Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt sikkert, jeg tænker også mest på det som en ændring der kunne have været foretaget i pausen eller med en halv time igen, hvor Nord og Santin havde fået tid nok til at vise at der i hvert fald ikke var mål i dem i den kamp.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Hvor florerer de rygter? Om Jens Ørgaard.
Den gode Fernando Olsen (ham de har i Fodbold uden Filter, der konstant snakker om fodboldklubber, som "oplevelsesøkonomiske virksomheder") sagde det til Holmstrøm i gårsdagens udgave.
Udover det har jeg ikke hørt noget om det rygte mht. Ørgaard, hvilket iøvrigt heller ikke vil give ret meget mening, da man nok må formode at vi finder en ny træner til sommer.
FCK Gunners Hammarby IF
Så det er bare fra ham? Jeg stoler ikke så meget på hans idnspark. Det gør jeg sjældent med voksne mænd, der i tide og utide, pavestolt lufter sin dværgpuddel, på KBs anlæg.
Fra blablabla på SL.
Nogen mener at vide at NCH ser et kæmpe lys i ham og at CV´s stjerne er faldene af årsager der har været debateret et utal af gange i denne tråd.
Troværdighed; under middel :-)

Claudemir skulle også have nogle issues der ikke relaterer til hans skade, men et lidt for utæmmet partygen.
Troværdighd; over middel.

Jeg har hørt den med Claudemir flere forskellige steder fra, så jeg begynder snart at købe den. Hvis den holder er ligningen med ham ud og en ny central profil ind i sommervinduet oplagt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Både Claudemir, N´Doye og Bolanos har et lidt for godt partygen. Men jo, især Claudemir.
Jeg har selv set det. Claudemirs partygen i fuld effekt. Dog dagen efter en kamp, så det var ikke noget der generede mig. Det ville det ikke gøre uanset hvad, så længe han præsterede på banen. Jeg har også set Cesar Santin og hans kone købe litervis af Redbull og vodka, på Q8 på Bryggen. Det jeg blev mest forarget over i den anledning, er, at jeg opfatter det som en Brøndbydrink. Men hvad kan man forvente, af fyren der jævnligt frekventerer T-Hansen?
"Nogen mener at vide at NCH ser et kæmpe lys i ham og at CV´s stjerne er faldene af årsager der har været debateret et utal af gange i denne tråd"

- Der er da også god grund til at være kritisk over for CVs indkøb. Men ang. Jens Ørgaard, læste jeg netop NCHs udtalelser om FCM i fodboldprogrammet der, og gennem dem blev der ikke lagt op til, at han er udelt begejstret.
Tja, men nu er det jo sådanset også sket to dage før en kamp. Det er klart man skal have love til at feste en gang imellem, så længe man kan styre det og holde fokus på kampene. Men det er virkelig ekstremt det her.
Hvad angår den "nye" træner, er Köln nede med 3-0 ved pause, mod Hæleren & Co. så det er da muligt, at det løser sig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce