Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Ok, og så bænke Vingaard eller Bolanos.

Du er godt klar over, mesterskabet er lig med mange millioner.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Youssef Toutouh skal nok få chancen. Jeg er enig i at han gør det godt, og der er masser af potentiale i ham - men her i foråret handler det primært om det sikre, da det samlede resultat af sæsonen kan være mange, mange mio. kroner værd. Christian Bolanos skal derfor spille på højrekanten, og så må CV finde ud af, hvilken rutineret spiller, han helst vil have på venstrekanten. Kan Martin Vingaard ramme formen, er han selvfølgelig selvskrevet.
moderator
Jeg frygter, at CV er opsat på at forsøge en del med PPD. Det er jo CVs handel, og derfor vil han sikkert gerne lykkes med den.

Rammer Vingaard noget, der minder om sin efterårsform anno 2011, så er han selvfølgelig selvskrevet. Han havde et virkelig højt niveau, og hans dødbolde var giftige.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg tror CV i højere grad vil blive bedømt på slutresultatet her i foråret end hans transfers i sommerferien. Og det tror ejg godt han ved.

Hvis han er træneren der kom ind og fik os stabiliseret, ved at bruge Delaney og Vingaard fremfor Grindheim og Papa, så er de fleste - inklusiv undertegnede - nok i stand til at tilgive ham de to handler.

Han er nok tilbøjelig til at starte med de nye fordi de er hans handler, men jeg tror ikke han er mere blåøjet end at han enddog meget hurtigt finder Delaney og Vingaard frem, hvis der er problemer med de andre.

Det mesterskab SKAL hjem, og det vil virkelig se skidt ud for Cv hvis det ikke gør - især hvis det er hans indkøbs skyld.

Et slemt og realistisk scenarie er desværre at målmændene, forsvaret, Bolanos og angrebet vinder mesterskabet uden at det viser sig i resultaterne at 2 ud af 4 på midtbanen ikke helt er som de skal være.
Jeg tror faktisk midtbanen skal vise en hel del, hvis man ikke der skal satses på eksempelvis CP til sommer. Og det bliver Christian Grindheim og Claudemir, der skal vise det. Jeg har ikke helt opgivet de to endnu - de er begge gode spillere (brasseren bedre end nordmanden), begge aggressive og begge både ok både defensivt og offensivt. Men de spiller ikke ret godt sammen, og der har ikke været styr på den centrale midtbane med de to på holdet. Det bliver en af CVs helt store opgaver, at få sat i værk.
Ja. Så ens de er skal de være meget afstemte før det virker. Hvis de kommer til at virke kan de sikkert blive pisse irriterende at spille imod, da de begge kan deltage offensivt på lige fod, men det kan også gå helt galt når ingen af dem skærmer af.

CP eller Austin til sommer er dog begge muligheder der ligger inden for den verden CV er i, og de er begge meget kompente. Djemba-Djemba er FCK Pre-Holmstrøm og bør slet ikke være interessant.
moderator
CP vil være en god stabiliserende faktor til midtbane. Samtidig vil Delaney kunne styrke sin udvikling ved at stå i lære her. Det har næppe været fremmende for Delaney at blive smidt rundt, samtidig med at spillerne omkring ikke har haft overskud til andet end sit eget.

Såfremt CV ser et fremtidigt lys i Delaney, så vil det være den optimale model.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ja CP vil være god på den front. Jeg er meget i tvivl med Delaney. Jeg synes egentlig han virker som en teknisk god spiller, der placerer sig godt defensivt og skiller sig godt af med bolden.
Han offensive drive findes ikke rigtig, men det er også ok bag Claudemir eller Grindheim.
Han er dog også klejn og ligner en der kan kyses som den defensive i en 442, så jeg er er ærlig talt i tvivl om vi har en fremtidig Peter Nielsen eller en fremtidig ingenting. Altså, bliver det topnotch eller bare endnu en Jesper Bech?
Er der har set ham mere end superliga kampe der kan komme med en bedre vurdering af talent og evner? Og evt ved noget om mindsettet hos drengen?
Jeg har på intet tidspunkt hentydet til at man skal bænke vingaard eller bolanos. Toutouh er for det meste med på bænken, men han bliver bare aldrig skiftet ind. de kampe hvor man fører med 2-3 mål, så synes jeg man burde skifte ham ind det sidste kvarter eller noget i den retning. han udvikler sig bedst ved at få spilletid. synes der har været mange gange hvor man lige kunne havde givet ham det sidste stykke tid på banen, men det er desværre bare ikke sket. så udlej ham i det mindste til en anden superliga klub som hb køge eller lyngby så han kan udvikle sig
Det er meget få gange FCK har ført med to-tre mål, i den tid Youssef Toutouh har været i klubben. Jeg er ikke sikker på, at han bliver bedre af at være i HB Køge, uanset om han får mere spilletid dernede eller ej. Træningsmiljøet tror jeg betyder mere for en spiller som ham. Lyngby ville heller ikke bruge ham fast, tror jeg. De har gode spillere på paldserne.
annonce