Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu ved jeg ikke om du læser (studerer), men først og fremmest ville jeg, som censor, bede dig forklare mig forskellen på et målingsapparat og en personlig (dog altid objektiv!) bedømmer. Skulle du klare den, ville jeg, havde bedømmelsen af FCKs kamp i går, været en eksamensopgave, spørge ind til et par centrale dele af din argumentation:

"Hvad kom han frem til? Hvad skabte han?"

- Ja det er jo det, du som iagttager gerne skulle have bemærket. Bl.a. de to store chancer i 1. halvleg, som han skabte via hurtighed og timing, men som Dame N´Doye, som fik muligheden for at afslutte dem, valgte at reducere til komiske indslag via først et tribuneskud til øverste række, siden en boldomgang der er Magnus Kihlstedt værdig. Desuden tog han flere rigtig gode løb, der satte ekstra vægt på vores offensiv. Det betød bl.a., at der blev bedre rum til vores fløje, og helt konkret var hans løb ind i feltet, da Christian Bolanos scorede til 3-0, potentielt med til at gøre chancen større (costaricanerens havde dog så meget fart på, at det var underordnet).

"De viste endda billeder i TV, af CV som var irriteret over ham"

- Hov hov, du er ikke til psykologieksamen, og da du heller ikke har læst det pensum endnu, må det betegnes som ren spekulation, om CV gav udtryk for netop det, du antager. Skulle antagelsen holde vand (hvilket er tvivlsomt), vil jeg spørge om du kan redegøre for, at CV har vist, at have fingeren på pulsen i et omfang, der synligt er mere kvalificeret end tilfældige bud bl.a. herinde fra? Har han eks. fundet sin midtbanekonstellation (ville den have set sådan ud, havde Thomas Delaney ikke været skadet?)? Hvor længe var han om at sætte Pierre Bentsson og Bryan Oviedo sammen på venstrekanten, i forhold til de åbenlyse fordele, den energiske tilgang begge har, kunne tilbyde et hold, til tidet blottet for nerve?

"Som prikken over Iet, så tager han lige hattricks-muligheden fra en holdkammerat og brænder"

- Din forudsætning for den påstand er, at straffesparksskytten ikke allerede er valgt før kampstart. Det er ikke tilfældet i FCK, hvor dette - må man rimeligvis antage - altid er aftalt på forhånd. FCK er ikke en feel-good klub, der laver sjove gimmicks og gags undervejs i kampen (og heldigvis for det), og derfor holder man aftalerne, så vidt det er muligt. Det er trist at jeg, som censor, skal oplyse dig om så elementært et forhold.

Bedømmelsen lyder derfor: Desværre, den klarede du ikke. Det er egentlig ret ærgerligt, for jeg synes det var sådan en god oplevelse i går, at se et hold og nogle spillere, som fik deres aftaler til at fungere, presse modstanderen højt, spillede hurtigt og gennemgående vise, at det (og de), hvis de vil, er betragteligt bedre end deres ligakonkurrenter. På fansiden gik det så ikke lige godt alle steder, og jeg må meddele dig, at du er dumpet. 03.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Hehe Matias, din krukke <:

Det er vel sørgeligt i sig selv men jeg fik sgu lige sådan en "Haha, er det en 13 skala?!" oplevelse da jeg så karaktererne fra i søndags :p

Nu har jeg jo så ikke læst i klubtråden i årevis, men stadig ;)

Du siger selv det her med damen og de komiske indslag. Hvis jeg aldrig så premier league bold var det lige før jeg var parat til at konkludere at det var en Senegalesisk ting - for jeg synes det er noget han i vid udstrækning deler med Pape.
Han er sgu en sjov spiller. Han er klodset og skal tit bruge 4m2 for at lave en vendning eller starte en dribling op, han vælter ofte i nogle scener hvor man kan undre sig over om hans knæ simpelthen ikke kan bukkes i samme omfang som andre mennesker og så har han en håndfuld hjernedøde afslutningsforsøg.

Men stadig er han med længder den bedste angriber i FCK´s historie og vel helt deroppe med de aller bedste i superligaens, så kan man snakke lidt om Ebbe Sand, Zidan osv, men mon ikke damen beviser at han hører til på #1 hvis han inden for et års tid skifter til engelsk fodbold eller lignende.
Hans målnæse er eminent, han er kropsstærk, god placeringsevne og hovedstødet er på internationalt niveau.


Men havde det ikke været for ham, så var kritikken af Santin også forstummet :-)
Han er også en rigtig god angriber i FCK historien, hvem har været bedre? En tung targetman af en færing eller en sydafrikansk humørspiller af rang? Uagtet at de også var klasse i deres tid :)
Hvis man mener Ailton har været bedre for FCK, så er det vist kun fordi man qua hans succes hos cyprioterne har glemt hvor ofte han faldt ud af de mindre kampe.

Jeg kan være bekymret for Santins dalende niveau i den sidste fase af spillet, hvor han skal være kold og sætte den ind eller simpelthen vælge at gøre noget andet samt at han i perioder (især 2. halveg) falder ud af kampene. Hvad det skyldes er svært at gisne om. Men hans omgang med bolden og konstante løb er klasse i superliga sammenhæng og man glemmer tit, hvor mange kasser han laver og hvor mange af damens han er direkte involveret i.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Matias er så pissegavmild med sine vurderinger, det har også irriteret mig længe, altid denne behagesyge frygt for at træde folk over tæerne eller at være lidt negativ når der ikke er så meget positivt at sige, det skal ikke altid være godt det hele!
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Jeg troede ellers, at det er det at blive ældre, der gør, at man også bliver mere sur - men jeg kan se, at jeg er blevet overhalet indenom, af en ung knøs med fuld knald på vred! Gad vide om jeg er en af dem, der bliver mere mild med alderen? Det gider jeg fandeme ikke. Hmm, jeg har vist i denne sæson, hvor vi ligger nr. 1 med fem runder igen, har spillere på de to øverste pladser på topscorelisten (hvilket må siges, at være et relativt nyt fænomen i FCK-regi), generelt har scoret flest mål og i øvrigt lukket færreste ind, max. uddelt en god håndfuld 10-taller, 2-3 11-taller, ingen 13-taller men til gengæld stribevis af dumpekarakterer. Det er en anelse for positivt, det kan jeg godt se. Med mindre spillet bliver bedre i næste sæson, lover jeg at sænke gennemsnittet.
Jeg synes du er dyyygtig Matias, no worries (:
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Det var fandeme nogle gode mål. Det var vist en kamp jeg burde have set.

Jeg håber vi udtværer Farum på onsdag, men nu hvor jeg ved meget besvær er ved at skaffe mulighed for at kunne se den, spiller vi nok som lort og taber den med 2-0.
fck-medløber.
Johan Wiland - Lars Jacobsen, Kris Stadsgaard, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Christian Bolaños, Thomas Kristensen, Claudemir, Bryan Oviedo - Cesar Santin, Dame N´Doye
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”


@elendil

Kig nu på din telefon!
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Nu er det jo Barcelona og den falske Messi FCK skal møde så cv og holdet må vel skide blod pt.?
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce