Snak

Mere indhold efter annoncen
http://fck.dk/nyhedsvisn…ewsid=12268

Hvis det er gået folks næse forbi, så er handlen offentliggjort nu.
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
FCK-relateret i 2. led, men lillebrors storebror kan ses i aktion for Hannover 96 på Eurosport 2 om et par øjeblikke.

Hvis man er fodboldsulten og ANC uden N´Doye ikke rigtigt gør det for en.
Og en snak med lillebror selv http://www.vg.no/sport/f…id=10076968
Jeg forstår endelig ikke at vi ikke prøvede at snuppe Makeniok, for 3,5 mio er han en relativ lav-risko investering, derudover er han dansk, et tydelig talent og passer ind i vores spillestil som afløser for Damen...
(...)
Makeniok er lige så meget afløser for N´Doye som Nilsson var for Ståle.
Ikke nu, men med et års indkørsels vil han formentlig kunne holde et godt niveau, hvis man ikke regner med der sker et drastisk fald i angrebet når N´doye bliver solgt, så blivr man ret så skuffet.
(...)
Ikke nu, men med et års indkørsels vil han formentlig kunne holde et godt niveau


Men med Zohore, Søren Frederiksen og nu Mos står angriberne der skal udvikles med den lille del overskudsspilletid der er jo allerede i kø.
De angribere der skal hentes de næste par vinduer skal kunne levere fra dag 1, med mindre naturligvis et par stykker af dem der står i anden række nu løftter sig i en fart.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ikke nu, men med et års indkørsels vil han formentlig kunne holde et godt niveau, hvis man ikke regner med der sker et drastisk fald i angrebet når N´doye bliver solgt, så blivr man ret så skuffet.

Det vil der også, men Makienok vil være meget malplaceret som afløser for Damen. Damen er ikke kun god i luftspillet, men også teknisk stærk, god til at holde på bolden og en sublim afslutter. Makienoks absolut eneste force er luftspillet, hvilket også kan være tilstrækkeligt, hvis man bruger ham rigtigt, men i FCKs spillestil vil han være som en hund i et spil kegler, og FCK bør stile efter at hente en på et højere endnu. Om de har gjort det ved købet af Mos, må tiden vise.
Husk at drikke vand!
I øvrigt ser der ud til at vi ikke ser flere indkøb, og den centrale midtbane derfor bliver som den er. For mig at se er det en kæmpechance for Delaney, der er den eneste der kan gøre enten Claudemir eller Grindheim gode.

Om det nye trænerteam har andre ideer er ikke til at sige, og det kan selvfølgelig være at CV kan det som Nilsson ikke kunne, men Claudemir/Grindheim sammen liger lige nu et no-go. Det er lidt hazard, og jeg er lidt splittet. Et gennembrud til Delaney vil være et superresultat af foråret. Omvendt skal der bare en uheldig skade til at forstyrre vores forår.

Og så må højeste prioritet lige nu være at få forlænget med Vingaard.
moderator
Hvis vi skal have en direkte afsløer for Damen, så skal vi kigge udenlands.

Makienok når jo aldrig et niveau i nærheden af Damens. Hvis Damen var dansker, så var kunne man jo for alvor tale om konkurrence til Bendtner.

Ligesom tilfældet med Gronk, så må vi nok bare se i øjnene, at en evt. afløser ikke bliver på samme høje niveau.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce