCK. Det kunne blive interessant at se ham igen.
fck-medløber.
moderator
Elrio har betalt en høj pris for at gå efter pengene i sin tid. Skiftet til Club Brügge var tåbeligt, for han var lige blevet etabeleret hos os, og kunne se frem til at masser af spilletid.

Han blev desværre grebet af øjeblikket succes, sikkert skubbet af en tvivlsom agent, og belgisk fodbold har vist sig som én stor blindgyde. Jeg tror desværre FCK og Elrio har udviklet sig i hver sin retning, og jeg har svært ved at se ham på vores hold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Apropos Zohore - er han gået helt i stå, har man indset hans reelle niveau sådan som det er pt, eller har Rolle overhovedet benyttet ham?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Han fik nogle minutter som indskifter i pokalkampen mod FCV - man må heller ikke glemme at han har haft en sommer der stod på både EM og VM fodbold. Det gik måske også en smule for stærkt til sidst så at han lige får lidt tid til at udvikle i trykkeomgivelser er nok ikke helt skidt.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Zohore kom for tidligt op på første holdet, han bekymrede sig for om meget om at score mål, istedet for at udvikle sit spil
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Jeg aner ikke hvor god Elrio van Heerden er nu, men jeg kan huske at der var snak om at hente ham sidste sommer, hvor det som bekendt blev til signingen af Claudemir i stedet for. Jeg ved bare at han har et godt tempo med bolden på fødderne (og dermed kan sætte en mand eller to af efter behag) og et fantastisk overblik. Hvilket er to kvaliteter, vi meget godt kunne bruge pt. Selvfølgelig under forudsætning af, at han ikke er gået helt i stå. Nå, men det bliver jo nok ikke til det helt store, om end vores venstrekant er alt andet end stærk, uanset hvem vi placerer derude.
Hvad forventer i egentlig af vinterens transfervindue?
Vi er vel enige om at den nuværende trup, eller det nuværende spilkoncept, ikke fungerer på et niveau højere end Suppen...
Så hvad skal der ske? Har CV tillid til truppen som den er nu, eller skal han ud og opruste? Det skal han jo i hvert fald til sommer, hvis FCK som forventet får den direkte ChL plads, så spørgsmålet er, om ikke det er sundere for holdet at være spillet sammen når gruppespillet kommer?

*- Ret hypotetisk og svævende spørgsmål - i know - men er spændt på hvad andre FCK´ere tænker om det.
vi skal ha rodet op i truppen syntes jeg , peter larsson og bergvold skal ud af vagten, også skal vi hente en centerforsvar og en angriber, muligvis en højre back, lån ud gamboa og søren frederiksen.
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
annonce